Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (117)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Cory, noi suntem bine. Nu am avut internet 4 saptamani si nu am mai apucat sa citesc tot din urma, dar ma gandeam tot timpul ca au inceput fetele sa nasca si deabea asteptam sa pot citi din nou.
Eu m-am facut cat un elefant, am luat pana acum 18.5kg si cred ca trec de 20 kg si nu mai pot sa ma misc aproape deloc. Ioanna e bine, dar nu mai pot sa am grija de ea si am angajat o fata care are vede de ea cat nu e Mihalis acasa.

Marti vine mama , iar miercuri intru si eu in luna a 9-a si trebuie sa stau mai mult in pat ca sa nu ma apuce contractiile macar 2 saptamani.
Imi pare rau ca pe 9 martie e Carnavalul si eu nu o sa ma pot duce. As vrea sa se duca Mihalis cu mama si cu Ioanna, pt ca mama nu stiu cand o sa mai fie aici chiar in perioada carnavalului. Ioanna o sa fie imbracata in Scufita Rosie si ii sta f f bine, ea fiind brunetica. Ma gandesc numai ca parada de Carnaval nu e la noi in oras si ar trebuie sa mearga intr-un oras apropiat si daca ma apuca nascarea chiar atunci si ei nu aud mobilul de la muzica ...

Cezariana o sa mi-o programeze pe 19 sau 20 martie, o sa-mi spuna dr sigur marti.

Pe 21 aprilie am fost la control si bebe avea deja 2.5 kg, deci chiar daca se naste mai devreme nu e pb cu greutatea lui.

Si Elli Kokkinou e insarcinata, ca vad ca esti fan

Duminica placuta !

Raluca 35+ cu Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny, acum ma simt bine. ma doare putin capul, dar vred ca e cazul sa verific o tensiune, care stiu de pe acum ca va iesi 10 cu 6:))) si daca e asa ma duc sa bag o cafeluta mica...

alexutza aproape 5 ani +si 34+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Luny, la mine tot, nici un semn!!!!

Livi +39+5 zileIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Gata a plecat la serv...nu i-am mai zis nimic cand am vazut ca mi-a adus vin e fff bun am luat si eu un pic nu mai mult ca pe urma o imbat pe Alexuta mea
bubu ca m-ai inteles si eu intru in panica repede...
Ariel bine ca nu mai ai dureri..cum e tensiunea?

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si eu sunt cam molesita, nu am dormit prea bine, m-am trezit de shushu pe la 4 si cred ca m-am foit vreo 2 ore...ai grija de tine, Ariel!!
Raluca, cvum e vremea in Grecia?..abia astept si eu la vara!!

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ali, hahhahaaha, cum crezi ca este??? 10 cu 6 si 87 pulsul!!! radea si dr. de mine, zicea ca ea poate sa-mi treaca in fisha dinainte tensiunea, ca toata sarcina am avut-o numai 10 cu 6, in afara de perioada aia haotica de pana la 6-7 saptamani, in care parca turbase...atunci am avut o spat intreaga numai 13 cu 10 , apoi hopul ala la 16 cu 11 si de atunci numai 10 cu 6....m-am speriat foarte tare atunci, am crezut ca il voi pierde pe puiutz, dar Doamne Doamne a avut grija de noi:)))
ma duc sa pun de o cafelutza mica...

si zici ca e bun vinul?? mie mi-e dor de vin de care facea bunica mea, dulce acrisor si slab, miam miam...dar a murit si a luat secretul cu ea, ca de atunci nu am mai baut eu asa vinut bun. ala de la socrii mei, este mult prea acru pt gustul meu:)

alexutza aproape 5 ani +si 34+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Apai hai trage o fuga pana la mine sa-ti dau un vinut bun ca si asta care il face e tot asa dulce-acrisor, la un moment dat ziceam ca pune zahar sa fie mai dulce dar nu e asa la ei strugurii se coc fff tarziu si sunt fff dulci(langa padure stau)...asa ca ...haaaaaai...... yami-yami....

_
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Nu mai am rabdare si mi-am schimbat si eu semnatura 34 saptamani

_
Alina34+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-6 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si yo ma bag la un vinutz!!
Ali, felicitari pt noua semnatura, azi maine vedem acolo 40!!

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata, a venit bunica si l-a luat pe Vladut la o plimbarica, ma duc si eu sa calc cateva rufe.

Ali, sa-ti fie de bine vinutul dulce!

Ariel, m-ai terminat cu "de la ce te doare"...haha N-au cum s inteleaga barbatii ce e in corpul tau, ce simti, cum simti, oricat s-ar stradui...pana nu simti pe pielea ta, vorba aia...

Lyvy, pai sa incepem sa facem galerie, poate se trezeste bb sau gaseste barza drumul!

Ralucaspm, bine ai revenit pe crenguta!

Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput