Gravidute si mamici de Cluj - 60

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli am cochetat cu ideea de a merge in Turcia, dar toate hotelurile care mi-au placut sunt undeva la 700-900 eur.Am putea plati asta, dar am ramane cu bani foarte putini de cheltuiala.hai si tu in Bulgaria. E mai ieftin.Pkus ca sunt si taxele de aeroport.Se ajunge cu bani de cheltuiala pana spre 2500 eur,mi se pare destul de mult.Cel putin anul asta nu dispunem chiar de atat.
Noi vrem Sa mergem in prima saptamana din august.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor am si eu o intrebare,din ce luna poti intra la program mai scurt si cine iti da respictiva adeverinta?Medicul de familie sau ginecologul?

Andreea 26+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

multumim mult tu fetelor
GEANY draga gata m am vopsit ,sunt ok acuma
ADRIANA draga exact carucior ca al mamarutei tale am vaz si la Miniblue si era aproape 400lei
OANA diversificarea o so incep pe la 6 luni ,5 luni jumate
i am cumparat farfurioare si boluri de laCarrefour si tot de acolo i am luat un fel de fatza de masa cu ventuza pt boluri si farfurii
in fundic nu o tzin inca ,doar dupa6 luni
LORE macar bine ca nu se pierde numele
IOANA13 are ceva par mamarutza dar la spate e chieliutza

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

IKO imi pare rau ca te a enervat soacra ta ,nu are rost sa te superi ,ai grija cu lapticu ,te inteleg f bine si eu am avut discutii cu soacra mea legate de diversificare ,daca era dupa ea de la 3 luni trebuia sa incep dar am pus punct si nici ca a mai deschis subiectul
ai grija de laptic
iar puiucutza ta nu e deloc slabutza ,cum sa fie slabutza printesuca noastra ?

Mergi la inceput

MELI buna idee ,LORE zici ca vrei ALBENA mai mult ?
tu fetelor trebuie sa facem sa fie bine
RAMO tu ramai la Belis? ,e super frumos si acolo
asa a spus dr ?ca de la 4 luni so pui intre perne ?eu stiam ca de la 6 luni
cum sa fac oare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

multumesc fetelor incerc sa nu ma mai inervez dar cand cineva vorbeste tot timpu linga tine si nu tace la un momendat cedez ,sint o fire foarte calma dar ea ma scoate din sarite si nu numai pe mine ca si pe sotu , dar el zice sa o obisnuim si cu ia ca daca trebe sa mergem undeva si nu o putem duce cu noi pe Szende sa aiba grije soacra de ea dar eu prefer sa o las cu mama
gata cu soacra

noi in concediu vrem sa mergrem pina la Hajduszoboszlo si de acolo pina in Ausztria
desi mie im-i place foarte mult in Turcia acolo am fost in luna de miere si am fost foarte multumiti

Alex acuma am vazut si eu pozele ce frumusica e si se par are
Szende are 58oo dar mi se pare ca e slabuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alex - faci in functie de ce semnale iti da puiutza. Daca ea da semnale ca ar prefera sa stea in fundic, poti s-o pui in fundic sprijinita, sau -o tii in brate la tine in fundic. Eu la Vladic asa am facut, m-am ghidat dupa puterile lui. Daca la copil nu-i trebuie sa-l tii in fundic si e ok in pozitia culcat, nu vad de ce i-am forta.

Mami 34+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

alex -

si eu zic ca trebuie pusa mai repede de 6 luni intre perne... intrebarea este de cand???

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Alex eu as vrea Turcia,dar acum m-am uitat iar la preturi.Mult prea mari pentru bugetul de anul asta.ne multumim cu Albena.Turcia e superba, hotelurile,dar am vazut la un hotel de 5***** cu UAI e peste 2000 eur pt 2 persoane. Nu ne permitem.E mai mult decat duble fata de Albena.Plus ca nu imi imaginez drumul fara masina, sa incapa toate.Patutz, carucior.....

Eu stiu ca se pune intre perne de le la 4 luni jumate 5, dar depinde mult si de copil, si de dorinta lui.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David

Mergi la inceput

Gabi, Meli,Alex,daca vreti sa mergeti dincolo in vacanta sa stiti ca m-am uitat la multe subiecte despre hoteluri si sint deja foarte multe ocupate.Noi vrem ca cel tarziu la sfarsitul lui aprilie sa fie platite.Plus ca avem si o reducere.Daca se plateste pana in 30 martie reducerea e de 10%

Gabi voi cand vreti sa mergeti?in ce perioada?

David

Mergi la inceput