Mamici de mai-iunie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 19
Doloress spune:
Chinabulina multumim pentru raza de soare, sa stii ca a ajuns!
Azi a fost o zi tare frumoasa la noi, cu 1-2 grade (nu radeti de mine, 1-2 grade e bun aici!) , dar mai ales a fost soare toata ziulica, alta viata! Dar maine seara incepe iar ninsoarea si tot week-endul anunta caderi de 15-20 de centimetri
Asta este, incerc sa nu ma mai deprime ideea, ma invat incet incet. Iarna asta a fost cea mai grea din cele 3 petrecute aici, de aceea sunt asa de deprimata, desi multa lume mi-a zis ca asta e adevarata iarna canadiana. Nu am mai vazut inca asa ceva, incerc inca sa ma obisnuiesc cu ideea. Dar nu vreau sa il influentez si pe bebe, am sa incerc sa ma imprietenesc si cu iarna!
Miss Parker nici eu nu imi dau seama cum sta bebe. Fac si eu ca Fecian probabil ca sta bine
O singura data parca am simtit undeva jos ceva rotund si tare, numai intr-un loc, am zis ca o fi caputul acolo, cine stie. Sper ca i-a trecut sotului raceala si ati reusit sa va atingeti din nou!
Imi pare bine fetelor ca v-au placut hainutele mele. Gabita, Dana si mie imi place vernilul si am hotarat sa ii iau multe lucrusoare verzulii. Ca daca voi avea o fetita nu vreau sa o iau de la capat cu cumparatul. Soacra-mea si sora-mea mai fac cumparaturi intr-o veselie pentru bebe al meu, asa ca le-am pus la curent ca pe cat posibil vreau hainute vernil. Si asternuturile, perdeluta, fasia de tapet de pus pe perete, tot o sa fie verde. Mai ales ca il va chema Patrick si culoarea Sfantului Patrick e verdele, aici cand e parada de 17 martie se imbraca toti in verde. ![]()
V-am pupat!
Doloress
26+
Patrick
My baby
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor...
Eu sunt matinala...ca fi'miu are program nou de trezire la 7.00-7.30 asa ca....dat laptic, giugiulit...si acum la PC.
Nici eu nu imi dau seama f. bine dar....stiu ca piciorusele sunt undeva in dreapta ca le simt rau....si probabil funduletul e in fata unde se tzuguie rau burtica. Ieri am avut si eu ceva dureri...dar nu f tari...si mai ales cand stateam in pat. Cum eu tb sa stau mai mult in pat...ieri am stat mai mult in picioare...dar...vad ca azi sunt ok.
O sa ma interesez azi pt o programare la echo....si abia astept sa il vad pe iubitzel.
Va poop si o zi buna va doresc!
Diana
31+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
Apropo....voi v-ati procurat pompe pt san??? De care v-ati luat???
Diana
31+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
gabitzam spune:
Diana, eu am pompa de san de la prima sarcina si este Avent, eu am fost multumita de ea.
Ce faceti, fetelor? Este o dimineata minunata si insorita iar eu sunt acasaaa
Ne-au dat liber de 8 martie. Astept sa vina bona lui Andrei si sa ies la o plimbarica relaxata in oras.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
dordia2000 spune:
GAbitzamms mult....si plimbarica placuta!!
Azi...si eu cred ca o sa fac o plimbarica...cu tata si cel mic. Dar scurtutza ca nu am voie decat o jumatate de ora!!!
Diana
31+ mamica de
andreap spune:
Salutare!
Gabitzam,liber de 8 martie..fericito!
Noua nici macar atat
!
Eu sunt cam
azi,aseara s-a aniversat un prieten la rest"la mama" si am ajuns pe la ora 24 acasa....la 6.30 trezirea,sa duc zgubilitica la gradi...sunt moarta de somn
.Norocul meu ca de luni 'chiulesc' cu acte....medical!!!!!!!!!!!!
In rest,toate bune..sper.Aseara la rest.Bblusa a dat din labute de zor
;a fost chiar 'prietenoasa',in sensul ca a simtit-o si tati ptr.prima data!
..si nasha..era in verva iubita mica!
Nici eu nu stiu cum sta BBlusa...ultima data era cu capul in dreapta si piciorele spre ficat(exact ca sora-sa,imi 'mananca' ficatul de mica
..)asta era la sapt.21..acum 1 luna si ceva.Mariuca la 25-26 sapt.era deja cu capul in jos!
Ref.la pompa de san...eu nu am avut.Am imprumutat de la cineva o pompa Chicco(cand mi-am facut anestezie la masea si trebuia sa mulg),dar din pacate nu am resuist sa scot NIMIC!Cu mana da,cu pompa,ba!acum nu stiu de ce...oare pompa a fost de vina?presupun ca da....oricum nu as fi in stare sa ma mulg sa pun in bibe..felicitari celor care pot sa faca asta!
Pupici
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
Adriana_78 spune:
Buna dimineata fetelor!
Ma bate gandul sa mergem maine la munte( impreuna cu pitica ). Ma gandeam ca un traseu pe munte cu burtica nu e de mine, insa cu telecabina ar merge.
Aveti idei de trasee. Se poate merge din Busteni pana la Babele -- ce posibilitati exista de acolo? asta ca sa ne mai miscam si-un pic. E vreun traseu scurt de la Babele, de vazut ceva?
In caz ca e cineva interesat si are chef de o plimbare rapida la Viena, am 2 bilete Buc--Viena pt. sapt viitoare (12-17 martie).
Adriana,
31, mamica Larei
Alysh spune:
"neata....
Ieri am primit si eu rezultatele la analizele de trim III....ANEMIE, din pacate, hemoleucograma cu valori mai mici pe alocuri ceea ce nu e ok deloc, trebuie sa-mi schimb complet regimul alimentar ca in ultimul timp mi-au placut prea mult dulciurile si se vede rezultatul. Asa ca de azi trec pe spanac la greu, cu toate ca imi vine sa
de la el. Apoi laptic, mere, branzica........si fara dulciuri. Sper sa nu-l afecteze pe bebe anemia asta a mea. Si la dr ajung abia peste doua saptamani![]()
Fecian, bine ai revenit , asteptam sa postezi mai des.
Dordia, n-am luat inca pompa de san. Oare nu-i mai bine sa asteptam dupa ce nastem sa vedem daca intr-adevar avem nevoie de ea? Sau in oricare din cazuri vom avea nevoie? Voi mamicile cu experienta, ce parere aveti?
Alina
31+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
alina_anto spune:
buna dimineata!
Azi am emotii - mergem la eco!!! Plus ca imi iau rezultatele de la analize- sper sa nu fie vorba de anemie... si trec si pe la institutul de hematologie sa vad daca au iesit analizele pt anticorpi Rh. Asa ca avem o zi plina..
Alishin legatura cu pompa de san si alte"áccesorii''si eu cred ca e mai bine sa asteptam. Ne putem cumpara la nevoie. Despre sterilizatoare ce puteti sa-mi spuneti? Cele de la Avent au pretul intre 350-500 lei. Am vazut un sterilizator in Carrefour la pretul de 100 lei - tot electric.
Ma bucur ca este soare afara, vom iesi si noi la plimbarica cu tati, inainte de eco.
alina
29+ 
alina_anto spune:
Ne-am hotarat pentru numele bebelusei: SARA-MARIA
Ce ziceti??
Oricum a fost destul de greu... bunicii au venit cu pretentii de nume: Catrina, nasii la fel, dar noi ne tinem tare pe pozitie
si o vom numi asa cum ne place noua!
alina
29+