Mamici de mai-iunie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna dragutele,

Am aterizat si eu la birou, mi se inchid ochii de somn, weekendul nu a fost asa de odihnitor cum mi l-as fi dorit, important e ca suntem bine amandoi.

Simona Bafta la eco azi, tin pumnii la eco azi; Ina mersi ca te-ai gandit la mine, de data asta am plecat veseli de la eco. Si pe mine ma amuza teribil discutiile dintre surorile noastre, ieri m-a busut rasul cand am citit acolo, despre rochita "s-o purtam sanatoase" sau ceva de genul asta. Super!

Diana Draguta mamica, foarte bun fotograful :)

Lori 26+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Salutare fetelor,

Am revenit!!!!!!!Imi e gata apartamentul si de vineri m-am mutat inapoi acasuca...urrraaa....,dar ce e naspa ca a trebuit sa revin inapoi la servici...
Imi cer mii si mii de scuze dar inca nu am apucat sa va citesc ca nu am montat acasa calculatorul,dar sper ca toate sunteti bine!!!

Andreea 24+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andree27, bine ai revenit! Chiar ma gandeam la tine, stiam ca esti acasica, felicitari pentru apartamentul frumos si curat! Ce face bebe?

Andreap mi se pare absolut normal sa ai emotii ca de nunta! Doar e un moment foarte important, sa ne povestesti daca i-a placut si daca mai vrea si amine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Buna dragutele,

Am aterizat si eu la birou, mi se inchid ochii de somn, weekendul nu a fost asa de odihnitor cum mi l-as fi dorit, important e ca suntem bine amandoi.

Simona Bafta la eco azi, tin pumnii la eco azi; Ina mersi ca te-ai gandit la mine, de data asta am plecat veseli de la eco. Si pe mine ma amuza teribil discutiile dintre surorile noastre, ieri m-a busut rasul cand am citit acolo, despre rochita "s-o purtam sanatoase" sau ceva de genul asta. Super!

Diana Draguta mamica, foarte bun fotograful :)

Ina, Lorich, dar stiti ce bine e sa schimbi hainutele?
Colegele la birou cred ca e gata sa cada dulapul pe mine, dar 50 % sunt de la sis.
Pupici si o zi buna azi...

Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Ina, Lorich, dar stiti ce bine e sa schimbi hainutele?
Colegele la birou cred ca e gata sa cada dulapul pe mine, dar 50 % sunt de la sis.
Pupici si o zi buna azi...

Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Haha...eu nu am de unde sa stiu...sunt singurica la parinti!
Pot doar sa-mi imaginez!

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Merci Andreea, pot sa merg pe jos de la Unirii? e mult de mers?
Mariuca e ditamai donsoara, gata, sa-mi spui cum s-a comportat in prima zi...iti inteleg emotiile...
Adriana...o sa vad pana la urma cum voi face, parca nu ma pot stapini sa-mi fac fel de fel de idei...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreiutza, bine ai revenit printre noi! sa te bucuri de casa proaspata de acum si de bebe care o sa vina in cuib

Nu stiu cine intreba de CMU, este cam la jumatatea distantei dintre Unirea si Pta. Alba Iulia, pe stanga cum te duci spre Pta. Alba-Iulia. E mult de mers pe jos, cred ca sunt 2 statii de autobuz. Daca nu ma insel este aproape de intersectia aia cu semafor unde se face spre Nerva Traian. Blocul nu e chiar in strada si face un fel de L acolo unde e CMU, si CMU e pe latura mica. Pe latura mare este o banca. Ar trebui sa se vada firma.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetitele cu buritici......ce mai faceti voi?

Eu incerc sa ma refac dupa botezul de ieri.......din pacate prea multe n-am de povestit , la biserica slijba scurta, la restaurant n-am putut sta prea mult din cauza unui fum de tigara ingrozitor, nu era pic de aerisire......am stat doua ore, atat. Am primit de la bebe o marturie sub forma de suzeta de sticla, dragutza.

Fetelor mie mi-a venit o idee: o sa incerc sa ma interesez de Ylari. Ea scria pe vremea cand eram si eu la aspirante, dar stiu ca mai scria si la topicul" endometrioza nu ma va impiedica sa am un bebe" sau cam asa. Stiu ca era prietena buna cu fetele de acolo. Intamplator am si eu o prietena care scrie la topicul ala si o s-o rog pe ea sa se intereseze. VA tin la curent.

Diana, fumoasa mamica!

Si pe mine ma amuza surioarele gemene cu dialogurile lor...si le invidiez putin ca isi pot inca schimba hainele intre ele. Pana nu de caurand asa am fost si eu si sor'mea, numai ca intre timp sor'mea a ramas tot schiloada iar eu m-am facut cat o vaca.........de-aia de lapte

Andreea, sa ne povestesti cum a fost la gradi.......si nu mai fii emotionata ca sigur nu se marita

Alina 30+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Cu hainele, intr-adevar e suuuper... mai ales ca avem aceleasi dimensiuni, se poate oricind incropi o toaleta noua...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 S
Daviduchele meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Andreiutza, bine ai revenit printre noi! sa te bucuri de casa proaspata de acum si de bebe care o sa vina in cuib

Nu stiu cine intreba de CMU, este cam la jumatatea distantei dintre Unirea si Pta. Alba Iulia, pe stanga cum te duci spre Pta. Alba-Iulia. E mult de mers pe jos, cred ca sunt 2 statii de autobuz. Daca nu ma insel este aproape de intersectia aia cu semafor unde se face spre Nerva Traian. Blocul nu e chiar in strada si face un fel de L acolo unde e CMU, si CMU e pe latura mica. Pe latura mare este o banca. Ar trebui sa se vada firma.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Merci Gabitzam

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 S
Daviduchele meu

Mergi la inceput