Gravidute si mamici de Cluj - 60
Raspunsuri - Pagina 18
iko spune:
Buna
Multumesc fetelor de complimente dar e foarte slabuta
ieri nu am apucat sa intru ca am fost foarte ocupata
sa va povestes ce am patit cu soacramea si sotu ,ieri am avut programare la cosmetica si am chemato pe soacra sa stea cu fata dar sa fie si sotu cu ele , dar dupa ce am plecat a plecat si sotu ia lasat singure eu inainte sa plec am alaptato pe Szende dar in caz de iam lasat 100 ml de lapte muls desi lipseam doar 2 ore, fata ca o dor gingiile baga tot in gura soacra a zis ca e foame si a vrut sa ii deie sa manince , dar ia in loc sa ingite fata a scuipat toata mincarea si sa udat pe salopetuta si pe boadi deci era uda pina la piele soacra cum ie 
ia dat jos salopetuta dar boadiu a lasato pe fata si asa o adormito .inafara de asata eu nu o obisnuiesc sa o tin inbrate are leagan am un carut in casa si o tin ori in una ori in alta ,ia o tinuto tot timpu in brate ,cind am venit acasa dormea cu capu pus pe o perna
uda pe haine , sotu a ajun si el acasa dar facea rapoarte in loc sa vada ce a facut masa cu fata ,el crede ca daca o rescut doi copiii ie experta si nu trebe supravegeata .Am interebato dece nu ia scimbat si bluzita a zis ca nu a gasit bluze dar dulapu era descis si in fata ei erau bluzitele dar ia nu lea vazut va deat seama ce nervi am avut ,fata cum sa obisnuit in brate si eu dupa ce sa trezit am puso in leagan a inceput sa se mitiie nu plingea soacra desteapta in loc sa o lase in pace tot mergea la ia dar ea nu poate sa vorbeasca cu ia de la distanta se apleaca peste ia fata cedea ca o ia in brate si nu o lua so apucat de un plins isteric , sotu care esi el
in loc sa o ia pe maicasa si so duca acasa statea si facea rapoarte ca eu tineam fata in brate sa o linistesc soacra tot dupa mine si zicea dupa mine tot ce ziceam la fata am crezut ca mor de nervi .Atita eram de nervoasa ma apucat o durere de cap, fata sa linistit ,a plecat si soacra dar eu eram atit de agitata ca pe cand i so facut foame la fata nu curea un strop de lapte a trebuit sa fac lapte praf sa ii dau sa manince
si cu toate astea sotu a chemato pe soacra sa vina si miine la noi ,inca o zi din asta si nu mai am lapte
in rest ma doare un pic gitu sper sa traca pina sinbata sa putem veni
ce bine ca am cu cine povesti im-i mai descarc si eu nervii
bex spune:
Iko, draga, mie nu mi se pare deloc slabuta fetita. Cate kg are? Mi se pare in regula.
si incerca sa nu te 'nervezi...ci sa discuti cu sotul tau si sa ii explici ca nu mai vrei sa stea masa cu fata! si de ce trebuie sa vina atata tip cat esti tu acasa? adica de ce a mai chemat-o iar?
noroc ca ai o fetita frumoasa si lasa ca trece si perioada asta mai grea...
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Iko draga,offf,ce nasol cu soacra asta....Ai mare grija sa nu pierzi laptele...crede-ma ca stiu ce vorbesc cand iti spun asta...inceraca sa nu te ma chinuiesti si spune-i clar ca fata se ia in brate numai cand trebuie sa ragaie.Spune-i sa iasa din camera daca plange,ca o linistesti tu,ca nu e obisnuita cu mai multe persoane,sau nu stiu,gaseste ceva scuza...te inteleg cum te simti,cred ca ai niste nervi in tine....ai mare grija,ca daca nu ,pierzi laptele...
Delia chiar nu m-am gandit la varianta cu un patut de lemn.E o idee buna.Vai,ca de abia astept sa ma duc sa ma relaxez,si cred ca si la Bea o sa-i priasca aerul de munte.
Alex ce mare si frumoasa a crescut Tiadris!!!
Anca ce fecior frumos are mama!!!![]()
Fetelor,nu stiu ce a patit Bea aseara.A apucat-o un plans isteric,apoi se potolea,
dupa care iar incepea,si face parturi mari mari si tot ragaia.Dupa ce s-a linistit,a papat,a facut baita,dar apoi iar a inceput si isi tot freca caputul de mine.Si ce am observat ca ieri si-a bagat toata ziua manuta in gurita...oare ce poate sa fie???
Si eu,mama bolunda,cum plange asa de rar,si cum avea si lacrimioare,m-am apucat sa-i fac poze.
Sunt dusa rau...
Bea a inceput sa isi ridice capul,mai ales cand o pun in scaunul de masina ,vrea sa se ridice.Am prins-o de manute si statea in fundic.Mi-a zis Vasilescu la 4 luni jumate sa incep sa o pun in fundic,intre perne.
Iuhuu,mai avem cateva zile si ne intalnim!!!!

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
anamica spune:
Iko nu merita sa-ti faci sange rau!! Daca tu consideri ca te agita prezenta ei spune-i sotului frumos ca te descurci singurica si ca preferi ajutorul lui.
Un pupic de la printesa ta si trece tot, nu-i asa mami?
redai spune:
Iko lasa ca trece si perioada asta( cum a zis Co).Daca vine soacra maine pune-o sa iti faca papa,sa calce,ce ai tu de facut prin casa.Ii spui ca esti obo si mergi dormi tu cu pitica.
Sa speram ca trece durerea in gat si ne vedem sambata. 
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
velenamaria spune:
salutam si noi toate fetele..
azi am fost la eco pt sold...e destul de bine dar din pacate avem intarziere in osificare..ceeea ce inseamna ca oasele lui edi nu-s suficient dezvoltate si trebuie sa-i dau mai mult vigantol. ce ciudat. pana acum doctorii au zis sa nu-i dau prea mult ca se inchide fontanela...acum vad ca totusi trebuie sa-i dau..ufff..uifff.
IKo- mare rabdare..stiu si eu din proprie experienta...mai ales cu luatul in brate...morrrrr.." da..doarme mai bine asa..saracul", citat din s... si eu tac si inghit sa nu cumva sa o supar.iar eu sunt o fire dificila si-mi place sa fac totul asa cum vreau eu si mi-e foarte greu. eu refuz categoric sa-mi las puiul cu altcineva acasa. nu l-am lasat decat 1 ora atunci cand avea vreo 6 sapt ca sa pot merge eu la un control. atat.
DIANA- multa sanatate. sa ai grija de tine.
carucior sport cu inchidere sistem umbrela??? si noi vrem . daca gasiti unul bun...
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
antoni spune:
Bex, fetele care sunteti interesate de Turcia-cine vrea sa mergem mai multe? noi am vrea in septembrie, in Turcia am fost in septembrie si era vreme tare super, fara un nor, caaaald, am inteles ca in august inca e prea cald. vrem la all inclusive, daca careva ati vrea, putem merge mai multi, cu pitici, hm? si noi vrem cu avionul.
OanaAlina spune:
Iko – uffffffff! Ai mare grija san u te mai enervezi asa de rau ca pierzi lapticul si e mare pacat! Eu zic sa ii spui in fata ce ai de zis chiar daca o sa se supere insa tu iti cresti copilul cum crezi nu cum cred altii! Eu asa as proceda! Hai curaj mami!
Ramonella – felicitari pentru progresele lui Bea!
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
RAMONELLA spune:
Iko cate kile are a ta???
A mea are 4800.Sa nu va socati cand o vedeti cat e de micuta.
Piticania lui mama.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
antoni spune:
Iko-parerea mea ca daca simti ca o sa te enervezi din nou, mai bine spune-i la sotu sa n-o cheme. ca te vei stresa si iti va scade lapticul,si nu merita, zau.eu asa-s cu mama, a fost acum la noi, dar mai mult rau a facut, adica numai incurca. m-am lecuit. dar la mine nu s-a pus problema, eu nu alaptez. in schimb piti a si simtit tensiunea!
stie careva ceva de puisor? stiti ca zicea la un moment dat ca are febra si s-ar putea sa fie resturi placentare si la ea?
chiar , are careva chef de un concediu in mai multi, macar au cu cine sa se joace piticii?e numai o idee...