Mamici de mai-iunie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 9
Lorich spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Lorich, Dana, mersi pt incurajari. Am si mama, tata, sora, socrii.....toti ma vor ajuta in caz de nevoie, dar stiti voi, ca tati nu e nimeni
Cleo si eu am o paranoia asemanatoare cu a ta
Lorich, in max juma de ora trimit instructiunile pt La redoute tie si Laurei. Scuze pt intarziere. Pupici
Alina30+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Alysh... mersic mult pentru scolarizare; si eu tot la fel cred, ca tati nu mai e nimeni la fel de bun si apropiat... ce sa faci???
Lori
26+
asteptand un bebe Robert
simonacip spune:
Adriana...deci se da mai tanara...hmmm, am stiut mereu ca misculeaza pe la spatele meu
Culmea e ca e mai batrina cu 5 minute, dar vezi tu cum sunt oamenii, nici in surori nu poti sa te mai increzi, si vorba aia am fost ca lipite vreo 24-25 de ani cind ne-am cam dus fiecare pe la casele noastre..

Andreea,spune-ne cum a mers la gradi..
Fetele sa va povestesc cum a fost la eco....
Am fost si cu sis desigur, de cind ne-a vazut Iosup a zimbit lung. Bb e bine, a crescut mult, de la 1734 la 2352 intr-o saptamina....si se pare mult, dar cum oricum nu prea ma incred in estimarile astea, le iau doar asa ca informatie interesanta despre bb, nu neaparat reala.
Mi-a invirtit tot timpul cutitul in rana cind fac si fata, apoi dupa ce a intrebat-o si pe sis ce are si a auzit ca baiat, a luat-o si pe ea, pe cind e programata fata...
In ansamblu e totul ok, colul inchis, de 3,5 cm...DECI M-AM LINISTIT...
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 S 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
andreap spune:
Alysh,eu toata sarcina precedenta am fost singura!Sotul lucra in Pitesti(chiar glumeam ca pe Mariuca am facut-o pe autostrada..
).Stai calma..nu se va intampla nimic.oricum daca e ceva,ai si nr.noastre de telefon
..eu te invit oricum o seara la noi,sa vezi cum e cu copil
..sa te obisnuiesti.
Simona,grasunel flacaul!
fetelor..cu gradi.pai s-a descurcat de minune(ptr.prima zi..)cel putin asa mi-a zis educatoare.raspunde prima daca intreaba ceva,se descurca singurica la WC,mananca bine,nu e suparacioasa,nu se bate,tipa etc.Sper sa o tina entuziasmul asta multttttt
..eu sunt atre mandra ca e 'bagaretza' si se descurca
..A spus chiar si un cantecel,cel cu saniuta de pe CD-urile cu muzica de piticoti.
Ref.la Ylari..eu tot cred ca ceva nu e OK..gasea ea o modalitate sa dea un semn..sau e suparata pe noi?
Cam atat...
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
gabitzam spune:
Am restabilit adevarul istoric, Laura si Simona sunt iar gemene 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Lorich, Dana, mersi pt incurajari. Am si mama, tata, sora, socrii.....toti ma vor ajuta in caz de nevoie, dar stiti voi, ca tati nu e nimeni
Cleo si eu am o paranoia asemanatoare cu a ta
Lorich, in max juma de ora trimit instructiunile pt La redoute tie si Laurei. Scuze pt intarziere. Pupici
Alina30+
Vlad
Alysh, multumim mult, asteptam instructiunile. Eu am intrat pe un site, dar erau cam scumpici si era in engleza,nu stiu dc era acelasi, de care spui tu.
Sa stii ca si eu am o maaare problema cu incalzirea globala. Este spaima mea principala.
Daca se intampla ceva si e tati in delegatie, nu ai nici un fel de ajutor?
Laurita
30+,
, Mirceahttp://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
Lorich spune:
Simona Braavo! Bine ca este totul in ordine si bebelul creste frumos si colul este linistit! 
Lori
26+
asteptand un bebe Robert
cleo78 spune:
mai fetelor..cum va descurcati cu gazele? Eu am devenit mai gazoasa.. si daca inainte de sarcina mai controlam (adica dupa o apa minerala aveam timp sa ajung la baie sa ragai sonor in intimitate).. acum bb imi da una delicat, de ragai in birou de toata frumusetea! Si daca ragaitul e singurul loc pe unde ies gazele.. ![]()
Acasa mi se pare amuzant, rade tati de noi... ipopotam ragaicios. +11kile ![]()
31+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Am restabilit adevarul istoric, Laura si Simona sunt iar gemene
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Multumim, Gabitzam!! Am restabilit adevarul care ne zbarleste parul!!! Nu ca eroarea era deranjanta... dar daca m-ati prins..
Alysh, multumim pentru training. sper sa fie cu efecte, sa gasim oferte bune.

Laurita
30+,
, Mirceahttp://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Adriana...deci se da mai tanara...hmmm, am stiut mereu ca misculeaza pe la spatele meuCulmea e ca e mai batrina cu 5 minute, dar vezi tu cum sunt oamenii, nici in surori nu poti sa te mai increzi, si vorba aia am fost ca lipite vreo 24-25 de ani cind ne-am cam dus fiecare pe la casele noastre..
Andreea,spune-ne cum a mers la gradi..
Fetele sa va povestesc cum a fost la eco....
Am fost si cu sis desigur, de cind ne-a vazut Iosup a zimbit lung. Bb e bine, a crescut mult, de la 1734 la 2352 intr-o saptamina....si se pare mult, dar cum oricum nu prea ma incred in estimarile astea, le iau doar asa ca informatie interesanta despre bb, nu neaparat reala.
Mi-a invirtit tot timpul cutitul in rana cind fac si fata, apoi dupa ce a intrebat-o si pe sis ce are si a auzit ca baiat, a luat-o si pe ea, pe cind e programata fata...
In ansamblu e totul ok, colul inchis, de 3,5 cm...DECI M-AM LINISTIT...
David (10 nov 2004) si
SimonaAMR 8 S
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
deci sora-ta aia mai mare (cu 5 min) ne pacaleshte!! Bine ca stim cu cine avem de-a face!
Ehe, felicitari pt col de 3.5cm. E..super col!! Si pt greutate; deshi nu e de referintsa, cica e cu o marja de eroare de 10%, adica s-ar putea sa fie si mai mare decat atat!! O sa cocoshezi barza... nu de alta, dar imediat dupa tine, e randul meu la nascut; a, si nici nu ma gandesc ca nu vom fi politicoase, si vom respecta ordinea inscrisa pe prima pagina!
31+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
Alysh spune:
Bravo Simona, chiar asteptam vesti de la tine. Si bebe e maricel, maricel!!!
Andreea, mersi, o sa trebuiasca sa ma descurc, ce sa facem...si sper mai ales sa nu nasc cat e el in delegatie. Oricum ajutoare am cat cuprinde.....deja sunt toti cu ochii pe mine ca pe butelie mama, tata, sora, soacra, socru, cumnat , cumnata.
Laura si pe mine povestea cu incalzirea globala ma oripileaza...ma gandesc mai ales la bebeii nostrii. Am vazut si o gramada de documentare pe tema asta....si stiu ca nu-i de gluma. CA altfel m-as fi bucurat si eu din plin de vremea asta frumoasa.
Alina
30+
Vlad