Mamici de mai-iunie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata si de la mine!
gabitza, bate palma, si eu sunt libera pentru 8 martie ... asa ca profit si ma duc la coafor ... si la plimbare, ca e tare frumos afara...
doloress, ma bucur ca a ajuns soarele la voi
alina_anto, felicitari pentru nume. iar neamurile, daca au preferinte de nume, sa faca copii si sa-i boteze cum doresc
o zi frumoasa va doresc. si continuati discutia cu pompele/sterilizatoarele/etc, ca intru si eu sa ma inspir din sfaturi si pareri

29+6, viitoare mami de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Alina, bafta azi la analize!

In legatura cu sterilizatorul: eu si pe asta l-as pune pe lista post-nastere. Nu se stie cum om avea noroc....poate daca alaptam pana la 6 luni, Doamne ajuta, apoi nu mai e nevoie de sterilizator, am inteles ca biberoanele se sterilizeaza numai pana la 6 luni.

In legatura cu numele: felicitari! e un nume superb! eu chiar inainte de a ramane insarcinata ma gandisem la un nume de fetitza Maria Sara. Dar se pare ca trebuie sa astept urmatoarea sarcina

Alina 31+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Ce m-ai distrat Alina-anto - tineti-va tari pe pozitie, numele de Sara-Maria e tare frumos! Si la noi au fost comentarii cind l-am numait pe Stefan, dar noi tinusem secret numele si l-am spus abia dupa ce l-am declarat - sa vezi ce de discutii au fost, mai ales de la soacra-mea...De data asta am anuntat-o de acum!

Vis-a-vis de pompa de muls - eu am una electrica, de la Medela - am fost foarte multumita de ea si am folosit-o la greu, dupa cum v-am zis. Din pacate nu prea mai arata foarte bine - am sterilizat-o si prin fierbere la un moment data si s-a ingalbenit plasticul - dar cred ca tot pe asta o sa o folosesc - sper insa ca la Tudor o voi folosi doar sa-mi golesc sinii dupa supt si nu ca sa-l hranesc 100%!
Sterilizator - am de la tefal, am fost foarte multumita - eu i-am sterilizat biberoanele pina la 1 an (dar de ce doar pina la 6 luni??)

Fecian - parca tu intrebai - nu cred ca poti stii dinainte daca o sa ai lapte sau nu - asta o sa vezi dupa ce nasti, nu-ti mai face probleme! Cit despre colostru - eu nu am avut decit dupa nastere, niciodata inainte, deci probabil depinde de organismul fiecarei femei!
Dordia - bafta sa gasesti loc la eco!
Alysh - tie nu ti-a dat sa iei supliment de fier?
Doloress - de acord cu tine! Si mie mi-a placut mult verdele, asa ca lui Stefan i-am facut camera verde cu galben - uite aici citeva poze: http://family.webshots.com/photo/2240028760050279906OExFua - nu stiu daca se vede foarte bine - atit peretii, cit si mobila sunt un vernil deschis. Evident aici il vom "parca" pe Tudor!

Gabriela 28+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Alina,frumos nume ati ales..normal ca-mi place,ptr.ca e o combinatie intre numele fetitei mele,Maria,si numele BBlusei din burtik,Sara.Asa ca vom avea aici,pe DC cel putin 2 Sara.sa ne traiasca!
Ref.la pompa san,sterilizatoare..etc,eu sunt pentru dupa nastere,doar in masura in care e nevoie de ele.Eu am alaptat pana la 7 luni....nu am avut nevoie de pompa ,biberoane,tetine,perii de spalat,ustensile de stocat laptele,sterilizatoare etc..daca le luam,dadeam banii degeaba
Nu voi lua ptr.Bblusa decat carucior,ceva hainute,pampersi,dero special,creme,uleiuri,sapunuri speciale...restul le pot lua pe parcurs,daca si cand am nevoie.
Pupici

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alina, cum mai sa vina bunicii cu pretentie de nume?? Hai, nasul, treaca-mearga, dar asa... Ce ati ales voi este foarte frumos, am sa ti-l trec si pe lista

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Alina, cum mai sa vina bunicii cu pretentie de nume?? Hai, nasul, treaca-mearga, dar asa... Ce ati ales voi este foarte frumos, am sa ti-l trec si pe lista

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

niatsa fetelor...stiu cum e. La mine a fo f. simplu, i-am informat si gata. Au fo commentarii, dar am incercat sa ignor. E greu ca gravida.... hormonii te fac mai sensibila si mai irascibila. Dar alegerea numelui e responsabilitatea parintilor; ce faci daca peste 15 ani copilul iti reproseaza ca are nume nu stiu cum? Si mai ales...ca nu ai ales tu numele? Ce explicatie ii dai?

31+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetelor, fac acusica un capitol nou-noutz inainte sa o iau la picior spre oras Stati 3 minute...

Capitolul 42

Mergi la inceput