Mamici de mai-iunie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 20
chinabulina spune:
buna dimineata si de la mine!
gabitza, bate palma, si eu sunt libera pentru 8 martie
... asa ca profit si ma duc la coafor
... si la plimbare, ca e tare frumos afara...
doloress, ma bucur ca a ajuns soarele la voi 
alina_anto, felicitari pentru nume. iar neamurile, daca au preferinte de nume, sa faca copii si sa-i boteze cum doresc
![]()
o zi frumoasa va doresc. si continuati discutia cu pompele/sterilizatoarele/etc, ca intru si eu sa ma inspir din sfaturi si pareri ![]()
29+6, viitoare mami de gogoasa balerina
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
Alysh spune:
Alina, bafta azi la analize!
In legatura cu sterilizatorul: eu si pe asta l-as pune pe lista post-nastere. Nu se stie cum om avea noroc....poate daca alaptam pana la 6 luni, Doamne ajuta, apoi nu mai e nevoie de sterilizator, am inteles ca biberoanele se sterilizeaza numai pana la 6 luni.
In legatura cu numele: felicitari! e un nume superb! eu chiar inainte de a ramane insarcinata ma gandisem la un nume de fetitza Maria Sara. Dar se pare ca trebuie sa astept urmatoarea sarcina![]()
Alina
31+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Ce m-ai distrat Alina-anto - tineti-va tari pe pozitie, numele de Sara-Maria e tare frumos! Si la noi au fost comentarii cind l-am numait pe Stefan, dar noi tinusem secret numele si l-am spus abia dupa ce l-am declarat - sa vezi ce de discutii au fost, mai ales de la soacra-mea...De data asta am anuntat-o de acum!
Vis-a-vis de pompa de muls - eu am una electrica, de la Medela - am fost foarte multumita de ea si am folosit-o la greu, dupa cum v-am zis. Din pacate nu prea mai arata foarte bine - am sterilizat-o si prin fierbere la un moment data si s-a ingalbenit plasticul - dar cred ca tot pe asta o sa o folosesc - sper insa ca la Tudor o voi folosi doar sa-mi golesc sinii dupa supt si nu ca sa-l hranesc 100%!
Sterilizator - am de la tefal, am fost foarte multumita - eu i-am sterilizat biberoanele pina la 1 an (dar de ce doar pina la 6 luni??)
Fecian - parca tu intrebai - nu cred ca poti stii dinainte daca o sa ai lapte sau nu - asta o sa vezi dupa ce nasti, nu-ti mai face probleme! Cit despre colostru - eu nu am avut decit dupa nastere, niciodata inainte, deci probabil depinde de organismul fiecarei femei!
Dordia - bafta sa gasesti loc la eco!
Alysh - tie nu ti-a dat sa iei supliment de fier?
Doloress - de acord cu tine! Si mie mi-a placut mult verdele, asa ca lui Stefan i-am facut camera verde cu galben - uite aici citeva poze: http://family.webshots.com/photo/2240028760050279906OExFua - nu stiu daca se vede foarte bine - atit peretii, cit si mobila sunt un vernil deschis. Evident aici il vom "parca" pe Tudor!
Gabriela
28+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
andreap spune:
Alina,frumos nume ati ales
..normal ca-mi place,ptr.ca e o combinatie intre numele fetitei mele,Maria,si numele BBlusei din burtik,Sara.Asa ca vom avea aici,pe DC cel putin 2 Sara.sa ne traiasca!
Ref.la pompa san,sterilizatoare..etc,eu sunt pentru dupa nastere,doar in masura in care e nevoie de ele.Eu am alaptat pana la 7 luni....nu am avut nevoie de pompa ,biberoane,tetine,perii de spalat,ustensile de stocat laptele,sterilizatoare etc..daca le luam,dadeam banii degeaba![]()
Nu voi lua ptr.Bblusa decat carucior,ceva hainute,pampersi,dero special,creme,uleiuri,sapunuri speciale...restul le pot lua pe parcurs,daca si cand am nevoie.
Pupici
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
gabitzam spune:
Alina, cum mai sa vina bunicii cu pretentie de nume?? Hai, nasul, treaca-mearga, dar asa... Ce ati ales voi este foarte frumos, am sa ti-l trec si pe lista ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Alina, cum mai sa vina bunicii cu pretentie de nume?? Hai, nasul, treaca-mearga, dar asa... Ce ati ales voi este foarte frumos, am sa ti-l trec si pe lista
niatsa fetelor...stiu cum e. La mine a fo f. simplu, i-am informat si gata. Au fo commentarii, dar am incercat sa ignor. E greu ca gravida.... hormonii te fac mai sensibila si mai irascibila. Dar alegerea numelui e responsabilitatea parintilor; ce faci daca peste 15 ani copilul iti reproseaza ca are nume nu stiu cum? Si mai ales...ca nu ai ales tu numele? Ce explicatie ii dai?
31+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
gabitzam spune:
Fetelor, fac acusica un capitol nou-noutz inainte sa o iau la picior spre oras
Stati 3 minute...
Capitolul 42