Gravidute si mamici de Cluj - 60

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Buna seara

am pus poze noi

http://good-times.webshots.com/album/070173365BNDuxT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

iko, nu se vad pozele

mai fetelor..a mancat si puiu meu..dupa vreo 7 ore d ela masa anterioara..ufffffff..mi+e groaza de programul asta al lui..
noroc ca in timpul asta s+a adunat si lapte la mine si a fost si el multumit..

na ca vin si eu dupa o suta de ani cu eterna intrebare..ce sa mai fac pt stimularea lactatiei????????

bag lichide...uite ceai din ala nu am mai baut..beau compot , apa..supa mananc zilnic..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI am vaz comanda ta dar cred ca vb trebui so dai sambata ,chiar in 8 ,nu ti face griji ca o sa fie ok
mie cam aiurea sa l mai sun ,pt ca lista am dat o deja
am fost nervoasa pe cei de la Chicago s pt ca ne au spus ca nu putem sta mai mult de 7 30 -8 ...e asa cum a scris LORE
DIANA eu zic ca trebuie sa le mai dam caciulitze dar manusi nu are rost
IKO nu pot sa vad pozele:(
VICTO cumpara ti ceai pt stimularea lactatiei (Fares)e f f bun si sigur te ajuta sa ai laptic pt papacios

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OANA i am cumparat azi papucei lui Tiadris de la OVIESSE ,as vrea so imbrac sambata in rochitza si era musai sa i cumpar ,altfel mai asteptam
CO mai ai numa un picutz pana la Botez ,cred ca nu mai ai rabdare si Alina la fel
GABI oare so fii intors de la Deva? cred ca i tare fericita acolo
CRISTINA esti o super scumpica gravidutza ,areti tare tare bine ,iar puiutzu e leit tatii

este vreo mamica, cu doi bebelashi ,ce are RH ul negativ????...

noapte buna

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alex, maine o sa mai imi cumpar neste ceai..e super sa ai lapte si in 15 minute sa fie satul puiu..de+ar fi asa la fiec masa..ce boierie..eu pierd cca 45 de minute la o masa, de obicei

fetelor, io n+am de lucru, m+am inscris si pe un forum in lb franceza..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor,eu ma culc,va doresc noapte buna.

Alex-nu-i problema,poate nici nu pap,nu voi putea sta foarte mult,cel mult 2-3 ore,ca va fi numai cu sotul si poate nu rezista singuri,hihi,asa ca daca imi spun ca dureaza mult comanda care nu s-a stabilit inainte....asta e.eu ma duc sa va vad pe voi, papi se poate si acasa...eu am o prietena care are rh negativ, dar dupa prima nastere a facut ceva injectie in termen de 10 zile cred de la nastere.la noi venea asistenta sefa in salon si intreba care e rh negativ ca daca mai vrea bebe,sa ia in considerare injectiile ca varianta.dar nu stiu in ce constau.e cazul tau?

fetlor,mersi de raspunsuri legat de premergator

pupici la toate si va doresc o saptamana frumoasa

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alex - mersi Mi-a facut placere complimentul tau oricum , chiar daca ma vad si eu in oglinda cum arat Sincer abia astept sa pot sa-mi revin la ce eram inainte de sarcini, pentru ca dupa sarcina cu Vladic nu reusisem sa-mi revin cand am ramas insarcinata a doua oara. Asa ca sper ca in vreo 3 luni sa ma alatur voua, mamicilor care slabesc

Sa poarte Tiadris cu placere pantofiorii! Eu am luat din Oviesse azi o punga intreaga cu ciorapi, pentru Vladic si Daria

Mami 33+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Alex eu am RH negativ, am facut vaccinul in 72 ore dupa nastere pt ca Ana il are pozitiv. Cam toate femeile din familia mea au RH negativ, am o verisoara cu 2 copii si una cu 3 copii perfect sanatosi.

Noi am avut un week-end asa frumos cu floricele, martisoare, musafiri, chiar daca vremea a fost uracioasa.

Somnic usor la bb si mamici,
Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare fetelor
azi am fost la tara iar Dragos nu a papat decat dimineta masa de fructe iar apoi cativa pufuleti in rest nimik decat a papat laptic de la san iar acuma seara cand am venit acasa i-a fost rau ...asa tare o vomat, este pt prima data . oare se poate sa fie din cauza dintisorilor???? deoarece in 9 avem 10 luni si n u avem nici un dintisor cu toate k se vad perfect in gingiuta, ce ziceti????

fetelor la Ovieese sunt iarasi reduceri???? sau v-ati luat de acolo produse la pretul intreg??? cat au fost papukasi???

va pupik

elenuta23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta se poate sa fie lipsa de pofta de mincare de la dintisori. Poate ii ies acum. De vomitat nu stiu.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput