Mamici de mai-iunie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
Adriana_78 spune:
Alysh, sper sa fie totul bine si bebe sa vina cand e si tati prin apropiere. Nu te bate gandul sa faci ceza? ca e la moda.
Si la noi e tati plecat pana la sf lui aprilie si pe 19 mai pleaca iar -- asa ca si eu imi fac ganduri de genul asta.
Chiar imi doresc ca bebe sa vina pe 9 mai -- e ziua cununiei noastre (plus ziua Europei -- chiar poate ii punem numele Europa
- am glumit).
Simonacip, fain ca e totul in regula. Chiar ma gandeam la ce-ai spus cu sarcina indusa pt. siguranta ... - adevaruul e ca in Buc. nu stii niciodata cat stai in trafic (pana vine sotul de la servici sau salvarea ... pana ajungeti la spital ...) ; noaptea cred ca e mai putin aglomerat; e Spitalul in apropiere de voi?
Gabitzam, multumesc pt. schimbarile din listuta!
Adriana,
30+, mamica Larei (22.06.2005)
Alysh spune:
quote:
Originally posted by Adriana_78
Alysh, sper sa fie totul bine si bebe sa vina cand e si tati prin apropiere. Nu te bate gandul sa faci ceza? ca e la moda.
Si la noi e tati plecat pana la sf lui aprilie si pe 19 mai pleaca iar -- asa ca si eu imi fac ganduri de genul asta.
Adriana,30+, mamica Larei (22.06.2005)
Adrianar sunt obligata sa fac cezariana ca sa-mi scoata si chistul de pe ovar, asa ca din punctul asta de vedere e rezolvata problema......ideea e ca totusi bebe poate aparea si mai devreme, deci nu se stie niciodata. Dar oricum m-am mai linistit, cum o vrea Domnu'!
Ah, fetelor......eu am avut azi o surpriza placuta......dar pe care nu o inteleg. Cum am fost in medical luna asta m-am asteptat la un salariu extrem de mic.....cand surpriza, am primit o suma mai mare decat salariul meu obisnuit. Care sa fie explicatia? Mi-a mai spus cineva ca la fel i s-a intamplat, se pare ca din cauza faptului ca prin medical esti scutit de la nu stiu ce taxe, dar totusi....sa tac chitic....sau sa intreb contabila?

Alina
30+
Vladhttp://bd.lilypie.com/hduvp3.png
simonacip spune:
Adriana, stau in Drumul Taberei, spitalul la Municipal, dc nu e aglomerat se ajunge in 1/2 de ore linistit (dar cind nu e aglomerat?)...dar ininte sa ma mut cu dr. eram la Cantacuzino, care-i mult mai departe...
alysh, felicitari pt salariu...e bine asa...iar cu sotul stai linistita...nu vei naste cit va fi plecat. Avem noi talentul asta de a ne ingrijora prea mult cind stim ca nu ar fi un moment potrivit sa se intimple ceva.La david a fost in renovare sala de nasteri cind eram in luna a opta....Am trait un stres cumplit vreo 2 saptamini. Si inutil ![]()
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 S 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
andreap spune:
Alysh,asa e!Unele obligatii nu se calculeaza ptr.CM,altele se calculeaza diferit...
Am intrat si eu pe site-ul postat pe pagina 1,cel cu greutatea la mamici...
..la inaltimea mea trebuia acum sa am intre 62-65 kg..nici nu am mult peste,cam 7![]()

mai am putin si plec spre casa...
o seara super!
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
onyxg1998 spune:
Buna, fetele,
am intrat si noi o fuguta sa va
. Asteptam sa mergem pe 12 la eco sa vedem cat este de mare bebelina, tot cu capul sus!!
Ma dispera! Cand s-o intoarce??!
http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02
Pupik de la Onyx si Vlad
32+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
Andree27 spune:
saluatre fetelor,
Am atata treaba ca nu am timp nici sa suflu ca a plecat un coleg ca si-a dat demisia si a venit altul in locul lui si acuma eu fac treaba cat pt 2 si nu va spun ca asta care a venit nou are salar exact cat mine care is aici de imediat de un an!!!Asa sunt de nervoasa ca toate bubele se sparg la mine in cap si in plus stau si 9 ore!Nici nu am apucat sa va citesc deloc la cata treaba am.Am o intreabre la voi,din luna a 5 ,daca vrei sa lucrezi numai 6 ore cine iti da ceva hartie sau ceva de genul?
Andreea
26+ in asteptare de un ingeras:
Eric
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Buna, fetele,
am intrat si noi o fuguta sa va. Asteptam sa mergem pe 12 la eco sa vedem cat este de mare bebelina, tot cu capul sus!!
Ma dispera! Cand s-o intoarce??!
http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02
Pupik de la Onyx si Vlad32+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
ehe, stiu caz de schimbare de orientare in sapt 35 (s-a basculat bb mai tarziu). Asha ca..linisteshte te, 95% din copii ajung la termen cu capul in jos, iar de nu e: esti tu printre norocoshi!!!!
31+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
ancaurn spune:
Buna burtici
Am fost cam ocupata in ultimul timp si am reusit sa va citesc doar printre randuri. Am aflat totusi ca trebuie neaparat sa felicit pe cineva, chiar daca cu intarziere. CASA DE PIATRA CLEO SI O CASNICIE CA-N BASME! SA FITI FERICITI TOTI 3,4,5,6…ETC!
Am vazut si o rochita bestiala pe o burtica extraordinara. Nu mai stiu exact pe care dintre gemenele noastre, dar oricum arata extraordinar si va fi o nasica minunata.
ANDREE27 mie mi-a dat ginecologul o recomandare pt program redus, am mai primit de la dr de fam o adeverinta si cu astea am mers la medicina muncii impreuna cu o adeverinta de la scarbici ca nu au cum sa-mi ofere un post cu program de 6 ore si atunci sunt de acord cu concediul de risc maternal. Am primit concediul si gata. S-ar putea tu sa ai nevoie doar de adev de la ginecolog pe care s-o duci la servici. Poate iti vor spune fetele mai multe, ca parca erau cateva cu program redus, sau intraba la tine, la resurse umane.
ALYSH si eu am primit salar mai mare pe concediu medical. Mi-a spus cineva ca s-ar calcula 75% din media veniturilor brute pe ultimele 6 luni si asa s-ar explica. Nu stiu daca e adevarat sau nu. Poate ne ajuta cineva care cunoaste. GABITZAM, parca tu stiai cate ceva in domeniul asta. Ne poti ajuta? Mie mi-e frica sa nu fie ceva incurcatura si sa se regleze in martie de sa nu-mi mai ajunga banii de rata si taxe!
26+
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)
cleo78 spune:
fetelor, de Getutsa81 mai stiti ceva??
Sunt io cascata, si mai cetesc in diagonala, dar de cateva zile aprca nu am mai vazut nik postat.
31+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
ancaurn spune:
Am uitat sa va spun ca noi am fost azi la dr de fam si... surpriza! De la inceputul sarcinii si pana acum am luat doar 4 kg. Si astea la inceput. De vre-o doua luni nimic. Nu stiu daca e bine sau rau. Dr a spus sa nu-mi fac probleme ca aveam destul surplus de kg la inceput, vreo 20, si bebe a luat tot ce i-a trebuit. Merg joi si la ginecolog sper sa-mi spuna de bine. Voi ce parere aveti? Mai este cineva in situatia asta?
26+
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)