Mamici de mai-iunie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuzii spune:

dordia2000, eu am vizitat de curand o clinica interesanta, Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes", www.cdt-babes.ro
e chiar in curtea spitalului victor babes, la piata muncii, iesirea din pasaj spre baba novac.
am trecut pe acolo de sute de ori, dar niciodata n-am intrat inauntru pana acum cateva saptamani. arata super bine, eu mi-am facut acolo secretie vaginala cu 30 lei si test babes papanicolau cu 50 lei.
am vazut la ei pe site ca o eco de trim. II (morfologie + doppler) e 200 lei, dar sunt convinsa ca fac si eco simpla de care vrei tu
nu stiu cum merge treaba cu programarea, dar ieri dimineata nu era nimeni la coada la ora 9.00

fetelor, e bine ca puteti sa mancati. de vreo saptamana incoace, eu nu mai pot sa mananc mare lucru. cum mananc ceva, cum ma umflu si nu mai pot sa respir.
iar la capitolul fructe, mai mult de 2 mere, 1 banana si un suc de citrice "home made" zilnic, n-am reusit niciodata. noroc cu storcatorul din dotare de la servici, a fost mai putin de 100 lei, dar e perfect pentru citrice.
in rest... lapte cu fulgi dimineata, salata la pranz si mancare gatita de mama soacra seara, hihihi

Mihaela 24+

http://md.lilypie.com/nLZXp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by buburuzii

dordia2000, eu am vizitat de curand o clinica interesanta, Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes", www.cdt-babes.ro
e chiar in curtea spitalului victor babes, la piata muncii, iesirea din pasaj spre baba novac.
am trecut pe acolo de sute de ori, dar niciodata n-am intrat inauntru pana acum cateva saptamani. arata super bine, eu mi-am facut acolo secretie vaginala cu 30 lei si test babes papanicolau cu 50 lei.
am vazut la ei pe site ca o eco de trim. II (morfologie + doppler) e 200 lei, dar sunt convinsa ca fac si eco simpla de care vrei tu
nu stiu cum merge treaba cu programarea, dar ieri dimineata nu era nimeni la coada la ora 9.00

fetelor, e bine ca puteti sa mancati. de vreo saptamana incoace, eu nu mai pot sa mananc mare lucru. cum mananc ceva, cum ma umflu si nu mai pot sa respir.
iar la capitolul fructe, mai mult de 2 mere, 1 banana si un suc de citrice "home made" zilnic, n-am reusit niciodata. noroc cu storcatorul din dotare de la servici, a fost mai putin de 100 lei, dar e perfect pentru citrice.
in rest... lapte cu fulgi dimineata, salata la pranz si mancare gatita de mama soacra seara, hihihi

Mihaela 24+

http://md.lilypie.com/nLZXp2.png

e bine si asha, carnitsa insa e vitala (eu sunt mai erbivora de felul meu....inainte de sarcina am realizat cu greu ca nu mancasem carne decat dupa 2 sapt), si pana la urma, cel mia mult fier in carne se gaseste.
A, io mai am o pasarea: nu pot lua pastilele. le vomit...uneori le dizolv in suc/ceai, dar intregi nu pot sa le inghit, iar la mestecat...imi vine sa le scuip.

31+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Leeloo am vazut bebe cu suge cu spor din degetel. Doamne cum poate sa-ti tina el degetele alea!!!

Fetelor, eu am petrecut pana acum de 8 Martie (in avanpremiera) Gabitza cred ca am si eu un bebe care sta satisfacut pe spate, ca mami a balotat din tot ce au pregatit fetele pentru petrecere, am mancat pana am obosit.

Ina Mai am o ora si incep sa stau cu pumnii stransi

Lori 27+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

salutare,
am reusit si eu sa intru putin, ma termina astia la munca ... noroc ca mai am saptamana viitoare si gata, intru in prenatal
am citit cam pe diagonala, dar am vrut sa scriu neaparat ceva: leeloo, super tari pozele cu tudor ... trebuie neaparat sa caut un 4D si la noi. si m-a impresionat forta cu care ai trecut peste necazuri si cu care ai luptat pentru binele puiutului vostru
doloress, foarte dragute hainutele , sa le poarte bebe sanatos si voios. si mai terminati, fratilor, cu iarna aia ... am o verisoara in canada si zilele trecute mi se plangea si ea de viscol si zapada, iar la noi era soare... uite, iti trimit de la noi un strop de soare (nici la noi nu e prea mult, insa dar din dar se face rai )

29+5

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

sal fetelor!

Va rog mult sa imi spuneti in a cata saptaman faceti voi eco de trim III.
Multam fain !

[red]diana[red] de ce nu mi-ai spus din timp ca doar ce am primit telefon de la cmu pentru azi si am refuzat-o. acolo este 190 lei.

Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ms mult fetelor.... o sa sun la Vbabes...sa vad care-i treaba. Dar mai intai sa vb cu dr mea gineco sa vedem...poate imi zice ea ceva.

Roxi esti o dulce dar...de unde era sastiu eu ca tu ai refuzat o echo la CMU?? Ma mult...dar faptu-i consumat. Te poop dulce!

Diana 31+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

esme, eu am si acum sechele de la educatia sfincteriana draconica a mamei. Am fost - spusele ei - un copil precoce, alergam la 11 luni, eram "uscata" tot pe acolo, DAR sa-ti spun ca o viata intreaga am avut probleme cu vezica (mica si nervoasa) si ca totul e pe fond psihic? Un singur mic exemplu: dintotdeauna, cand ma trezesc noaptea ca sa merg la toaleta, inca tin totul atat de strans in mine in ciuda faptului ca fac pe mine, incat trebuie - stand pe WC, sa-mi repet in gand "Esti pe toaleta, poti sa faci acum, esti pe toaleta, poti sa faci acum"... La 40 de ani... De asemenea, primul moment de care imi aduc aminte constient din viata mea este de cand aveam vreo 2 ani, eram imbracata in alb imaculat (obsesia maica-mii, eu am si acum oroare de alb) si eram cu tata pe stadion (el arbitra, eu ma plimbam pe la tribuna oficiala). Ei bine, la un moment dat am crezut ca am gaze in burtica si - cand m-am relaxat ca sa le scot - am constatat ca era diaree si ma umplusem toata... Senzatia de care imi aduc si acum aminte este cea de rusine coplesitoare, am vrut sa mor, sa intru in pamant, sa dispar... si apoi de frica... frica de bataia pe care urma s-o incasez de la mama fiindca murdarisem hainutele imaculate... Nu stiu, poate eu sunt exceptia de la regula, dar eu sunt decisa sa nu-mi fortez copilul sa se incadreze in niste standarduri gen concurs sau mai stiu eu cum... Evident, asta fara sa-l las cu pampers pana la 4 ani ;-))

doloress,

leeloo, bravo pt. rezultatul bun la eco si pt. bebicul grasunici!! Vizionat si placut scumpisorul cu degetelul in gurita, mortal!!!

Fetelor, voi chiar va puteti da seama cum sta bebele? Ok, multe din voi sunt mult mai avansate ca mine, dar eu zau ca habar nu am ce si cum. Simt numai impunsaturi pe lateral si in jos, dar am tot timpul senzatia ca el sta pe orizontala ;-)

Felicia 24+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Salutare burtici,

Ne mai primiti? Ca noi suntem cam scumpi la vedere si poate ati si uitat de noi

Cleo felicitari pentru noul titlu, iti urez casa de piatra si multi ani impreuna. Sa fiti fericiti si sa aveti o familie minunata..Uite si o floricica din partea noastra

Noi nu am mai intrat pe forum de muuult nici macar nu mai stim ce s-a mai intamplat. Speram ca toate fetele sunt bine si bebeii la fel: inca in cuptoras,sa se coaca bine

Noi inca nu avem vesti bune din pacate, am avut o perioada destul de aiurea, cu febra, raceala, etc plus ca am descoperit la dus ca am colul deschis..acum nu e mult deschis, insa e destul cred ca sa ii spun medicului. Presupun ca toata lumea experimenteaza minunatele contractii braxton hicks, insa cat de dese ar trebui sa fie? Eu le simt deja in fiecare zi, noaptea mai des si la intervale foarte scurte.
Noi vom merge la control abia pe 14 martie si abia atunci pot sa ii spun medicului...sper sa controleze si sa nu imi dea dreptate, ci sa ma fii speriat degeaba...

Chiar cu intalnirea fetelor cum ramane? Eu as zice sa votam pentru ce data.
S-au propus pana acum 15 martie, 21 martie si 29 martie.
Eu pe 15 am o intalnire programata de acum 1 luna(!!!!) si 29 martie va fi petrecerea de ziua sotului meu, pe care iarasi am anunatat-o mai bine de 2 luni in avans.
Eu votez 21 martie. Acum las celelalte fete sa decida fiecareia cum ii vine mai usor, si cred ca majoritatea va decide...Asa e cel mai bine.
Poate supar pe cineva ca sunt prea directa, dar nu prea ma pricep sa fiu diplomata...defect profesional

Hai ca acum ma uit mai in urma sa vad ce s-a mai scris...

Felicia 28+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Am vazut ca ati discutat si rasdiscutat problema lapticului...Ei bine eu am o dilema ce inseamna ca sanii sunt formati ??? Adica cum iti dai seama daca sunt formati sau nu? De unde stiu daca voi avea laptic sau nu? Ca eu in afara de sani durerosi si imensi nu am nimic...multe fete zic ca au colostru...eu n-am absolut nimic.....se vede ca habar nu am de nimic, oricat de doxa de carte as fii...

Esme sunt total de acord la tine la faza cu pampersii

Doloress bine ca te-ai consolat cu hainutzele pentru bebe

Alysh ne faci pofta cu croissantul.Mi-am trimis deja sotul la cumparat...Am innebunit de ceva timp: as manca numai si numai dulciuri, nu stiu ce e cu mine...offf

Leeloo felicitari pentru bebe tudor , sa se faca mare, sanatos si papacios

Chinabulina ferice de tine acusi intri in prenatal...eu mai am de asteptat inca 6 saptamani

MissParker sunt si eu in clubul celor care nu stiu cum sta bebe...presupun ca sta...bine

Felicia 28+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Salutare fetelor,
\Din pacate nu mai apuc deloc sa va citesc ca la servici am atata treaba ca nici sa respir nu pot! de azi mi-am pus actele pt programul de 6 ore ca altfel ma termina!Si tot de azi mi-au reinstalat netul acasa, ca muncitorii mi-au taiat cablurile sa poata lucra ei linistiti!Cu Casa imediat e aproape totul gata ca am avut de spalat toate hainele care le aveam eu si sotul meu pt cum v-am mai spus astia mi-au facut un praf de a intrat peste tot!Si cum ajungeam de la servici acasa eu sau sotul mai puneam haine la spalat,nici nu va imaginati ca peste tot in casa sunt numai haine.
Dar mai am numai o turta si scap....urrraa!!Si sper ca sa termin sa apuc sa va citesc!
Cleo iti doresc Casa de piatra,multa fericire si tot ce iti doresto si mai ales un bb super sanatos si voios!!!
Restul sper ca sunteti bine si abia astept sa imi intru la normal ca imi e dor de voi!!!
Va imbratisez pe toate!!!!

Andreea 26+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput