Mamici de mai-iunie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 3

Diana79 spune:
fetelor eu sunt mereu pe fuga nu pot sta la calc pt ca Nicole nu ma lasa deloc.
Am citit tot ce ati scris am vazut poze cu voi si sper ca in dupa-amiaza asta sa apuc sa scriu si eu mai mult. Oricum joi vine mami yupiiiiiiiiii asa ca voi putea sta la calc mai mult.
Leeloo am vazut si noi carutzul. Frumosssss, sa faca bebele tau cat mai multe plimbari in el.
Am pus si noi poze cu burtica aici:
http://picasaweb.google.com/necdiana/EuGravidutzaCuAlysiaLa7Luni
Numai bine tuturor. 31+
Alysia Maria si
de
Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)

Reallaura spune:
quote:
Originally posted by Diana79
fetelor eu sunt mereu pe fuga nu pot sta la calc pt ca Nicole nu ma lasa deloc.
Am citit tot ce ati scris am vazut poze cu voi si sper ca in dupa-amiaza asta sa apuc sa scriu si eu mai mult. Oricum joi vine mami yupiiiiiiiiii asa ca voi putea sta la calc mai mult.
Leeloo am vazut si noi carutzul. Frumosssss, sa faca bebele tau cat mai multe plimbari in el.
Am pus si noi poze cu burtica aici:
http://picasaweb.google.com/necdiana/EuGravidutzaCuAlysiaLa7Luni
Numai bine tuturor.31+
Alysia Maria si
de
Ce pozici dragute si ce mamica frumoasa!!
Sotul meu nu se pricepe sa ma pozeze asa dragut...mi se pare ca nu prea am pozici relevante in sarcina asta.
Fetele, facem cand ne intalnim in parc, luna asta???
va poop
Laurita

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Diana79 spune:
Cleo Casa de Piatra. multi ani sanatoshi si fericiti. Numai bine.
Laura am vazut rochitza. Iti sta f bine cu ea, si cred ca te va cuprinde in 2 luni. O sa fi o nasica pe cinste.
referitor la nasterea indusa eu am 2 prietene care au nascut asa si au fost multumite. Acum tu decizi. Multumim de aprecieri vis-a-vis de fotografii. 31+
Alysia Maria si
de

Diana79 spune:
mai fetelor va invidiez pt vremea frumoasa de la voi. Aici e zapada cat cuprinde daca vretzi va trimit si voua cata vretzi in felul asta mai scap si eu de ea...ca mi s-a luat.
Si urasc faptul ca stau in casa f mult timp, nu ies decat cu al meu sotz. Mi-e greu sa merg la mall pt ca Nicole vrea numai pe jos si eu nu pot alerga dupa ea, prietene nu am care sa ma viziteze...e asa de greu. De 6 luni de cand a plecat mami mi s-a urat, noroc cu Evy a mea care ma scoate din starea de depresie si cu Alysica din burtica.
Acum vine mami si va fi altfel, totusi de multe ori simt si eu nevoia sa ma vad cu prieteni sa vedem un film ceva dar n-ai cu cine.
Asta e.
Asa ca suntetzi norocoase marea majoritate ca avetzi parintzii, fratii, prietenii alaturi.
Va doresc numai bine.
MissParker ma omori cu pateurile tale. hmm trebuie sa fie tare bune. 31+
Alysia Maria si
de

simonacip spune:
quote:
Originally posted by inais
Buna seara si de la noi!
Vad ca suntem pe pag.2 in wkd...!
Simona...waw AMR 8 saptamani!! Nu-mi vine sa cred cat de putin mai aveti unele dintre voi! Ma distreaza de mor cu discutati tu si Laura pe forum!
pana ne vom strange in brate...adica
lui mami si a lui tati

David (10 nov 2004) si
Simona

Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

simonacip spune:
Diana, nu ne trimite zapada. Eu n-o suport. Sunt recunoscatoare adesea ca iarna tine doar atit cit tine si ca de zapada avem parte mai putin in ultima vreme.
Bine ca vine mami tau si o sa mai ai si tu macar putin timp pentru tine...Te inteleg asa de bine/..Eu ma bucur ca vine primavara si ne vom putea plimba mai mult pe afara. Nici eu nu mai pot alerga dupa David...sunt tare greoaie, nu prea-l duc prin parc cind nu e sotul cu mine, ma simt vinovata...ma consoleaza gindul ca poate prin iarna va avea si el un partenet de joaca (va fi Matei mai mare) ,uneori simt ca am obosit sa ma pun la mintea lui si sa invart masinile, sa repetam aceleasi scenarii cu pompierii, cu masinile rasturnate, etc, de nenumarate ori la rind...sper sa nu se impotriveasca statului la cresa atunci cind eu voi sta acasa cu Mati al meu. n-as putea face fata la doi...
ina si eu m-am aranjat in we, macar astea sa ma faca sa ma simt mai bine, ca forma...lasa de dorit...
Alina, nu-ti face griji de cordon, cu atit mai mult cu cit vei face cezariana. Doamne ajuta sa se desfasoare singur bb. sper si la sis sa fie la fel...Mai au timp s-o faca.
azi am eco la Iosup...fetele care imi poate spune exact unde este CMU de la Unirii? asa, un mic reper daca cunoasteti zona, este la nr 57...
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 S
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Reallaura spune:
Miss Parker,
Incredibil cum seamana la barbie David al tau cu tine!!
Cat de interesant sa poti aprecia asta inca din burtica!! Parca special a facut, sa va arate...
Diana, inca o intrebare, daca tot ai fost draguta sa ne povestesti de prietenele tale multumite de nasteera indusa.
Au facut-o dupa 40 de sapt?
Eu intentionez sa o fac la 38... Asta pana discut cu dr meu sa vedem si parerea lui.
Multumesc. Pupici
Laurita 30+,
, Mircea

andreap spune:
Salutare!
In primul rand,"La multi ani" si o primavara superba!sa fiti sanatoase,frumoase si iubite...mai ales de BBlusul ce o sa vina.
Simona,CMU e pe partea stanga cum mergi spre P-ta Alba Iulia.E mai 'bagat' nu e chiar la strada,dar ca punct de reper pana in al 2-lea semafor.E si o banca acolo,parca Firenze...
Cleo..ce idioata sunt!Casa de Piatra!fericire,intelgere si multi,multi ani impreuna
..sper ca acum ca te-ai maritat,sa nu dispari in luna de miere..
Laura..ce rochie????Eu sunt nasha prin Iunie,vreau idei!!!Ref.la nasterea indusa,eu am facuta la 39s si 5zile...a fost super!Nu stiu daca am nascut asa repede din cauza nasterii induse sau asa mi-e norocul..oricum nu am regretat.
Ref la maritis,iar mi-am adus aminte de Ylari..eu cred ca s-a intamplat ceva..e imposibil sa nu dai un semn atata timp
Din pacate altceva nu prea am reusit sa citesc...asta e.BBlusa bataie mereu;eu sunt fericita,asta-i semn ca e bine. cand o sa iasa ori va fi cuminte rau,ori bataita ca acum si inseamna ca ma
singura
...Mariuca e bine,azi e prima zi de gradi,am niste emotii..parca se marita!
Eu inca bolnava,cred ca trec pe antibiotic..voi ce ati mai luat?Ca nu mai tin minte..amoxicilina????
Pupici,ne mai auzim astazi
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Adriana_78 spune:
Buna dimineata fetelor!
O sapataman frumoasa tuturor burticilor, fara probleme!
Simonacip, eu sincer incerc sa-mi fac cat mai putine ganduri. La prima nastere a mers totul perfect (fara cezariana, in 2ore gata bebe), si acum incerc sa cred ca va fi la fel de bine; cand vrea bb sa vina, sa vina, sotul vine urgent (crezi ca nu-l va lasa seful sa plece la sotia lui??), pe David il poti duce rapid la sora ta sau eventual il luati cu voi si apoi il iau de la spital sora, mama sau altcineva de incredere. Nu-ti face griji! Oricum, fa cum crezi ca-i mai bine pt. tine si bebe!
Andreap, de ce vrei sa iei antibiotic? Ai gatul puternic inflamat sau ce anume? Incearca in continuare cu ceaiuri (muguri de pin, soc, tei, patlagina - sunt pt. tuse,pt. febra) miere, lamaie, Homeogene (pastile hemeopate pt. dureri de gat, laringita), pt. febra comprese cu lamaie, garagara cu sare sau otet (pt. gat, chiar merge), si o sa-ti treaca, mai lent, insa macar pe o cale mai blanda.
Sanatate multa!
Adriana, 30+, mamica Larei (22.06.2005)

Reallaura spune:
quote:
Originally posted by andreap
Salutare!
In primul rand,"La multi ani" si o primavara superba!sa fiti sanatoase,frumoase si iubite...mai ales de BBlusul ce o sa vina.
Simona,CMU e pe partea stanga cum mergi spre P-ta Alba Iulia.E mai 'bagat' nu e chiar la strada,dar ca punct de reper pana in al 2-lea semafor.E si o banca acolo,parca Firenze...
Cleo..ce idioata sunt!Casa de Piatra!fericire,intelgere si multi,multi ani impreuna
..sper ca acum ca te-ai maritat,sa nu dispari in luna de miere..
Laura..ce rochie????Eu sunt nasha prin Iunie,vreau idei!!!Ref.la nasterea indusa,eu am facuta la 39s si 5zile...a fost super!Nu stiu daca am nascut asa repede din cauza nasterii induse sau asa mi-e norocul..oricum nu am regretat.
Ref la maritis,iar mi-am adus aminte de Ylari..eu cred ca s-a intamplat ceva..e imposibil sa nu dai un semn atata timp
Din pacate altceva nu prea am reusit sa citesc...asta e.BBlusa bataie mereu;eu sunt fericita,asta-i semn ca e bine. cand o sa iasa ori va fi cuminte rau,ori bataita ca acum si inseamna ca ma
singura
...Mariuca e bine,azi e prima zi de gradi,am niste emotii..parca se marita!
Eu inca bolnava,cred ca trec pe antibiotic..voi ce ati mai luat?Ca nu mai tin minte..amoxicilina????
Pupici,ne mai auzim astazi
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
AndreeaSara si MARIUCA-7.11.2004
Andreutza,
Deci tu ai apelat la nastere indusa... bine ca eu vreau nitel mai devreme, la 38 s, dar mi-ai dat o veste buna dc totul a fost ok...
Esti nasa in iunie?? Vei fi,ca si mine in mai, pe muchie de cutit, ha?
Si cum procedezi ca sa nu risti sa te muti cu invitatii in spital???

Du-te la Guara, vezi ca eu am pus 2 pozici pe contul comun Picassa.
Aveau chestii super la 50%.
Si cum s-a comportat Mariuca vazind ca o lasi la gradi si pleci??? Sau intelege ideea?

Multa sanatate, ai grija ce pastile iei! Eu nu as lua antibiotic, incearca ceva homeopat.
Laurita