Gravidute si mamici de Cluj - 60
Raspunsuri - Pagina 6
CristinaGoji spune:
Nico - felicitari pentru sub 60 kg!
Geany - nu stiu daca sunt, stii tu vreun remediu homeopat? poate gasesc si aici.
Mami 33+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
ALEX29 spune:
8 MARTIE -RESTAURANTUL CHICAGO -ORA 13 :30
GABI ,SOTZ,BEBE 1 MIXED GRILL,1 SAL CAESAR,1 TIRAMISU,1 PLACINTA CU
CIRESE
ALEX,S,B 1MG,1FILE DE PASTRAV LA GRATAR,CART,PRJ,MUJDEI,1 PLACI
CU MERE,1 TIRAMISU
NICO,B 1MG,1PLACI CU MERE
ANDREEA,S,B 1MG,1 SALATA CRUNCH
ADRIANA,S,B 2 CHICKEN GRILL,CARTOFI PIURE,SAL DE ROSII
CO SALATA CAESAR
ALINA
MELI
LORE,S,B COTLET DE PORC CU CIUPERCI,CART PRAJ ,1 FILE DE PASTRAV
LA GRATAR,CARTOFI PRAJ,MUJDEI. 2 PLACI CU CIRESE
IOANA13,B 1MG
IKO,S,B FILE DE SALAU PANE,TWICE BAKED POTATOES,FRIGARUI ASORT
TWICE B P,TIRAMISU,SAL DE FRUCTE
ANCA,S 2MG,1TIRAMISU
RAMONA,B 1MG,PLACI CU MERE
MONICA,S,B 2MG,2 TIRAMISU
IOANA,B 1MG,TIRAMISU
DIANA,B SNITEL DIN MORCOVI,CARTOF COPTI,TIRAMISU
VICTO 1 SAL CAESAR
DANA,S 2 TERIYAKI CHICKEN PLATER.2 PLACI CU CIRESE
NATALIA
DELIA
MARIANA ,B 2 PULPA DEZOSATA LA GRATAR ,CARTOFI PRAJ,SAL ,2 PLAC CU
MERE
OANA 1 MG
CRISTINA,B 1 MG 1 PLACI CU MERE
MONICA 1 MG,1 TIRAMISU
ANAMICA,S,B 1 MG, 1 SAL CHICKEN LEMON ,PLACI CU MERE ,1 PLACI CU
CIRESE
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
antoni spune:
Alex-de ce trebuia sa treci pe acolo atata papa buna??????vreau acumaaaaaaa si eu!pt mine trece te rog file de pastrav la gratar cu cartofi prajiti si muuuuujdei si o placinta cu mere, ca vad ca are mare tragere placintica, hihi.nu cred ca vin cu piti, ea are masa la 14, deci as si incurca-o si pe langa, nu are rabdare de cand se trage in patru labe sa stea numai asa in brate sau in carucior.abia astept sa va vad!de ce erai suparila? scriau fetele daca mai esti dar eu nu stiu ce s-a intamplat
noi pe la casuca, ma duc sa pap ceva ca lista lui Alex m-a terminat!mersi mult fetelor de sfat, o pun si eu pe jos, sper sa fie ok, noi avem si un catel, oricat am aspirat cred ca par tot mai ramane, oare nu e nasol? pun ceva sub ea, dar totusi...
Meli+Timea-Larisa
dpop spune:
fetele, afara sunt in jur de 10 grade. caciula manusi la bebe: da au ba? eu ma gandeam ca manusile totusi sunt prea mult... voi cum faceti?
nu aveti emotii pentru sambata?
gabi, UNDE E FILMUL? hihihhihi
mami de irina
mami_alexia spune:
Diana, de lipsa caciulii inca nu cred ca e cazul sa vorbim , totusi bate vantul.Cat despre manusi noi nu le-am folosit deloc.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA
Ioana13 spune:
Salut
Pe net scrie ca sint 8 grade afara, dar ca se simt ca 3! Asa ca mai bine mai gros, decit subtire.
Meli eu nu il pun in premergator, am hotarit cind era mic si ziceau dr ca are probleme la sold si chiar daca nu are, a ramas hotarit asa. Oricum premergatorul e pina la 12 kg si noi avem 11. Nu se da in 4 labe... numa sta in picioare tinut si mai paseste. Eu il pun pe jos pe o patura(l-as pune direct pe covor, dar maninca tot ce gaseste pe el) sau in scaunul de masa(sta pt ca e mai linistit, un bb mai zburdalnic nu cred ca ar sta prea mult).
Asta cu premergatorul fiecare face cum crede. Ca nu e voie e o chestie cu care majoritatea dr sunt de acord, spre deosebire de alte lucruri in care parerile sint multe si diferite.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
dariandra spune:
Buna, fetelor!
Va multumim ca sunteti alaturi de noi in aceste momente.
Am vazut ca ati avansat "puternic" de cand nu v-am citit.
Sa aveti o seara de duminica linistita.
redai spune:
Salutare.
Meli eu folosesc premergatorul.Am citit multe pareri contra.Am vazut multi copii care l-au folosit fara probleme, stiu si caz (parinti medici) care au avut probleme.Eu am ales aceasta varianta.Dupa ce mi-a picat din pat....nu mai risc.Alex era supi ca au comentat aia de la restaurant in privinta orei si ca trebuie sa facem nu stiu ce consumatie,plus ca putem sta maxim ora 8 seara.
Diana eu folosesc o caciulita mai subtire in zilele calduroare.Manusi nu am folosit deloc.Fasul avea ceva la manecute ca niste manusi, dar nu erau extensiile.Nici fular nu am folosit.
Cristina eu folosesc pt dintisori dentinox si
Victo spune:
diana eu nu+i mai dau manusi de mult lui bb
dc sunt peste 10 grade nici nu+i pun fasul, ci o salopeta mai subtire-.
la caciula nici eu nu renunt, ca mi+e teama de vant.si am mereu si o paturica la mine, just in case.
ma omoara copilu asta cu masa lui..pe la 9 abia a mancat ceva de la san..
am reusit la 12 jumate sa+i dau si un biberon..iar acuma tot doarme de pe la 4 jumate..nici nu+mi vine sa+l trezesc...mi+e ca nici nu mananca, desi au trecut atatea ore..of of
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Mami de Alexia o sa incerc sa scot bliztu, imi cam prind urechile...
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)