Mamici de mai-iunie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleo, din cate vad eu Getutza nu a mai scris de ceva zile; speram sa revina sa ne zica ce face si sa fie totul ok.

Lori 27+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Cleo, din cate vad eu Getutza nu a mai scris de ceva zile; speram sa revina sa ne zica ce face si sa fie totul ok.

o cauta pe Ylari? a, ba nu, Getutsa e din Arad, Ylari din Crangasi.

31+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

quote:
Originally posted by cleo78

quote:

o cauta pe Ylari? a, ba nu, Getutsa e din AQrad, Ylari din Crangasi.

si o burticutsa

Cleo, n-am prea inteles ce-ai scris; dar da, doua burtici care nu au mai scris, una de dupa nunta, una de saptamana trecuta (din cate stiu eu). Pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Anca, nu stiu cum e cu medicalul, ca nu lucrez la HR, sunt programator de felul meu Dar daca ma gandesc bine, in pre/post-natal in 2005 si eu remarcasem ca am luat mai mult ca de obicei. Altfel, eu n-am nici o zi de concediu medical in 15 ani de servici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by cleo78

quote:

o cauta pe Ylari? a, ba nu, Getutsa e din AQrad, Ylari din Crangasi.

si o burticutsa

Cleo, n-am prea inteles ce-ai scris; dar da, doua burtici care nu au mai scris, una de dupa nunta, una de saptamana trecuta (din cate stiu eu). Pupic

Banuiam ca getutsa a plecat in cautari!
Apoi am dat edit.. cand am realizat ca sunt fetele din 2 orashe diferite.

si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Getuta parca zicea ca vrea sa faca niste cumparaturi la Vienna, sa ia lucruri pt bb. Sa speram ca se plimba si toitul e ok.
Mooaama, fetelor, mie cand nu mi-e rau mi-e lene. De abia astept sa nas ca sa incep si eu sa traiesc. M-a adus statul asta la pat in ultimul hal. O sa fac o selectie de poze sa vedeti cum te poate aduce un cerclaj si niste contractii sa pari in decurs de 1 an ca mama si fiica( zici ca nu sunt aceeasi persoana).
Cleo, si eu am paranoia asta cu masina, mereu stau cu grija si il bat la cap sa mearga incet, iar el parca imi face in ciuda si cand mai are cativa metri pana la semafor, in loc sa o lase sa curga lin, o mai baga intr-o viteza si apoi pune frana. Nu pot sa-i inteleg pe barbati.
Simona, ma bucur ca s-a inchis colul si bb e maricel:) Sper sa fie si al meu maricel ca prea simt ca am o piatra de moara in burta, daca traversez holul tb sa mi-o tin cu mana ca e prea grea:d
A, si voraim sa va mai intreb pe voi "sis" , de unde va luati bluzitele astea asa trendy si potrivite si pt burtica si pt silueta de viespe?
Andrea, cum de se descurca mariuca singura la toaleta? asta inseamna ca nu mai foloseste "pampersi". Vreau si eu sa stiu cum ai reusit sa o invetzi la olitza si de la ce varsta. Scutecele asta de unica folosinta mi se pare ca ii invatza prost pe copii, foarte multe cazuri care la 2,5 ani inca nu cer la olitza...
Doamen, mi s-a atrofiat neuronu de tot, vroiam sa mai zic multe dar am uitat.
A! Poate faptul ca o sa fiu printre primele cu nasterea pt ca mie imi scoate firul de cerclaj la 37 sapt si cred ca imi face si cezariana imediat, ca la mine e necesara cezariana, deci in sapt cu Pastele.. o sa iasa iepurasul:) Sapt viitoare merg si eu la medic si o sa discut asta mai pe larg.
Apropo, mai e cineva la Dr Puia?

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

SIlviaPop, pe tine te las in fatsa, ca imi esti simpatica. Abonament la barza iti face dr-ul, deci acceptam. In afara de cezariene, respectam randul,da ?Ati inteles?

Si da, cred ca Getutsa e la Viena, zicea ca pleaca. Neuronul meu... e depashit.

si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Silvia, deci vom naste cam in acelasi timp, dar eu la Municipal...
E ok daca nasti bb la 37 implinite, se considera la termen, asa ca nu e nici o problma...
Asa-mi simt si eu burta, ca un pietroi, iar cind ma dau jos din pat ptr toaleta....simt ca-mi cade daca n-o sustin cu miinile...Inca 7 saptamini de acum incolo...mi se pare enorm pentru burta mea...Sper doar sa ma refac repede, oricum voi intra in reparatii dupa nastere, masaj, gimnastica, plimbari lungi cu carutul...salate, etc...
Silvia, bluzitele sunt majoritatea din Cocorul, nici una nu e de gravida noroc cu moda asta...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare dragi burtici

Vad ca sunteti bine, asta e binecuvintare de la Domnul si speram sa fim tot asa in continuare.
Eu de saptamina asta sunt libera, am incetat lucrul, sunt casnica, adica mi-am dat demisia, sunt free... pt prima data de multi ani de munca (in Romania au fost mai multi, de prin 99).

Sindromul cuibului ma apuca doar facind liste pt bebe, liste TO DO in casa si in camera bebelinei dar pina sa le fac practic..ma apuca lenea.

Noaptea dorm cit pot fiindc ama gindesc ca vine desteptatorul oracaind la 2 ore si o sa imi strice somnul de frumusete... hi hi hi!

nu prea multe vesti la noi, nici controale asa dese ca in Ro ca asa se poarta aici, m-am obisnuit deja. la primul copil in Romania aveam deja la activ zeci de ecografe si poze.

cam astea fiind zise va las

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Fetelor, multumesc pt parola. Am pus si eu cateva poze pe picasa.

Nu am apucat sa citesc din urma dar ma straduiesc:-)))

Cenia, si eu stau acasa si tare bine e. Asa cum zici si tu, nu se fac prea multe controale aici, de fapt ecografii. La control merg la fiecare 3 saptamani si in 5 min termin. Ii aud bataile inimii bebelushei, doctorul ma intreaba daca totul e bine si gata. Ecografie am facut in sapt 20 si mai fac in sapt 32

Pupici pe burtici si sanatate voua si bebelushilor!

Alina 28+

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput