Gravidute si mamici de Cluj - 60
Raspunsuri - Pagina 3
anca.b spune:
elena, am fost la control la spitalul de recuperare (la vasilescu) si mi-a dat bilet de trimitere pentru eco la sold la clinica de radiologie de pe strada clinicilor. e in curte cu gine 1, insa in partea stinga cum intri pe poarta. luni merg si iti zic cum a fost
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by velenamaria
buna mamici..va doresc si eu un inceput de primavara minunat si multe martisoare ...sunt foarte emotionata..o sa fie primul 8 martie cand sunt si eu mami ..de super baietel.
ANAMICA..as aprecia foarte mult daca mi-ai putea da nr de telefon sa vorbesc cu doctorul de care ai zis. am primit si eu recomandarea sa merg la dr. vasilescu dar nici cum nu am reusit sa vorbesc cu ea la tel...asa ca as vrea sa merg oriunde numai sa rezolv problema asta.
ANCAb....si tu mergi cu micutul tau la eco ptr sold? unde?
se pare ca nu tine vremea cu noi :(..si aveam si eu programata o iesire cu tati si bebe :(
pupici multi de la mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
--------------------------------------------------------------------------------
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
chiar ma intrebam si eu de la ce virsta pot sa-i pun papuci in picioruse!!! am primit azi 10 perechi, super draguti de la baietelul unei prietene din anglia: adidasi, sandalute, tenisi. sint atit de haiosi incit cred ca de miine il incaltz.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Ioana13 spune:
Salut
Am bagat un somn... de 2 ore, cu vremea asta. BB inca doarme.
Patrick tare acticv a fost azi: a facut vreo 3 kk, a vb: bebe, dtadta..., a plingica(ii era somn si tot ii venea sa faca kk si nu il lasa sa adoarma),
Papucei eu i-am dat de mic, ca am avut adidasi micuti, asa de chichi, sa fie smecher, dar vara si in sosetute, acum iarna in botosei, iar de o luna ii dau papucei adevarati. Ii cam baga in gura, dar ce sa facem? Cu botoseii nu facea de astea.
Geany nu stiu cum as reactiona, eu sunt mai relaxata in ce priveste lucrurile astea, dar sa fie baiatul meu ... nu stiu... Cu fetele eu zic ca e mai usor! Oricum mai bine homosexual decit vreo boala incurabila.
Sint de acord cu Cristina: m-as intrista deoarece i-ar fi mai greu in viata din cauza asta, dar l-as sustine sa se mute in tari mai prietenoase din pct asta de vedere. Dar tata-su... nu stiu zau....
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
La multe lunisoare bb de OANALINA! si cine mai e nascut in 30-31.
Noi avem azi 9 luni
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anamica spune:
Ioana sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos si sa creasca mare!
OanaAlina la multe lunite pt printesa ta!
Diana si Ana (13.09.2007)
mami_alexia spune:
Buna seara, fetele!
Alex, noi toata iarna am folosit sostetute groase, cand ieseam afara pentru ca papucii ii tragea jos din picioare.Si am incercat sa-i cumparam ceva papucei pentru cand incepe sa mearga dar ei nu au talpa inca formata perfect, nu ii veneau deloc bine. Iar vara trecuta, asa cum spunea si Cristina - in piciorusele goale!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA
iko spune:
o primavara frumoasa la toata lumea
Victo ce baietel frumos are mama asa bine seamana cu tine
Meli Alex felicitari pentru primele cuvinte magice
la multe luni penrtu toti din 30-31-01
vai tati e racit asa mi de frica sa nu ne inbolnavim si noi
azi am facut vargabeles sint cam obosita am facut de mincare am fost 2 ore la pimbare ,si azi dimineata mi-a venit ciclu pentru prima data si ma cam doare burta
mami_alexia spune:
La cat mai multe lunisoare pentru MARIA-TEODORA si PATRICK ALEXANDRU!!!!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA
geanina-nica spune:
Noi am sosit de la innot,nu ma lasa sa fac poze, am vrur sa vedeti si voi cum se misaca ca o ratusca.Papi s-a dus la meci,piciul e molesit si cred ca o sa adoarma.
AM avut o zi splendida de primavara-vara,Nu m-as intoarce in RO.si din cauza climei,cand vezi ca tot mohorat e.
ASA e ALEX,IOANA.CRISTINA asa e cred ca l-as iubi la fel important pentru el sa fie fericit,(nu mi-ar conveni dar asta e )
VICTO-sa-ti creasca baetzelul,am vazut ca e inconjurat de copii.
ALEX-eu i-am dat botosei si vara descult,in carucior,aici e foarte cald si nu le da nimeni sosetute,si am avut niste pantofi sport din panza,super.
Cand a inceput sa mearga, i-am cumparat niste pantofiori care sa-i tina bine glezna.
si cred ca e TIADRIS asa de dulce nu O papa pe toata lasa-i si la tati pe maine.
IOANA-sa i-ti creasca printisorul mare mare si sanatos ca frumos e.