Mamici de mai-iunie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa fetelor, acum m-am trezit . Se pare ca am racit, ieri am sters-o de la munca; am bagat o ciorba fierbinte ieri + ceapa verde, si am adormit; asta noapte un lapte cald, azi doar nasu curge si ma doare usor capul si un pic gatul, zic ca nu e grav.
Am reusit azi sa ma duc sa depun la schimbat buletinul, pe noul nume, de doamna, nu de alta, dar deja sunt in sapt 32 -> deci tre sa fac asta cat mai repede!
Nu mai stiu despre ce se vorbea pe aici. A, azi incerc sa ma duc la Filantropia,la cursuri. daca ma simt bine...
Am fo ieri la un control, dupa cum m-am 'laudat' eu imi supraveghez sarcina la 2 dr-i, ieri am fo la cel cu care nu o sa nasc, care mi-a zis a se intampla des ca la sarcina sa creasca leucocitele (am avut un stres cu analizele astea...), dar e f. ingrijorat de astmul meu- si sa ma feresc cat pot de alergenii (praful) care mi-a [provocat crizele. De arsuri, i-am zis ca beau lapte,si a zis ca pot sa ia si bicarbonat, si lapte cat de mult, pot sa ilocuiesc si toata apa cu lapte (cam greu, laptele nu tine de sete, beau 1l de lapte pe zi, si dupa aia 2 l de apa, si dupa dupa ciorba beau apa..)
Abia astept sa merg la eco pe 18 martie...nu mai am rabdare.
Despre copiii cu pishu in pat...fratele meu a facut multi ani. Si la scoala... asha e el. Stiu ca sunt niste analize care se recomanda de facut, daca continua dupa o varsta. Si mai vb cu o amica neonatolog, chiar mi-a zis ca pampersul face copiii mai comozi. Eu sper ca o sa pot obisnui copilul co olita cu metoda simpla: vara fara pampers, doar in chilotsel. Si nu o sa ii placa sa fie ud la fund...Dar fiecare copil are ritmul lui, si simturile lui, asha ca asta inca nu e o problema.
Despre cumparat lucruri...in weekend vreau sa cumpar si saltea la patuts, si lenjerii de pat, eventual cerceafuri cu elastic mai multe, asha, de schimb, caditsa de nou nascut primesc cadou de la o fetitsa de 3 luni care a crescut f. repede peste medie, o sa iau si finet, si sa rog sa imi faca scutece + bucati de manipulat si pus mana la nevoie etc.

Ceva haios, am visat asta noapte ca m-am dus cu vecina inais in vizita la o prietena de a mea, Oana, care tre sa nasca f. in curand. SI i-am mancat fetei ciorba...si micii, si carnea de pe gratar, iar eu ca o haplea, duceam la gura si scapam si pe jos . Sunt dusa!!

Fetelor...si aici s-a racit ieri si azi, dar dupa aia...nu vine primavara?? abia astept sa imi mut fundul in parc.

Alysh, cafea nu. Dar vin eu cu laptele...combinat cu sucul tau de portocale... facem rand la buda.

Ce amuzante mi se par gemenele noastre... sunt sigura ca au linie fierbinte telefonica intre ele, dar daca SI aici mai au ceva sa isi zica...ole!

31+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Leeloo, vazut bebelush cu degetelul in gura, super simpatic!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare...azi muncim pe bani...deci abia acum mi-am tras sufletul putin....
Leeloo,felicitari ptr.baiat mare!Unde sunt pozele e la eco?
Alysh,cafea nu,ca mi-e pofta apoi si de..tigara adica..da' un suc....merge.
Eu abia astept sa merg sapt.viiotare la vizionat(macar..) de mobila ptr.camera Bblusei..camera respectiva e acum depozit...asa ca-mi trebuie mobila completa.Ii voi lua de acum un mobilier complet,pat,birou,sifonier,comoda etc,chiar daca patul il va folosi peste 2 ani...biroul al scoala..In rest,bine..Bblusa misca nevoie mare,Mariuca nu mai face febra....
Pupici

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Leeloo felicitari pentru bebelin! Bine ca e bine! Eu n-am reusit sa gasesc bebel cu deget in gutitza, nu stiu unde sa gasesc poza, dar important e ca sunteti bine. Va pup!!

Lori 27+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna fetelor!!

Noi suntem ok, stam in pat dar...putin ca nu mai suport...si Cel mic e tot mai solicitant...dar...pana acum e bine.

Vreau si eu sa imi fac o echo dar..unde as putea sa ma programez cam in 2 saptamani??? Imi spuneti si mie o clinica in sect. 3 unde as putea sa ma programez pt o echo la care sa imi spuna daca bb e ok, placenta ok si eventual greutatea lui bb???

Acolo unde mi-am facut eu echo pana acum...tb sa ma programez cu o luna inainte...chiar mai mult...si sincer nu vreau o echo morfo de 3-4 mil ci una mai normala. Ce ma sfatuiti?

Diana 31+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

quote:
Originally posted by cleo78

Ceva haios, am visat asta noapte ca m-am dus cu vecina inais in vizita la o prietena de a mea, Oana, care tre sa nasca f. in curand. SI i-am mancat fetei ciorba...si micii, si carnea de pe gratar, iar eu ca o haplea, duceam la gura si scapam si pe jos . Sunt dusa!!

si o burticutsa

Cleo m-ai distrat! Foarte amuzant visul tau!...si eu care nici nu-s mancacioasa asa...bine ar fi sa fie si realitate visul tau, dar cu mancarea proprie si personala!

Fetelor eu n-am mai apucat sa stau pe forum...aseara am citit din urma ce ati mai scris! Asta faceam eu pe la ora 12 noaptea!...

Felicitari Leeloo pentru eco! In rest...nu mai stiu cine ce a zis

Sper sa am mai mult timp si sa pot sa si raspund!

Ina

PS Azi merg la eco...

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Uitati aici pe bb Tudor in "avanpremiera":
http://good-times.webshots.com/photo/2330587190050279906OvtkBg

Dordia - nu ai niciun cabinet din asta mai mic pe linga tine? Ideea este ca astfel de cabinete nu au ecografe foarte performante, dar iti pot spune daca bb e bine, cum e placenta, etc... Din pacate nu stau in sectorul 3 si nu iti pot recomanda nimic...
cleo - pentru arsuri zici ca ti-a recomandat lapte? Caldutz? Mie mi-a recomandat sa iau o pastila de maalox si vad ca pina acum functioneaza! Ideea este ca la mine laptele doar pe moment anuleaza senzatia de arsura - curind insa apare din nou...
inais - bafta la eco si tie!
gabitzam - !

Gabriela 28+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

da, sa beau treptat, lapte, sa iau si bicarbonat daca e nevoie. Dar inca merge cu lapte...asha ca sunt fericita.

inais, la inceputl sarcinii nu mancam mare lucru, si am cetit ca sunt cateva elemente alimentare care nu ar trebui sa lipseasca. La mine e ciorba de baza; apoi e bine sa papi ficatsei, sau gratar, branzeturi (mamaliga cu branza si smantana si ochi, salatele toate au dressing branza+ iaurt ) iar intre mese io imi curats la birou fructe (3-4 mere, 3-4 portocale, 4-5 kiwi, 1 pomelo etc, langa calculator- tot ciugulesc..), a, ia si miez de nuca, migdale, alune, ceva seminte, tot asha. La munca am noroc cu colegu de birou, punem intre noi castronul cu migdale de ex. si ne indemnam la rontsait.
Daca iti plac dulciurile, iti recomand sa iti faci fie cu nuca, fie cu branza.
A, si daca ai rabdare, fa-ti suc de citrice- homemade + imediat baut. Dar eu nu am :D mai bine le mananc asha....

si o burticutsa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leeloo2004

Uitati aici pe bb Tudor in "avanpremiera":
http://good-times.webshots.com/photo/2330587190050279906OvtkBg

Vazut& placut si Tudor, si burtica, si mamica! scumpilor!
Cat despre lapte, eu beau 1l, 1l si ceva pe zi. Pun o cana de lapte cald, si tot beau, ca pe cafea.

si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

quote:
Originally posted by cleo78

da, sa beau treptat, lapte, sa iau si bicarbonat daca e nevoie. Dar inca merge cu lapte...asha ca sunt fericita.

inais, la inceputl sarcinii nu mancam mare lucru, si am cetit ca sunt cateva elemente alimentare care nu ar trebui sa lipseasca. La mine e ciorba de baza; apoi e bine sa papi ficatsei, sau gratar, branzeturi (mamaliga cu branza si smantana si ochi, salatele toate au dressing branza+ iaurt ) iar intre mese io imi curats la birou fructe (3-4 mere, 3-4 portocale, 4-5 kiwi, 1 pomelo etc, langa calculator- tot ciugulesc..), a, ia si miez de nuca, migdale, alune, ceva seminte, tot asha. La munca am noroc cu colegu de birou, punem intre noi castronul cu migdale de ex. si ne indemnam la rontsait.
Daca iti plac dulciurile, iti recomand sa iti faci fie cu nuca, fie cu branza.
A, si daca ai rabdare, fa-ti suc de citrice- homemade + imediat baut. Dar eu nu am :D mai bine le mananc asha....

si o burticutsa

Fac comentariu pe text ca sunt pe fuga!...

Ciorba pap si eu cand ajung acasa (mai nou, datorita programului de 6 ore...in rest nu mancam).
Fructe, da si nu...suc de fructe facem o data pe saptamana sau de doua ori in wkd...! E un adevarat cocktail de sanatate.
De rontait, nu rontai nimic! Lasa ca ma pun pe spart nuci...!

Dulciurile...daaaaaaaaa...mor dupa dulciuri! Cred ca nu e ok, asa incat de la o vreme incerc sa le combat cu fructe! Incerc, deocamdata!

In rest, beau lapte cu tonele...non-stop as bea. Si-mi plac lactatele in general.Oricare, in orice cantitate!
Macar atata nu?!

Multumita de raport?

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput