Mamici de mai-iunie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Merci mult Gabitzule pt primire.Chiar ma gandeam la tine zilele astea si daca ti-ai mai gasit ap.

Andreea 26+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, deocamdata ne-am mai linistit cu casa, inca nu ne putem permite, mai asteptam.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Neatza fetelor.
Iar nu am mai scris demult, dar de la lucru nu am avut timp, in weekend imi gasesc alte chestii de facut, si uite-asa trec zilele, saptamanile si eu nu scriu nimic
Noi suntem bine, bebelusa misca de zor, sughite . Deabia astept s-o vad joi la eco. Sper ca s-a intors cu caputul in jos.
Aseara m-a apucat un chef nebun sa mananc ceva dulce, si am mancat....biscuiti cu gem (am ras jumatate de borcan ) Si in afara de asta ieri am mancat ca o sparta tot ce-am prins. Sunt sigura ca se va vedea pe cantar excesul asta, dar nu-mi pasa...deocamdata.

Andree27 bine ai revenit. Cum te-ai descurcat cu curatenia?
Si la noi se va face "santier". Vineri ne vom monta un geam termopan la camera fetitei (cel pe care-l avem nu e bun, ploua direct in camera).Si-apoi va trebui sa gasim pe cineva sa ne repare stricaciunile care se vor face. Apoi, eu am planuri de zugravit camera fetitei.

Cam atat deocamdata, ca trebuie sa mai si lucrez ceva

Lilly 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Antibiotice vreau sa iau ptr.ca e sinuzita...nu e deloc mai bine,dimpotriva,secretiile din nas si gat au devenit..colorate!E calr ca nu ma ajuta prea mult ceaiul..sa vad..intrebam sa stiu cam ce pot lua.
Laura,o sa ma uit..numai ca eu nu pot sa-mi iau de acum..nu stiu cum voi evolua pana-n Iunie..mai repede as lua legatura cu o croitoreasa..ceva.
Alysh,mi-ai purtat noroc..am primti vienri coletul LRaveam si 2 body-uri marimea 54cm ptr.Sara.Mise par incredibil de mici...acum caut de zor alte lucruri
Simona..e ceva de mers....dar sunt bancute,te mai poti aseza..bafat la eco!
Andreea,bine ai revenit!
cat despre gradi...s-a trezit la 6.20..'cand mergem la gradi?'..la fel si-n WE..sa speram ca minunea va tine mai mult de 3 zile..deocamdata nu m-a sunat nimeni ca urla.
Pupici

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Multumesc fetelor pt primire!
Lilly cu curatenia m-am descurcat.Am facut cu socra,cu socru si cu sotul cand era liber.Da nu va povestesc ca a fost super horror.Au lasat o mizerie muncitorii ca nici de lucrau cu picioarele nu ramanea atata mizerie.De muncitori sa va povestesc ca in ultima saptamana asa ne-am certat cu ei de numa.Ne-au pus tavan fals in camere si duminica cand ne-am apucat de smotru am vazut ca ni se crapa tavanul si asa era zugravit in camera mare parca era 101dalmatieni,numai pete!Si in plus termopanul din bucatarie ne era ars cu flexul!Luni au venit 2 dintre ei sa mai faca unele ''mici finisaje'' si bineinteles si dupa bani.Apoi le-a aratat sotul meu numai bani,i-a pus sa faca tavanul si sa vopseasca inca o data camera mare din banii lor!.Cand a fost gata a venit unu si sa ii ceara banii pt lucrare.Sotul meu a zis ca le da banii dupa o saptamana sa vada daca nu ii mai pusca tavanul!Si bineinteles ca iar a mai puscat si sotul meu le-a retinut din bani si pt tavan si pt termopan! Si cam atat!revin mai tarziu ca am putina treaba!

Andreea 26+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Sa aveti o primavara frumoasa si senina, fetelor! Sa fiti sanatoase si voi si bebelusii vostri!

Eu iar am disparut pt vreo saptamna, dar v-am citti in fiecare dimineata la cafeluta. Treaba multa multa la munca. Sper sa ii dau eu de cap pana la urma.

Casa de piatra! Cleo. Sa fiti frumosi si sa va iubiti ca in prima zi!

Laura, tare frumusica rochita ta. Sunt sigura ca o sa fii o nasica super. Sper sa te lase bebe sa te distrezi.
Si ce frumos discutati voi doua, Laura si Simona!. Deci pana la urma s-ar putea sa fiti colege de salon, nu? Foarte tare!

Diana79, am vazut o mamica tare frumoasa acolo! Te cred cand spui ca nu mai poti sa te tii dupa Nicole. Nici eu nu prea mai indraznesc sa ies singura cu Alexandru, desi acum mai intelege, mai sta si langa mine. Dar este copil si el vrea sa alerge. Mai mergeam la supermarket, dar il puneam in caruciorul de cumparaturi. acum imi este teama sa il mai ridic pt a il pune in carucior, asa ca nici la supermarket nu mai merg numai cu el.

Andree27, sa stapaniti sanatosi apartamentul cel nou renovat. Sper ca ati termiant si cu smotrul, daca zici ca v-ati mutat inapoi. Noi dupa 2 luni si ceva de mutat in noua casa, inca mai avem de facut multe. dar nu prea mai avem elan, parca am epuizat toate energia pt asta. ieri am mai curat doua tocuri de usi, cam la nivelul asta muncim.

si ca tot a venit vorba de muncit la casa, ieri a fost ceva soare la noi, desi vant destul de tare. si evident ca am iesit in gradina, la curatenie. am incercat sa mai pregatesc putin straturile de flori. abia astept sa merg la sera ca cumpar flori si apoi sa le plantez. pana acum am numai cateva zambile si cativa ghiocei, dar mor de dragul lor.

Andeeap, te cred cand spui ca ai emotii ca merge Mariuca la gradi. Si Alexandru merge la scoala (sau, ma rog, pre-scoala, ca la 4 ani numai scoala nu e aia) peste doua saptamani. si la fel, am emotii de parca s-ar insura. mi se apre ca a trecut tare repede timpul asta, ca maine pleaca de acasa. la fel ma gandesc ce o sa vina vremea sa nu ma mai lase sa il pup si sa il iau in brate cum fac acum. ce o sa imi mai lipseasca "te iubesc, mami! noapte buna!" strigate cand ies din camera lui si il las "citind". ufff!! dar asta este, trece vremea si copiii nostri se fac mari. pana la urma trebuie sa ne bucuram de fiecare varsta a copilului nostru.

Dana 31+

Mergi la inceput

Despre bebelina, este tare tare activa. si cred ca o sa o facem boxoare (este corect spus?). loveste numai in partea de jos si stiu ca ea este deja cu capul in jos. deci clar se lupta cu cineva/ceva acolo.
Vineri am fost la spital sa imi dau analizele de urina, sa vedem ce anume bacterie a provocat acele infectii urinare. Mi-a spus moasa ca o anume bacterie (ceva cu beta-nu-stiu-cum) este posibil sa treaca si la bebe cand se naste si atunci mai trag si de asta. acum sper sa nu fie tocmai acea bacterie, dar asta nu o sa aflu decat pe 12 martie, cand am din nou programare la moasa, pt ca rezultatele vin direct acolo.

am fost si noi sambata la ikea sa cumparam patut pt bebe, dar evident ca se terminase stocul. la noi sambata in ikea este ca la nebuni, zici ca a dat strechea in toata lumea. sotul meu nu suporta sa mearga acolo, cand avem ceva de luat mergem numai in timpul saptamanii, in pauza de masa de la munca, si mergem direct la standul unde avem treaba. are oroare de agloeratiile astea si de mersul al cumparaturi doar sa ne uitam (spre deosebire de mine!!). asa ca eu intotdeauna ma duc singura inainte, studiez "terenul", si cum nu prea pot sa ma hotarasc singura, il chem si pe el si ii arat direct produsul pe care am pus ochii si atunci hotaram ce si cum.
asa am facut si sambata, dar dupa cum v-am spus, nu mai erau patuturi in stoc. a ramas sa ne ducem peste o saptamana, sper a il gasim. mie unul singur mi-a placut de acolo, si nici ala fff tare, dar asta este. am mai luat o masuta de infasat, pe care sa o punem in camera lui bebe. noi avem baia la etajul unu, iar bebe o sa doarma cu noi, la etajul doi, deci o sa ii facem baie in camera ei, la etajul unu, si ne trebuia si acolo ceva de infasat. o sa ne cam plimbam pe scari o perioada, dar nu vreau sa o las singura la ea in camera (ca oricum ar inseamna sa ne plimbam pe scari) si nici noi sa ne mutam la etajul unu, la ea in camera nu putem. dar sunt sigura ca o sa ne descurcam.

si, evident ca am mai scapat putin sigura prin magazine si, desi saptamana trecuta am zis ca am cumparat destule hainute pt inceput, am mai gasit doua body-uri care erau asa de dragute, incat nu m-am putut abtine sa nu ii cumpar. am luat din acelasi model un nr 50 si unul 56, dar cred ca zilele astea ma duc si mai cumpar si marimi putin mai mari, ca prea sunt dragutele.

altceva... cam atat. ma intorc la munca, iar am o saptamana grea. in plus, pleaca si sotul in romania de miercuri pana duminica, asa ca o sa raman cu alex. o sa fie mai greut, ca sunt multe seri in care eu nu fac nimic legat de pregatitul de culcare al lui alex, se ocupa numai sotul. dar ne descurcam noi pana la urma.

asa ca va urez o saptamana frumoasa, numai cu vesti bune.

Dana 31+

Mergi la inceput

Aaaa, era sa uit:
Pt fetele din NL/BE/GER, si mie mi-ar conveni vineri, pe 21. Asta pt ca a doua zi as putea sa ma odihnesc. Pe mine, mai ales acum, calatoriile astea ma cam obosesc, desi imi plac la nebunie. Dar clar a doua zi am nevoie de putina odihna, sa ne adunam, mai ales data fiind situatia de burtica.

evident ca as veni si luni, nu e nici o problema. nu pierd eu ocazia sa ne vedem cine stie cand o sa mai apucam sa ne vedem dupa ce vin bebelusii.

deci, treceti-ma si pe mine pe lista (impreuna cu una bucata sot si una bucata fecior).

Dana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by DanaH

Despre bebelina, este tare tare activa. si cred ca o sa o facem boxoare (este corect spus?). loveste numai in partea de jos si stiu ca ea este deja cu capul in jos. deci clar se lupta cu cineva/ceva acolo.
Vineri am fost la spital sa imi dau analizele de urina, sa vedem ce anume bacterie a provocat acele infectii urinare. Mi-a spus moasa ca o anume bacterie (ceva cu beta-nu-stiu-cum) este posibil sa treaca si la bebe cand se naste si atunci mai trag si de asta. acum sper sa nu fie tocmai acea bacterie, dar asta nu o sa aflu decat pe 12 martie, cand am din nou programare la moasa, pt ca rezultatele vin direct acolo.

am fost si noi sambata la ikea sa cumparam patut pt bebe, dar evident ca se terminase stocul. la noi sambata in ikea este ca la nebuni, zici ca a dat strechea in toata lumea. sotul meu nu suporta sa mearga acolo, cand avem ceva de luat mergem numai in timpul saptamanii, in pauza de masa de la munca, si mergem direct la standul unde avem treaba. are oroare de agloeratiile astea si de mersul al cumparaturi doar sa ne uitam (spre deosebire de mine!!). asa ca eu intotdeauna ma duc singura inainte, studiez "terenul", si cum nu prea pot sa ma hotarasc singura, il chem si pe el si ii arat direct produsul pe care am pus ochii si atunci hotaram ce si cum.
asa am facut si sambata, dar dupa cum v-am spus, nu mai erau patuturi in stoc. a ramas sa ne ducem peste o saptamana, sper a il gasim. mie unul singur mi-a placut de acolo, si nici ala fff tare, dar asta este. am mai luat o masuta de infasat, pe care sa o punem in camera lui bebe. noi avem baia la etajul unu, iar bebe o sa doarma cu noi, la etajul doi, deci o sa ii facem baie in camera ei, la etajul unu, si ne trebuia si acolo ceva de infasat. o sa ne cam plimbam pe scari o perioada, dar nu vreau sa o las singura la ea in camera (ca oricum ar inseamna sa ne plimbam pe scari) si nici noi sa ne mutam la etajul unu, la ea in camera nu putem. dar sunt sigura ca o sa ne descurcam.

si, evident ca am mai scapat putin sigura prin magazine si, desi saptamana trecuta am zis ca am cumparat destule hainute pt inceput, am mai gasit doua body-uri care erau asa de dragute, incat nu m-am putut abtine sa nu ii cumpar. am luat din acelasi model un nr 50 si unul 56, dar cred ca zilele astea ma duc si mai cumpar si marimi putin mai mari, ca prea sunt dragutele.

altceva... cam atat. ma intorc la munca, iar am o saptamana grea. in plus, pleaca si sotul in romania de miercuri pana duminica, asa ca o sa raman cu alex. o sa fie mai greut, ca sunt multe seri in care eu nu fac nimic legat de pregatitul de culcare al lui alex, se ocupa numai sotul. dar ne descurcam noi pana la urma.

asa ca va urez o saptamana frumoasa, numai cu vesti bune.

Dana 31+

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare intr-o noua saptamana de...lucru

Din ciclul doctori asa cum si-ar dori oricine.

Dupa cum am scris acu' 100 de pagini . Am fost ultra racita, am tusit ca bezmetica, n-am dormit nopti, am baut ceaiuri si luat siropuri am primit si concediu de boala pentru prima data de cand ma stiu Cu toata astea saptamana trecuta vineri, cand a fost musai sa merg la servici inca tuseam de daramam peretii si prin urmare sufeream de o lipsa acuta de somn. Asta m-a facut sa mai trec odata pe la medicul meu de familie, desi nu prea ma dau in vant dupa mersul la doctor. Vineri avea program pana la 16 din pacate eu cu fundul intr-o sedinta si in alta, abia pe la 15.30 am reusit sa scap de la munca ceea ce a insemna ca la 16 eram inca in autobus inspre cabinet. L-am sunat pe Johan (doctorul) initial voiam sa ii spun ca il ratez si sa ii cer un sfat cu ce sa fac. Johan insa auzind ca sunt pe drum spre el a zis sa vin linistita ca ma asteapta cat o fi. Am ajuns pe la si un sfert la el, m-am plans, mi-a oferit inca o saptamana de concediu de boala, asta ca sa imi refac somnul si a purces spre controlat. In prima saptamana nu imi daduse sirop impotriva tusei, a fost sirop care sa ma ajute sa scot infectia din plamani insa unui singur om dupa ce mucusul ar fi trecut i-ar fi trecut si tusea, noi fiind doua...nu a functionat la fel. M-a ascultat deci Johan in toate directiile, m-a puricat cu intrebari despre cum e tuisea, cand e mai serioasa, ce ma doare, ce nu ma doare...etc...Dupa o vreme, cand eram ferm convinsa ca o sa imi zica (cum imi spunea un anumit doctor, nu spun unde,) "ce te vaiti fata ca nu ai nimic" el spune defapt "Dar nu e asa ca ai si refulx stomacal?". Eu zic ca da am, dar nu foarte deranjant si e normal pentru gravide ...nu?! Si imi spune doctorul, "da, e normal, insa esofagul tau e foarte iritat din cauza tusei de cand ai fost racita...deh acum sunteti doua pe un sistem imunitar iar refluxul ala stomacal iti provoaca tuse". La care eu replic..."da' cum iti spun nu e foarte deranjant si il simt rar de tot si in general dupa masa" Iar el "Asa il simti tu, insa refluxul ala e destul de permanent si pe tine te face sa tusesti si o simpla scapare din stomac, una care nici macar nu ajunge pana sus si daca nu ai fi iritata nici nu ai stii ca ai avut reflux in momentul ala". Acu', ce sa fac si eu, il cred pe cuvant. Imi da reteta pentru niste pastilute de rumegat, pe care da, are voie sa le ia si gravida si mama care alapteaza, presupun ca se gasesc si in Romania, le spune "Gaviscon", zice sa iau cate doua intr-o tura, maxim de patru ori pe zi. Ei bine cred ca am luat de doua ori pe zi cate doua odata. Vineri pe sambata am mai tusit intr-o singura repriza serioasa noaptea, sambata nu am tusit aproape deloc, sambata pe duminica am mai avut o repriza mica dar de data asta nu a fost necesar sa ma trezesc si sa imi fac ceai sau din astea iar azi noapte am dormit neintoarsa si netusita... Asa ca, al meu doctor cu pastilute de stomac m-a facut sa imi treaca tusea...absolut genial

Din ciclcul de am mai facut in uikend, femeile cu pofte sa nu citeasca

In uikend as fi ramas singura acasa fiindca al meu sot a plecat la schi cu colegii de la companie. Toate bune si frumoase insa mie singura nu imi place asa ca mi-am invitat o colega Katrien sa stea de sambata pana duminica si sa o invata sa produca una alta, ca de mult isi dorea sa invete sa faca strudel si bavarois, ba intr-o zi i-am data ciorba taraneasca sa guste si voia sa faca si din aia. Prin urmare sambata asta am produs, trei strudeli cu mere (stafide si nuci), doua portii de bavarois de zmeura si o ciorba (oala mare) taraneasca pe vacutza. Iar duminica am trimis-o acasa cu un strudel, un bavarois si un termos cu ciorba iar dupa cateva ceasuri m-a sunat mama ei sa imi multumeasca ca i-am invatat copilul sa gateasca. Copilul (cu zece ani mai tanara decat mine) a avut un caiet si un pix (nu ca eu nu am pixuri acasa) si a notat cu lux de amanunte tot ce am facut, inclusiv improvizatiile. A fost un uikend absolut exceptional. Ieri dupa ce mi-a plecat colega am produs o rulada de ciocolata cu visine pentru prietena mea care a nascut saptamana trceuta marti (s-a deschis sezonul) si la care ma duc azi la spital in vizita cu rulada dupa mine .

Va doresc din suflet o Primavara Exceptionala, sanatate multa, sarcina usoara in continuare si multe, multe zambete,

Esme

Mergi la inceput