Mamici de mai-iunie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 7
onyxg1998 spune:
Buna, fetele,
CLEO, CASA DE PIATRA, sa va dea Dumnezeu ca toate zilele de acum in colo sa fie la fel de fericite cum esti acum!
Cum va mai simtiti, fetelor? In afara de arsuri, dureri de "sale" si asa?
Noi suntem binisor, bebelina se misca tare, inca o mai simt cu capul in stomacul meu, asa ca deocamdata n-are de gand sa se intoarca, sper sa o faca cat de curand.
De azi am intrat in concediu medical, nu e rau deloc, miercuri incep cursurile alea prenatale, am sa va povestesc despre ce este vorba. 
http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02
Pupik de la Onyx si Vlad
32+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Buna, fetele,
CLEO, CASA DE PIATRA, sa va dea Dumnezeu ca toate zilele de acum in colo sa fie la fel de fericite cum esti acum!
Cum va mai simtiti, fetelor? In afara de arsuri, dureri de "sale" si asa?
Noi suntem binisor, bebelina se misca tare, inca o mai simt cu capul in stomacul meu, asa ca deocamdata n-are de gand sa se intoarca, sper sa o faca cat de curand.
De azi am intrat in concediu medical, nu e rau deloc, miercuri incep cursurile alea prenatale, am sa va povestesc despre ce este vorba.
http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02
Pupik de la Onyx si Vlad32+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
Mai grase....
(si drept consolare, ma uit pe net cum se fac papanashii fierti
31+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
MissParker spune:
Diana79, tare frumoase pozicile tale!! Eu tb. sa-l prind pe Bogdan in buna dispozitie si ma toaca mereu la cap ca nu are destula lumina, de aia nu prea vrea sa-mi faca poze si eu ma tot pozez cu mobilul in oglinda ca sa documentez evolutia burticii...
andree27, bine-ai revenit!! Sper ca ai terminat cu stresul, acum ca e gata apartamentul (chiar asa, cu chiu cu vai)! Te mai linistesti si tu...
andreap, tinem pumnii in continuare ca Mariuca sa se simta bine la gradi, sa socializeze, sa-si gaseasca prietene, o sa vezi tu ca va fi bine, cred ca astia mici sunt mult mai adaptabili decat noi ;-)
DanaH, la mine primele body-uri cumparate au fost 86-92, nu stiu de ce eu tot stau cu frica sa nu-i fie toate mici lui bebe si sa nu le poarte decat o saptamana. Asa, i le pun mai mari, sa inoate in ele, sa-i fie comode dar sa le poarte ceva mai multa vreme... Si eu ramasesem cu ideea ca ne intalnim pe 21 martie, dar e Vinerea Pastelui si se pare ca fetele din Belgia nu au liber. Ce facem in final? Ne intalnim la vara cu bebei cu tot??
esme, tu reusesti sa vii la Maastricht pe 21 martie? Ca daca nu, ma infiintez si eu la tine intr-un weekend, cu un caiet de vreo suta de pagini si carioci in toate culorile, sa ma inveti si pe mine de prajituri, ca-mi lasa gura apa de cate ori citesc postarile tale 
Fetelor, bagati benzina, ca mamicile de iulie-august ne-au ajuns din urma, sunt cu un singur capitol in urma noastra!
Hey, fain ca merge cu schimbul de garderoba dintre surorile-burtici ale noastre... Mie imi oferise o fata tare draguta de pe forum cu care am vorbit ieri la telefon sa-mi dea din hainele ei de sarcina, numai ca ea incepuse pe la 45 de kile, iar eu pe la 71, asa ca n-am cu ce s-o incurc ;-)
Auziti, pana la urma v-ati decis cu toatele, ramanem la Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008? Asta era parca favoritul de ultima ora.
Reallaura, Bogdan a cazut jos cand a vazut poza cu David din burtica: "Are barbia ta ascutitaaaa!!" a ingaimat el a jelanie ;-)) (evident in gluma). Iar eu i-am zis: "Acu' ce sa facem, ceva trebuie sa aiba si de la mine, ca doar de la tine are numele si putza"
Chiar, la simonacip, la Getutza etc. se apropie data fatidica, wow!!! Fetelor, va dati seama ce va fi pe aici pe atunci?? Ce mai
ce mai galerii 
, ce mai
Abia astept!!! Mai ales ca eu is mai pe la urma si ma voi bucura de toate experientele voastre, de sfaturile voastre!
Azi la servici ne-a plecat o gravidutza in concediu de maternitate: e in luna a 8-a si s-a ingrasat 4 kilograme! Bine-bine, are cam 1,80 si avea inainte de sarcina cam suta de kilograme, dar totusi, doar 4 kilograme doar in luna a 8-a!!! Jiiisas... Dar ne-a facut niste prajiturele de vis ;-))
V-am pupat si sa aveti o saptamana de vis
Felicia
24+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
gabitzam spune:
Felicia, body marimea 86-92 o sa-i fie bune pe la 1 an sau chiar mai mult
Daca i le dai la puiul nou-nascut ii faci si gluga si fular din ele ![]()
Gandeste-te ca el are 50-52 cm la nastere, 54 daca e foarte lungan. Ia 56 pentru 0-3 luni, hai cel mult o marime mai mare.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
aldaesme spune:
Salut,
Miss din pacate pe 21 depind de ce se intampla la servici.
Chiar nu stiu daca pot sa imi iau liber pe 21.
Esme
Simonix spune:
Salutare burtici :)
Am aparut din ceatza :D se pare ca nu mai pot tine ritmul cu voi... Am foarte mult de lucru si sunt cam obosita. In plus, am musafiri acum
e nebunie la noi in casa, fratziorul meu viziteaza Belgia si Franta
si mi-a adus martisoare !!! Voiam sa va urez si voua o primavara frumoasa :)
Am auzit ca s-a maritat Cleo wooow .... si culmea e ca nu a disparut !!!
felicitari, scumpa, sa fii iubita si fericita si sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta alaturi de sotzior ... si de bebelusha ta !!! 
Despre noi - suntem bine, am un bebe super activ, nu ma lasa nici sa dorm, face mereu valuri valuri, sunt topita dupa el :) Eu ma simt bine, uneori mai ma doare spatele dar trece cu un pic de miscare. Inca pot manca mult, dar incerc sa ma abtin si sa reduc dulcele :) Ma rog, ieri am comis-o cu o gofra hmmm cu capsuni si frisca :)
In legatura cu intalneala noastra - de ce nu ne intalnim mai devreme? Pe 15 martie??? caci vad ca 21-24 e mai problematic... Noi vinerea respectiva nu prea putem, caci nu are sosul liber (si nici eu, de altfel, dar as putea sa imi mint seful
) Ar fi frumos sa ne vedem cu burtici :) Ma tot duc la cursuri si cand vad toate fetele buurticoase wooow, suntem asa de haioase si dragutze :)
Si aveti dreptate: fetelor, au mai ramas 9 saptamani !!!! (la mine
) nici nu imi dau seama cand trece vremea asta ... ce baietzel voinic am in burtica :D mic mic dar uite ca e voinic
Si o sa se face maaare :)
Va pup ca am inceput sa visez deja :)))))))))))
Noapte buna va urez :)
Simona cu 
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
anaxena spune:
ma bucur sa aflu ca noi de la iulie-august suntem cu un cap in urma..noroc ca citim la voi si apoi extindem discutzia la noi!!!
va pup pe toate si mie una imi e drag sa va citesc...mai aflu ce urmeaza,deshi niciuna nu se vaita mai mult ca mine
Ana-Maria
24+
am o
MARIA!!!AMR 16sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
Vianne spune:
Fetelor, imi trimiteti si mie parola sa pun pozici si sa va vad?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
andreap spune:
Miss Parker,multam de incurajari...92 cm???pai Mariuca mea(e mai piticuta..recunosc) are cam 94-96 cm acum la 3 ani si ceva.la nastere a avut 47 cm..deci si 54 e marisor.
Mie aseara mi-a fost cam rau...eram asa de ametita ca nu am reusit sa ma ridic din canapea!Si eram numai eu cu Mariuca acasa
..si acum sunt ceva mai ametita..dar nu ca aseara.Aproape sa cad!Oare tensiunea????
Simona,cum a fost la eco?
Pupici,mai vb
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
Lorich spune:
Neata burticele!
Ce faceti? Noi bine, doar ca e din ce in ce mai obositor drumul spre scarbiciu, azi cel putin nu reuseam sa ies dintre martigusarii din piata unirii. Doamne, am ajuns sa injur si martisoare si tot!
Simonix Ma bucur ca bebe e bine, activ si voinic!
Anaxena M-a amuzat mesajul tau. Uite ia 
Incerc sa ma trezesc si revin!
Lori
26+
asteptand un bebe Robert