Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (117)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by luny

si yo ma bag la un vinutz!!
Ali, felicitari pt noua semnatura, azi maine vedem acolo 40!!

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Care mai vrea??
sar'mana

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina34+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-6 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

buun, Ali, parca ii simt gustul!!...eu o sa ies prin oras la o cafea, ca s-a trezit si fratele lu' iub ca azi maine nasc si ar vrea si el sa ne vada!!

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mai bubule, dar parca e o regula, iar aseara ma apucasera toti nervii, ca intreba prin somn...nu pot sa inteleg cum adoarme cineva in 5 sec. de cand a atins patul!!!
eu cred ca deja e o intrebare "automata"...eu zic:"ma doare capul"...vine replica "de la ce?", "ma doare burta"...."de la ce?", "ma doare fofo"...."de la ce", "am ameteala"...."de la ce?", "imi vine sa vomit"...."de la ce?"...cred ca daca zic "ma doare in fund"...voi auzi automat, in 2 secunde "de la ce?"....
sa vezi ce o sa ma distrez cand o sa zic "mi s-a rupt apa!!!!" si o sa aud "de la ce?"

alexutza aproape 5 ani +si 34+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello randunici!!!!

In primul rand vreau sa multumesc randunicilor:CristinaGoji, Luny,Naty Ariel, Sovi Simonette,Alibia,PIDANA,Criscris, Mihutza Si Bubu pentru urari

Pidana ne-am hotarat asa in din senin,de fapt era vorba sa facem chestia asta, dar ne-am cacait dintr-un motiv sau altul si am amanat.Iar saptamana asta mi-a picat rau sa facem logodna...findca week end-ul asta este ultimul in care se poate face ca se lasa sec pentru postul Pastelui.Asa ca in doua zile am luat verighetele, am vb cu nasii si cu preotul(bine, cu piedicile de rigoare)si am stabilit.
Acum sunt stresata rau ca sa ajunga bitu' la timp ca vine de la Campulung Moldovenesc unde a avut treaba si zice ca este timpul nasol pe acolo.

Sovi chiar nu am stiut ca nu se bea alcool la El Capitan....nu ca am fi noi niste bautori de seama,dar o sticla de vin sau sampanie trebuie in cinstea evenimentului...atunci ce ma fac ??sa incerc sa fac in alta parte programarea???off....credeam ca piedicile s-au temirnat.

Ariel remediul se numeste Caulophyllum 7CH flII.Mie mi-a dat sa incep de la 15 martie avand in vedere ca termenul nasterii este pe 15 aprilie...deci cu o luna ianinte....1 saptaman 1 doza la 2 zile (2 saptamani)apoi 1 doza pe zi.Iar in travaliu sa fac solutie intr-o sticluta de apa de 0,5 umpluta pe jumatate,adica 250 gr apa cu 7-10 granule...care se iau din 15 in 15 minute.
Repet nu stiu daca este personalizat sau se poate lua la modul general.

IRINA
+33
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

sar'mana bitza pt remediu...nu cred ca este personalizat. este si pe listuca mea de homeopate care se iau la nastere:))
ce mi-a prescris mie medicul am vazut ca este pt refacerea de dupa nastere, arnica se ia dupa traumatisme, iar china pt pierdere masiva de lichide, inclusiv de hemoragii.
la caullophylum ma gandeam si eu, dar nu stiam ce dilutie..

hai ca va iesi bine azi!o sa vezi ca va fi bine! tinem pumnii si slujba de logodna frumoasa si petrecere la fel, cu sau fara beut (ia sampanie fara alcool:))

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ariel_7000

sa vezi ce o sa ma distrez cand o sa zic "mi s-a rupt apa!!!!" si o sa aud "de la ce?"

TEODOR
POZE

eu rad dar nu e de ras cred ca esti innebunita sa auzi numai "de la ce?"
Cand ii zic la al meu au ma doare fofo el rade si nu mai zic ce zice mai departe ca imi vine sa-l iau in pumni.
Eu tare stau si ma gandesc daca mi se rupe apa noaptea, ce fac? CA pot sa trag de el si tot nu se trezeste ...ma mai trezesc si cu una in cap ca am mai patit-o...
Am vrut odata sa-l trezesc si cand m-am trezit cu un picior la gamba am ramas lata jos si el de colo cica:"visam ca eram prin frontiera si fugeam dupa niste infractori si de asta ti-am dat".I-am zis ca serviciul asta te duce la nebuni cred....mare scuza a mai avut....
Deci pot sa ma trezesc cu una in cap, nu???

_
Alina34+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-6 Saptamani pana la

Mergi la inceput

hai mai bitza , ai sa vezi ca totul o sa iasa bine azi, tinem pumnii...
Si noi tot ne gadilim cu cununia la biserica numai ca nu putem sa ne cununamStarea civila o avem dar cununia la biserica ce-i mai important nu avem(din cauza soacrei, ca cica a facut nu stiu ce si nu putem sa ne cununam si cica are cununia legata asa mi-a zis...)Nu stiu cand o sa ne cununam si noi odata ca noi vrem dar .....

_
Alina34+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-6 Saptamani pana la

Mergi la inceput

aoleu ali!!! am ras de nu ma pot!!! auzi...un picior in gamba:)) dar poti sa profiti de situatie si sa-i tragi si tu una si sa faci pe somnoroasa sa zici ca l-ai visat ca alerga dupa unul la frontiera:))) ca omu' doar nu stie ce face in vis:))
eu ma mai trezesc cu cate un cot in mijlocul capatzanii, ca doarme cu bratele deasupra capului si cand i se relaxeaza muschii...zdrang in moalele capului...dar acum am tehnica si imi pun pernuta deasupra capului:)))

pai daca ti se rupe apa noaptea....hmmmm, ia o sticla cu apa si varsa pe el:))) poate asa se trezeste....sau cu o trompeta d-aia de-i scoala in armata:) hahahha
hai ca am terminat cu sotul veterinar al ioanei si acum mai iau de sotul politist de frontiera al tau:))) hahhaha

TEODOR
POZE

Mergi la inceput

Mai dar unde sunteti???
Stelutza unde esti ? sper ca esti bine...
Nicol la apel, Elara,Mamip, Cory la apeeeeel
si toate celelalte nenominalizate........
aoleeeeu eu am luat-o de dim cu vinutzul....

_
Alina34+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-6 Saptamani pana la

Mergi la inceput

ali, hai ca nu inteleg ce are soacra cu cununia ei legata cu tot, cu cununia voastra.... si ce putea sa faca incat sa nu va puteti voi cununa??? soacra-i soacra, voi sunteti voi....eu una cred ca e bla bla ....ea ti-a zis-o sau vreun preot (ma cam indoiesc)!!!
daca e venita de la ea, e vrajeala! noi am facut mai intai civila si religioasa am facut-o cu alex in brate:)) si daca era dupa mine o faceam doar eu cu el, cu nasii si parintii. atat! fara tra la la uri...
botezul la fel il voi face...minim minimorum, nu imi trebuie balamuc pe cap!!! in fond e ziua speciala a lui teo, nu motiv de petrecere pt noi!

TEODOR
POZE

Mergi la inceput