Mamici de mai-iunie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

bravo fetelor vad ca sunteti cu tote bine, ma bucur mult pt voi toate si cele care stati la patuc va doresc sanatate maxima voua si bebeilor. Azi am pati ceva rau m-am enervat rau rau de tot , simteam ca-mi pocneste capul nu alta, cat a putut sa ma enerveze omul asta mamaaaaaaaaaaa daca mai stateam un pic cu el n birou ii spergheam capul, am p[lecat acasa si m-a busit un plans, dupa care m-am mai linistit , am fost la medicul de fam dupa niste trimiteri si dupa aiai cand am ajuns acasa am simtit c mi se taie picioarele si m-a luat o stare de rau de m-a bagat in pat, ma durea si burta ingrozitor de-abia mi-am mai revenit nici acum nu ma simt f. bine dar traiesc macar, asta e pe lumea asta mai sunt si oameni fara inima..............ma dore inca burtica sper sa imi treac , probleme e ca dupa episodul asta ala mic nu a mai miscat deloc cateva ore , acuma si-a mai revenit un pic si a inceput sa dea din picioruse....va pup pe toate sa aveti grija de voi, deabia astept sa va vad la urmat intalnire poate o facem in parc sa fie cald si bine
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

CLEO ce ai facut? ai mai fost la filantropia pt cursuri?Astept sa-mi dai de veste cum e acolo si cum pot afla cand se fac inscrieri
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Am vazut poze cu voi, fetelor! Sunteti foarte frumoase Radiati!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor, eu parca intelesesem de Getuta din ultimele mesaje ca fusese deja la Viena si se intorsese fericita, cumparase de toate pentru bebita, plus aparat de fotografiat, era la mama ei in Timisoara si mai statea acolo putin si se intorcea acasa. Auziti dar pozicile cu lucruri de bebici de pe Flickr nu sunt ale ei? Imediat dupa caruciorul star-trek al lui Leeloo (a propos, Leeloo, superb carucior, foarte fain, am vazut si review-urile, e intr-adevar de top) - asa, deci dupa carucior sunt poze cu lucruri de bebe si la fiecare scrie Geta, deci eu am dedus ca sunt puse de Getuta. Cine stie, poate nu functioneaza netul. In schimb cu Ylari chiar ca e ceva ciudat!

Cenia te cred ca e tare bine acasa, si eu am muuulti ani de munca, de pe la 18 ani m-am apucat de servici, am muncit si in timpul facultatii, aici in Canada la fel, am refacut o facultate si am lucrat in acelasi timp, eu astept concediul asta fix ca o vacanta desi tare am impresia ca o sa fie mai greu decat scoala si serviciul la un loc!
Vianne am vazut pozicile cu o burtica tare delicata si frumoasa!
Si in Canada sa stiti fetelor ca e la fel 2 ecografii si atata, noroc ca poti merge si la particulari. Dar nici la particulari nu te primesc prea des, eu am sunat si voiam programare dupa vreo 6 saptamani diferenta si nu au vrut sa imi dea, abia in saptamana 30 m-au programat, pe 1 aprilie, deci la 10 saptamani diferenta de ultima eco . Bine, puteam merge la altii, insa m-am invatat acolo cu o doctorita simpatica tare care imi povesteste tot, asa ca m-am resemnat, peste o luna abia mai imi vad si eu puiutul.

Si mie imi plac tare bluzitele surorilor noastre, dar ma gandesc ca nu stiu daca m-ar incapea! Si rochita Laurei e superba, sa o porti sanatoasa, sau sa o purtati, hehe! Asa si eu cu surioara mea, ne schimbam mereu hainele, acuma insa ar fi cam greu ca ne despart vreo 1000 de kilometri.
Mie fetelor mi-e tare frica sa nu nasc prematur, toata lumea se mira de burta mea, ca e prea mare. Toti zic ca am gemeni sau ca nasc intr-o luna Eu ma simt bine asa, bine mai greoaie, dar stau si ma gandesc daca nu o sa pot duce sarcina pana la capat, ca am totusi 1.50 m! Doctorul nu imi zice decat ca totul e bine, dra nu stiu de unde isi da seama ca nu asculta inima lui bebe, nu imi face control vaginal, numai ma palpeaza de doua ori, imi ia tensiunea si ma cantareste. De col nu imi zice nimeni nimic, ecografiile vedeti se fac la noi din an in Pasti, deci stau mereu asa cu frica, nu stiu pe ce lume traiesc. Cu credinta in Dumnezeu, merg inainte totusi, ma gandesc si eu ca si Cleo ca sunt capra de la tara si poate totul va decurge ca pe roate, fara nici un fel de complicatii.

Fetelor, in legatura cu salariul mai mare in timpul concediului medical, sa stiti ca e din cauza contributiilor la pensie, sanatate, somaj, etc., in cazul concediilor nu se mai platesc, sau se platesc in procente mai mici, asa cum zicea si Andreeap Asta e din ce imi aduc eu aminte de cand lucram in resurse umane in Romania. Oricum cred ca se vede exact daca o sa comparati fluturasii.
Noi la servici avem o persoana-resursa la care apelam cu orice fel de intrebare, asta e jobul ei, ne raspunde la toate nedumeririle legate de salarii, contriburtii, asigurari, etc.

Silvia hang on there! Mai este putin de tot! Imi inchipui ca e greu de stat la pat atata timp, dar ai sa vezi ca a meritat efortul!

Magnetism imi pare tare rau sa aud ca ti-a fost rau, ai grija mare, stressul nu e deloc bun la bebe, dupa cum ai si vazut, ce sa ii faci, avem parte si de oameni fara inima pe lumea asta, trebuie sa ii ignoram cat putem, ca apoi tot noua ne facem rau.

Miane ma duc si eu la testul de diabet, sper sa fie totul OK. Va pupacesc pe toate !

Doloress 24+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Eu sunt cam zombi azi..Mariuca sa- gasit sa tuseasca+febra de aseara!Asa ca azi noapte am facut ture la ea in camera sa vad daca/cat mai arde..La 6 m-am trezit si neam sa mai adorm.Asta e!Si normal ca ,simtindu-ma miscand prin casa,BBlusa mi-a dat si ea 'buna dimineata'Deci azi stam acasa..2 zile de gradi si gata,febra
Silvia,ce sa-ti zic de pampers?noi am scapat de pampersul de zi pe la 2 ani si 3-4 luni.De ala de noapte inca nu..o sa pove si cum am reusit...candva.oricum eu am ajuns la o concluzie in ceea ce priveste fata mea:cam singura a renuntat la pampers,laptele de noapte etc,adica cam cand a dorit ea.Degeaba m-am agitat eu...cand a simtit ea ca e pregatita,atunci s-a intamplat.Uneori am mai 'ajutat-o' si eu(de ex.la suzeta..).Iar ca mai are pampers noaptea..nu ma agit.O sa scapam si de el..de maritat cu el nu o marit!
In rest,suntem bine...as vrea sa intru 1 saptamana in medical,sa incerc sa ma mai odihnesc un pic,mai ales ca urmeaza o saptamana mai relaxata la servici.Degeaba ajung la 15 acasa...oana mananc,mai strang cate ceva,se trezeste scorpiutza si mai dormi daca poti!
Pupici

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vianne, am vazut si eu pozicile tale, numai burtica e de tine, in rest parca n-ai pus un gram

Mi-e tare somn, imi cade capul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata,

Am citit si eu ce-ati mai scris de ieri, am vazut poze dragute cu Viane si incerc sa ma trezesc. Dar nicio sansa, la ce vreme e si la ce tarziu am reusit sa adorm aseara;
Colegele mele de birou pregatesc o petrecere pentru maine (pt. 8 martie) doar la auzul a "tort", "saleuri" sa-mi mai revin si eu un pic; ca sa nu mai vorbim ca vine de undeva un miros de cafeaaaaa....
Eu imi iau 5 zile libere de vineri, sper sa-mi revin cu oboseala, cu somnicul si peste o saptamana voi fi mai fresh. Oricum stau cu ochii pe voi de acasa, de oricunde, ca pe butelie.

Pupic, o zi ... nu ca afara!

Lori 27+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

'Neata si de la noi....avem o zi super aglomerata: calcat rufe ramase de vreo 3 saptamani si inceput curatenie in sifonier. In zilele cat tati va fi plecat eu voi sta mai mult pe la ai mei, asa ca ar trebui incepute mici pregatiri de pe-acum.

Fetelor, vroiam sa va intreb daca aveti idee, pt stimularea lactatiei, putem ajuta de pe-acum cu ceva? Ceaiuri de exemplu? Sau atunci cand nastem incepem sa bem? Poate ar fi o idee buna sa ajutam din timp la producerea de laptic.

Si inca ceva: la noi se gasesc oare camasi din acelea de noapte cu capse, speciale pt alaptat? Ca daca nu vreau sa-mi comand de LA Redoute.

A -propos, Andreea, mi-a mai venit si mie o comanda din 8 februarie numai cu lucruri soldate, intre 1-3 euro/ bucata, dar majoritatea sunt pt cadourile de Paste...imi imaginez ca atunci n-o sa pot alerga dupa cadouri. Sunt f multumita de marea majoritate.

Alina 30+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, am vazut la Carrefour niste camasi de noapte de alaptat super simpatice, cu niste fante ascunse la piept.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Alysh,ceai de chimen si anason;sau galactogil.Eu am inceput cu ceai dupa ce am nascut...galactogil nu a fost nevoie..altceva nu stiu.
ref.la LR.a.stept salariul,poate mai comand cate ceva,dar in principiu ptr.Mariuca.Bb mai are 3 luni..poate astepta pana luna viitoare

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput