Gravidute si mamici de Cluj - 60

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

mersi tu fetelor ,ma gandeam ca sunt buni pantofiorii pt ca tin talpa dreapta si sa nu aiba probleme cand o sa inceapa sa mearga ,dar se pare ca e ok fara
si eu ii dau botosei :)
GEANY ce super ca aveti vreme frumoasa ,puiutzu stie sa innoate????cred ca i ca o ratzusca in apa :))
PATRIK la multe lunisoareeeeeee
IKO sper sa nu raceasca puiutzu si sa ti treaca durerea de burtica repede repede
mie nici acum nu mi a venit ciclul si am 5 luni de cand am nascut ,sper ca e ok

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA somnorila bine ca ai reusit sa dormi si eu am dormit cam 1 ora azi si tare bine mi a prins

va pup
noapte buna

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

multumim de aprecieri!
geany, au fost la noi nepoteii din partea sotului.se vede, nu? ca+s tot blonzi cu ochi albastri..

iko..si te doare tare burtica? si mie mi'e groaza sa+mi vina acum, ca pe mine tare ma durea si trebuia sa iau pastiel, or, acum cum alaptez si eu..cat alaptez, acolo..e cam nasol ...

noapte buna. noi mergem la baita.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Tu fetelor eu nu mai pot sa ii fac poze ca lumea lui P, cum vede aparatul inchide ochii... stie ca vine bliztu

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Noapte buna si de la noi!

Va multumim de urari! Intr-adevar foarte repede a zburat timpul!

Alex – cu slabitul? Hmmm… la fel de prost ca inainte… nu imi iese… nu am timp… bafta, sa iti iasa macar tie! Fericitoooooooooooooooooooooo! Fara ciclu! Suuuper!

Mai fetelor de unde ati luat voi botosei la bebiti? Eu nu gasesc...

Iko – te inteleg... si la mine tot asa nasol a fost!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Salutare fetelor,
Nu prea am intrat ca nu prea am stat mult prin casa,a fost foarte cald zilele acestea si am iesit mai mult pe-afara(ne place sa mergem mai des in parc si sa dormim afara)in casa nu doarme asa mult mai nou si nu am decat sa o scot mai des afara,Pe zi ce trece tot mai bn mankam si parca tot mai tare se albeste giingia unde trebuie sa iasa dintisorul(oare sa ii iasa asa devreme) la voi cum a fost?
Maine e ziua mamei aici si ma duc la o petrecere cu sotul,de la el de la servici.Am fost la coafor azi si mi-am aranjat parul,sa fac impresie buna sefilor sotului (poate ii mareste salariul)doar glumesc dar sper sa il mareasca. In orice caz sper sa ne simtim bine.
Va doresc tuturor un weekend placut si o primavara plina de viata si impliniri.Ne auzim luni dragele mele.Va

Loredana-Bianca mama de Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

cred ca ciclu mi-a venit din cauza ca am facut mult efort saptamina asta (fitnes) in fiecare zi

Victo eu alaptez, inafara de sin nu i-am dat nimic ,de doaua ori mi sa intimplat ca vroia sa suga si nu venea un strop de lapte ,atunci am facut un pic de lapte praf dar nu ia placut deloc asa urit facea parca ii dadeam lamiie

burtama doare ,dar nu pot sa zic ca e groaznic mai mult e un disconfort Victo un alvocalmjn poti sa iei si daca alaptez

noapte buna desi cred ca toate dormiti deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

Va poftesc la cu ciocolata alba
Am avut o noaote cu 3 treziri in 7 ore

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata..bey..lasati cafelele si alte cele..
haideti la o omleta.. si un compot de mere+pere

cine merge in parc azi?
alex, multam de comanda.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata, Nico:) Io ma limitez la a mea neagra cu lapte

fetelor, merci de indrumari, nu am luat inca lumanare. Alexutza, la big erau cam micute, adica de grosimea unei lumanri normale si putin mai lunga, asa trebuie sa fie??

Adriana, stiu ca nasii ar trebui sa se ocupe tot, dar au o situatie mai speciala, asa ca tot ce tine de organizare o sa facem noi.

Fetelor, de azi intr-o saptamana ne plegatim de botez:)

gabitzo, hai mami, ca ne e dor de tine:)

o zi frumoasa tuturor

a, sa nu uit, Cristinuta, subscriu la ce ai zis tu apropos de dilema unui parinte....mi se pare f corect formulat si foarte liber...gandit

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput