Mamici de mai-iunie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alysh nu stiu daca am vreo coerenta, ca dorm pe mine, dar medicii de la cursul ala ne-au spus ca pt lactatie sunt bune exact alea pe care ti le-a zis Andreea, dar ne-au mai zis un lucru ce mi s-a parut mie interesant; adica - primul lucru important in lactatie e apa pe care o bei, dar cica sa nu exageram din prima cu muulta, muuulta apa ca poti sa te pricopsesti cu o angorjare a sanilor de numa'
Adica, din ce am inteles eu de la ei, ideea e sa o iei totusi usurel, sa se adapteze sanii cu laptele si bebe cu trasul lui. Sa nu ai super mult din prima.

Lori 27+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Chiar asa..uitasem sa va intreb"s-a uitat careva aseara la Prima TV,la emisiunea "prima zi"???eu am vazut spre sfarsit...sper martea viitoare sa prin de la inceput.Aseara a fost o mamica cu cezariana,cu diabet gestational.data viitoare parca e o nastere normala,gemeni din cate am vazut..

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

mai,eu cred(nu dati..) ca majoritatea vom face 'furia laptelui'..eu am facut-o...dar am scapat relativ repede..."norocul" meu a fost ca am dormit pe sanul cu pricina,asa ca am presat pe el si dimineata era perna uda de la cat lapte se scursese..altfel cred ca era nasol...cred ca pana se regleaza cantitatea da lapte proportional cu nevoile BBlusului vom mai avea de furca.

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Am vazut si eu emisiunea de la prima ieri...grasunelul...avea 4.200 deci nu mult fata de david care a avut 4.000 si totusi mi s eparea foarte umflat...dupa aia m-am lamurit el avea 50,5 cm, in timp ce david avea 57
Cit despre lactatie, eu n-am avut furia laptelui (sper s-o am acum, stiu ca nu-i o fericire, dar imi doresc sa am mai mult lapte ca la david,adica sa nu fie nevoie de completare). Mi s-a instalat lactatia mai tirziu, acasa, in spital aproape ca nu aveam. Dar vom vedea cum va fi de data asta, oricum acum sunt mai relaxata si am mai multa experienta in privinta asta. Cred ca si asta conteaza.

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

andreap vezi ca emisiunea prima zi o sa fie in reluare sambata la 14:30.
In ceea ce priveste furia laptelui,eu nu am avut parte de ea, desi aveam lapte din belsug. Curgea singur, ca prostul. Stateam toata ziua cu prosopul indoit peste sani sustinut de o bustiera sau un tricou mai stramt putin si intr-o jumatate de ora ajungeam sa storc prosopul in chiuveta si sa iau altul curat si uscat. Asta vre-o 4 saptamani, ca apoi s-a mai reglat. Si dormeam doar pe burta ca asa imi pica bine. Pana acum nu m-am gandit ca se storceau singuri si de aceea nu am facut furia laptelui. Desi imi era frica de asta, pt ca Cezara a dormit inca din prima noapte de la 10 seara pana la 5 dimineata. Nu s-a trezit nici macar o data sa manance.
Referitor la pampers, de cel de zi am reusit si noi sa scapam pe la 2 ani si jumatate. S-a intamplat cand a reusit ea sa faca direct la WC. Cu olita n-am avut nici un succes. De cel de noapte insa, am scapat abia pe la 3 ani si jumatate cand m-am hotarat eu sa nu mai fiu asa comoda si s-o trezesc noaptea sa mearga la baie. Si acum, pe la 1-1:30 noaptea, ne trezim, o trezim si pe ea, o ducem la baie si revenim la somn. Avem noroc ca nu a trebuit sa stam niciodata langa ea sa adoarma. Un pupic, invelita in patut in camera ei, cu radioul in surdina si o lampa de veghe aprinsa si adoarme singurica.

26+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Abia astept sa caut si eu inregistrarea cu emisiunea, ca mor dupa emisiunile, filmuletele astea;

Deci, fetelor sa inteleg ca furia asta prevesteste ceva bun? Adica, faptul ca vei avea mai mult laptic???
Eu intre timp am citit despre asta pe net, ma documentez, foarte interesante informatii pe sfatului medicului.ro, interesante si complete, zic eu.

Lori 27+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

cit despre pampersi am scapat de mult, si de noapte si de zi, de pe la 2 ani de cel de zi si 2 ani jumate de cel de noapte. pe noi ne-a ajutat mult si faptul ca a mers la cresa, nu a fost chinuitor nimic, cel de noapte, a fost suficitent sa-l las vreo 3-4 zile fara, l-am mai pus in timpul noptii (preventiv)..mi-a mai facut de 2-3 ori in pat (asta este!)...nimic chinuitor

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!
Ce vreme urata si ce vant in Buc! Asta dupa asa o zi frumoasa.

Nici eu nu am facut furia laptelui -- chiar mi-as fi dorit sa am mai mult lapte (cred ca de vina e ca n-am pus-o pe Lara prea des la san).
Simona, 57 cm a avut David al tau?! Wow! ce marisor a fost!
Alysh, si eu stiu ca exista ceaiuri care stimuleaza lactatia, ce au in compozitie ce a zis deja Andreap; chimen, anason, fenicul.

Adriana, 30+, mamica Larei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Si eu am baut ceai din acela de mi s-a luat, dar dupa ce m-am intors acasa. Lapte am avut mai ceva ca Fulga, dar si Andrei hapaia tot ce gasea.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Si Maariuca face nani singurica...de mult.Asa ca nu-i problema.Am si incercat timp de 1 luna sa scapam de pampersul de noapte...ma trezeam de 2 ori...in 80%din cazuri,reuseam...in altele nu.adica o gaseam gata facuta pe ea ....sa evzi la 4 dimineata cum schimbam lenjeria,ridicam singura salteaua..oricum nu asta m-a facut sa renunt.Am vb cu fetele de la 'nov-dec.2004'...mi-am dat seama ca de fapt nu-i pregatita.nu realizeaza ca o trece,nu realizeaza ca e uda sa se trezeasca..doarme bine mersi!asa ca..mai astept.Continui sa o trezesc cel putin 1 data pe noapte..si va spun ca ii scot pampersul uscat....dar macar stiu ca nu mai spal lenjerii de nebuna!O sa vad eu cum fac..scapam si de pampers...candva.

BURTICA
POZE IANUARIE 2008

Mergi la inceput