Mamici de mai-iunie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
Adriana_78 spune:
Buna dimineata fetelor!
Sper ca ati inceput ziua cu dreptul -- azi se anunta o zi superba (cel putin in Buc. 21 grade
) -- sper sa va bucurati de vreme.
Scrisesem si eu mai demult un mesaj (dupa ce citisem mesaj. lui MissParker) de marimea lucrusoarelor (marimea 92 e buna la 2 ani) - nu l-a bagat nimeni in seama; oricum fiecare mamica invata multe lucruri si singura si apoi se gospodareste mai bine.
Andreap, la ce gradi merge Mariuca ta? Cum de ai gasit locuri acum in mijlocul anului? Cum a fost prima zi?
Gabitzam, poti te rog schimba si la mine DNP? 9.05.2008. Multumesc!
Simonacip, tu si cu Reallaura sunt surori gemene? sau nu? Vezi ca ea se da mai tanara cu un an![]()
Adriana,
30+, mamica Larei (22.06.2005)
gabitzam spune:
'neatza buna ![]()
Adriana, sigur, iti schimb.
Andreap, e foarte posibil sa fie de la tensiune ameteala ta. Am patit-o si eu o data si m-am dus imediat la cabinet aici la servici si intr-adevar era tensiunea mica. Si medica de familie mi-a zis ca e de la tensiune.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Alysh spune:
Hello fetele......
Ador si eu vremea calda si frumoasa...dar sincer acum nu ma bucur de ea pt ca mi se pare anormal de cald pt perioada asta......si chiar ma bucurasem ca a nins si la noi in iarna asta si intram in normalitate dar vad ca nu. Pe mine ma sperie putin o vreme ca asta...
Am intrebat de Ylari sa stiti, pe forumul unde stiam ca avea ea amice, dar n-am nici un raspuns inca...
Eu sunt tristutza ca tati ne-a anuntat ca de la sfarsitul lui martie pana la sfarsit de aprilie e in delegatii....va veni o zi, doua pe saptamana acasa. Of, chiar acum si-au gasit si astia sa-l trimita. Eu in aprilie sunt deja luna a 9-a..se poate oricand intampla....ce ma fac daca el e plecat? Plus ca mor fara el.....adica de dorul lui 

Alina
30+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Lorich spune:
Alysh scumpica, hai incearca sa nu fii trista, o sa fie bine, o sa vezi. Si gandeste-te ca vine tati inapoi cu lucrusoare pentru bebic. Tu ai pe mami sau o sora ceva prin apropiere? Pe care sa te poti baza?
Aaa..foarte dragut ca incerci sa afli ceva despre Ylari, nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat sa nu aiba ninemi nr. ei de telefon, eu tot sper sa fie vorba de o problema de calculator, imposibilitatea ei de a ajunge la unul.
Lori
26+
asteptand un bebe Robert
aldaesme spune:
quote:
aldesme, ce doctor... il clonam?? daca poti spune numele principiului activ din pastilele alea..ar fi bestial. Sa mai calmam si noi ceva arsuri. Daca le gasim
Va fac rost de o mostra de ADN sa il clonati?
Simonix pe 15 e cu atat mai putin posibil pentru mine, si presupun ca s-a ales uikendul 21-24 fiindca e uikend lung in toate tarile vestice
Miss am uitat sa spun in mesajul anterior, dar daca tot va intalniti in acea vineri si eu nu pot, veniti sambata inainte sa o stergeti catre casa la noi e numai bine o zi in care fac pasca cu branza, cozonaci si oaresce prajitura/tort ca doar urmeaza duminica de pasti. Altfel oricand esti bine venita numai sa spui cand si ce vrei sa facem
O zi buna tuturor,
Esme
DanaH spune:
quote:
Originally posted by Simonix
In legatura cu intalneala noastra - de ce nu ne intalnim mai devreme? Pe 15 martie??? caci vad ca 21-24 e mai problematic... Noi vinerea respectiva nu prea putem, caci nu are sosul liber (si nici eu, de altfel, dar as putea sa imi mint seful) Ar fi frumos sa ne vedem cu burtici :) Ma tot duc la cursuri si cand vad toate fetele buurticoase wooow, suntem asa de haioase si dragutze :)
Simonix, ca si aldaesme, nici eu nu pot pe 15. este ziua baiatului meu, face patru ani si facem o mica petrecere cu pitici si parinti de pitici.
am putea incerca o saptamana mai tarziu, adica pe 29, dar nu pot sa zic nimic sigur de acum, trebuie sa il intreb pe sot. el joaca baschet si are meciuri cam in fiecare saptamna. asta nu ar fi f important, ca mai poate trage chiulul, dar si arbitreaza meciuri de baschet, si de acolo chair nu are cum sa chiuleasca. dar il intreb azi si va zic daca este ko pt noi sau nu.
MissParker, marimea 92 chiar este foarte mare pt primele zile, cahir luni ale bebelusului, asa cum spuenau si fetele. nu zic, sunt bune luate hainele astea, ca o sa ajunga si acolo, dar pt inceput trebuie ceva mai micute, cahir daca o sa creasca destul de repede si o sa ii ramana mici. eu tot oschilez intre 50 si 56. stiu ca 50 s-ar putea sa nu fie bun inca din prima zi, dar nici nu vreau sa o pierd printre hainute.
Fetelor, maine imi merge baiatul meu la scoala pt jumatate de zi, sa se obisnuiasca, sa isi cunoasca colegii si invatatoarea. vorba ta, Adnreap, am niste emotii de parca s-ar insura.
Apropo, Andreap, nu ne-ai spus cum i-a placut Mariucai la gradi. care sunt impresiile dupa prima zi?
Alysh, nu mai fii tristuta, poate sta bebe acolo la caldurica pana vine tati acasa.
aldaesme, tu cahir o sa faci toate astea (cozonaci, pasca si altele) de Paste? mai ai putere? ca eu chair ma ganeam ca de Pastele asta nu o sa fac decat niste oua rosii si o friptura de miel la tava. de udne cozonaci, pasca? cine sa le framante? oricum, noi faceam pastele cu o gasca de romani de pe aici, dar eu faceam intotdeauna cozonacul, pasca, ciorba de miel, friptura si mergeam la unul dintre noi cu toate oalele dupa mine. acum, o sa ne ducem, dar fara oale. bine, eu vorbeam totusi de Pastele ortodox, care este cu o saptamna inaintea termenului meu. dar mi-ai dat o idee, poate fac niste cozonac de pastele catolic, in definitiv tot sarbatoare este.
Dana
31+
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Hello fetele......
Ador si eu vremea calda si frumoasa...dar sincer acum nu ma bucur de ea pt ca mi se pare anormal de cald pt perioada asta......si chiar ma bucurasem ca a nins si la noi in iarna asta si intram in normalitate dar vad ca nu. Pe mine ma sperie putin o vreme ca asta...
Am intrebat de Ylari sa stiti, pe forumul unde stiam ca avea ea amice, dar n-am nici un raspuns inca...
Eu sunt tristutza ca tati ne-a anuntat ca de la sfarsitul lui martie pana la sfarsit de aprilie e in delegatii....va veni o zi, doua pe saptamana acasa. Of, chiar acum si-au gasit si astia sa-l trimita. Eu in aprilie sunt deja luna a 9-a..se poate oricand intampla....ce ma fac daca el e plecat? Plus ca mor fara el.....adica de dorul lui
Alina30+
Vlad
Alysh, de Ylari m-am uitat si io pe forum, nu a postat nik din ianuarie. Ma gandesc ca nu mai merge la munca, ea net acasa nu avea.
Cat despre sotu cu delegatii.. si eu am aceleasi probleme. Coshmarul meu e ca il trimite in delegatii, si cum politica firmei e sa primeasca banii diurna ...dupa ce se intorc, la sf lunii, plus ca nu au CASCO la mashina, am asha o frica, de genul: ca se intampla Doamne Fereshte un accident, si eu raman singura, cu rate, copil, si ma duc cu burta la gura sa ma cert cu shefa sa imi dea bani de mancare, pe diurna ne-decontata. Stiu, am luat-o razna. PARANOIAAA.
Pe de alta parte, mi s-a mai facut intr-o seara rau; si tati fiind acasa, am iesit amandoi la plimbare afara in jurul blocului; o gura de aer mi-a prins f. bine; sau alta data ne-am dus la urgenta, la primul spital. Daca ash fi fo singura..nu aveam curaj, sunam la salvare, cel mult etc.
Ylari, tu oricum ai DPN in mai. Incearca sa negociezi sa fie acasa tati de pe la 15-20 april incolo (inainte de Pashti).
Stiti care e coshmarul meu? ca nasc de Pashti
31+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
DanaH spune:
Fetelor, eu sunt tare in verva azi. numai ce am avut o intalnire cu sefu', si de unde imi era teama ca o sa fie suparat pe mine ca nu am termiant un capitol din teza (ma rog, am scris destul, dar mai era ceva de scris si nu am avut timp sa fac asta), chiar a zis ca a iesit bine. in plus i-am zis si de un job pe care l-am gasit pe internet si a zis ca ma ajuta cu email, ca il cunaoste pe seful grupului unde este pozitia asta.
asa ca... sunt bucuroasa, dar trebuie sa trec la munca din nou. bine, nu prea stiu eu cat o sa muncesc azi, ca ne pleaca o coelga din departament si in cinstea ei o sa luam pranzul la un restaurant, in oras. si tare ma mai bate gandul sa nu ma mai intorc la munca dupa aceea, dar nu stiu daca o sa ma lase sufletul, totusi, ca am ceva trebusoara.
in fine, pana una-alta, mai stau de vorba cu voi, mai mananc ceva...
Dana
31+
Alysh spune:
Lorich, Dana
, mersi pt incurajari. Am si mama, tata, sora, socrii.....toti ma vor ajuta in caz de nevoie, dar stiti voi, ca tati nu e nimeni
Cleo si eu am o paranoia asemanatoare cu a ta![]()
Lorich, in max juma de ora trimit instructiunile pt La redoute tie si Laurei. Scuze pt intarziere. Pupici
Alina
30+
Vlad
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by Adriana_78
Simonacip, tu si cu Reallaura sunt surori gemene? sau nu? Vezi ca ea se da mai tanara cu un an
Adriana,30+, mamica Larei (22.06.2005)
Adriana,

Hihi, ce m-am distrat... Da, suntem gemene.
Sa stii ca am vazut si eu ca sunt cu un an mai tanara pe prima pagina, dar nu mi s-a parut grav.
Laurita
30+,
, Mirceahttp://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community