Gravidute si mamici de Cluj - 60
Raspunsuri - Pagina 5
antoni spune:
buna dimineata si de la noi!
n-am mai intrat ieri ca am avut o gramada de rezolvat.suntem bine,ma bucuram de dimineata de cerul senin,dar vad ca se face urat.m-amuitat la pozicile voastre, care ati mai pus poze noi,aveti niste copii tare frumosi,sa va traiasca!
Ramo-cum s-a acomodat Bea cu lapticul?e ok?creste in greutate?
fetelor,care ati trecut prin asa ceva,imi dati un sfat?piti se taraste in 4 labe(inapoi numai,hihi) si n-o mai pot lasa pe pat ca , cade jos.ce imi recomandati?cand a fost dr.Dana Campean la noi m-a rugat insistent sa nu cumva sa vada ca am luat premergator.a zis ca ii stic coloana si mai incolo va avea probleme.si ca daca o las sa faca ea de puterile ei ce vrea, va merge in patru labe si in picioare mAI REPEDE.Dar atunci ce sa fac cu ea?nu pot sta non stop langa ea, ca mai trebuie sa-i pregatesc si paica si una alta...pot oare s-o pun pe jos pe paturici? IOana,Lore,Carrie,Ripley,Geanina-mica si restul cu bebe mai mari,ce parere aveti? mersi de sfaturi
eu mai trec pe aici!
pupici si o zi super va doresc dragele mele
Meli+Timea-Larisa
bex spune:
Victo!!! lasa mami omlete de dimineta, mai bine niste fulgi sau fructe:)
ti-am vazut flacaul!!! e baiatul mamii,;) si mai sunt 2 papusele f simpatice in poze, vad ca ot blondute cu ochii albastri:)
Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
antoni spune:
Alex-nu mai stiu scumpi,unde pot sa ma uit dupa meniu.voi ce ati ales?abia astept sa va vad!
mami_alexia spune:
Buna dimineata!Meli, noi am folosit premergatorul pana l-a rupt.Si l-am cumparat din motive asemanatoare cu ale tale:nu mai statea in pat, se plictisea de jucarii, vroia pe jos si nu putem sa stau dupa fundul ei in fiecare secunda. Am vazut ca si Lore foloseste premergatorul.Dar iti imaginezi ca nu o lasam 3 ore in el, dar mi-a fost de mare ajutor. Am auzit de noile descoperiri in legatura cu el, acum ramne la latitudinea fiecaruia...sa vedem ce mai spun si fetele. Oricum, poti folosi si metoda lasatului pe jos.Noi acum ne confurntamn cu problema ta(nu mai avem premergator, cade jos din pat, insa Alexia are deja forta in picioare si se ridica daca se prinde de ceva). Totusi, de multe ori era sa cada din pat pentru ca nu eram atenta.
Ioana, scoate blitzul de la aparat si nu o sa-l mai deranjeze la ochisori!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA
CristinaGoji spune:
Neatza! Si eu la ! Nici la noi noaptea n-a fost tare buna, tot din cauza de maseluta .
Meli - pe Vladic nu l-am pus in premergator, de cand a inceput sa se intoarca de pe burta pe spate (4 luni)l-am mutat la podea , la inceput pe o plapuma cu cearsaf, care statea toata ziua intinsa in casa, dar cum Vladic a fost foarte precoce si a inceput sa mearga in 4 labe la 5 luni si nu mai statea pe plapuma, iar la catel ii placea enorm de mult sa stea pe cearsaful curat pregatit pentru Vladic, trebuia sa schimb de 3-4 ori pe zi cearsaful, asa ca am renuntat in scurt timp si la plapuma. La inceput imi era frica totusi de microbi si alte alea, insa nu aveam solutie, ca nu avea cine sa-l supravegheze pe Vladic pe pat, asa ca i-am dat pace sa se desfasoare direct pe parchet, ca nu am covoare. N-a patit nimic, nu tu enterocolite sau alte probleme legate de microbi si alti agenti patogeni. Si cred eu, ca si datorita faptului ca nu l-am pus in premergator si a avut toata casa la dispozitie, dar si era musai sa ajunga la anumite lucruri la care vroia sa ajunga, a facut progrese motorii foarte mari si foarte repede.
Mami 33+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
OanaAlina spune:
buna dimineata si de la noi!
legat de faza cu premergatorul si dr noastra a zis ca sa nu ne "prinda" cu el! insa si eu m-am intrebat cum voi face... acum ce sa zic... atatia copii au mers cu premergatorul si nu au fost probleme... mai avem un picut totusi pana atunci... inca nu m-am decis...
Oana-Alina si Maria-Teodora
comoara din viata noastra
geanina-nica spune:
HOLA-am sosit si eu cu capucino
Mai dimineata ca mergem pana la biserica,(sotul catolic)si au inceput repetitiile pentru pasti aici e o traditie sa plimbe imaginilie lui SF.MARIA SI ISUS. pe strada,incepand cu miercurea sfanta e f.frumos.
ALEX-inca nu stim sa innotam,dar stim sa dam din picioruse A trecut bine noaptea.?
VICTO-da copilasii erau blonzi si f. frumosi sa-ti traiasca si nepotii.
geanina-nica spune:
antoni-eu l-am pus pe ALVARO,pe jos am avut un fel de parculet care avea jucarii agatate de niste chesti,dupa a inceput sa iasa din el si l-am lasat in toata casa,el in 4 labe nu a mers decat foarte putin si tarziu pe la 11 luni.se tara pe fundulet si un piciorus sub el,il mai puneam intr-un balansoar,si-l duceam cu mine prin casa sau il lasam sa se uite si la desene si adormea.
In mergator eu l-am pus de pe la 11 luni,a inceput sa mearga pe la 1 an si 2 luni.dar i-ti spun sincer e mai bine pana nu incepe sa umble ca dupa chiar ca nu sti ce sa faci cu ei si unde sa-i pui sa nu-ti umble peste tot. si tre sa fi cu ochii in patru.
geanina-nica spune:
balaceanu.l-Ma bucur ca sunteti mai bine,si ca pitica mananca,
LA MULTI ANI de ziua mamici acolo,si distractie placuta.
CRISTINA-la noi nu sunt medicamente hemeopatice prt.dinti?SA -nu-l mai doara pe VLAD.
CO-te pregatesti sufleteste de botez,
La bisecica nu sunt lumanari, de botez?
nrl spune:
Victo eu merg in parc peste vreo doua ore, daca ramane vremea rezonabila, ca la noi cam bate vantul. Daca nu mergem in Polus.
Cu ciocolata de dimineata sarbatoream ca am ajuns sub 60kg.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl