Gravidute si mamici de Cluj - 60
Raspunsuri - Pagina 17
OanaAlina spune:
Redai – cred ca ma confunzi cu vacanta… eu nu am pomenit nimic inca de vacanta pentru ca nu cred ca mergem anul asta decat la ai mei la Brasov… suntem inca prea mici sau cel putin asa consideram noi acum… voi v-ati gandit la ceva???
Alex – raportez si eu… vazut o galusca grasunica Tiadris… suuuuperba! Multa afta la stoma!
Diana – eu te inteleg perfect! Si eu am niste probleme de sanatate… stiu de cand am fost la control si ar trebui sa merg la altul insa mor de frrrica mai ales ca si Maria este dependenta de mine 100%! Doamne ajuta sa fie bine!
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
geanina-nica spune:
BUENOS DIAS-

DIANA-draga pupici,da ti-o scazut temperatura?
alex-tinem pumni sa nu te doara.
Daca-ti pui zahar vanilat in cafea nu merge?
CO-pofta buna la cafeluta.
redai spune:
Oana scuze.
Am zis ca te confund tot timpul cu gabi. Nu stiu de ce.
.Gabi m-a facut sa ma uit pe ofertele din Bulgaria si mi se par incredibile.Asha ca acolo o sa mergem.
Alex tata e roman, roman. Nu stim exact de unde vine numele.Nu putem construi arborele genealogic decat de la strabunici incoace.SUnt 2 variante.Nu le stiu exact.Clar e ca la noi in tara inafara de fratele meu mai este un singur baiat care o sa duca numele.SA speram ca fac amandoi baieti,sa nu se piarda.Si mie mi-a placut mult numele de fata.As fi vrut sa il pastrez, dar sotul nici nu a vrut sa discute.Undeva e normal.Si numele lui este destul de rar.
EDIT:Cine zicea de un depozit pe la gara de la primii pasi?Vreu sa cumpar alt carucior,unul gen umbrela mai usor.Am vazut ceva la Carrfou si as vrea sa vad si mai multe variante.Asta care il am e "Nesimtit" de greu si mare.Nu vreau sa fie cava scump.Vreu unu cu spatar regrabil.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
bex spune:
Geany, merci la fel:)
deja sunt la o ceasca de ceai verde, cafeluta e cam gata;)
Diana, sper sa fii bine!!! 
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
mami_alexia spune:
Alex, mi-ar fi cam greu sa ajung in Floresti, nu avem masina. Ioana, am gasit si eu pe net, centrul maternal de care zici, nu prea stiu pe unde e , dar sper sa ma descurc.
Lore, si eu stiam de depozitul Primii Pasi de la gara si am fost dar nu e un depozit, e un fel de magazin si nici nu aveau mare lucru. Eu am luat de la Real, marca HAUCK, arat mult mai bine decat cele de la Primii Pasi, se strange, tip umbrela, am dat 200 lei.Poza aici
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA
OanaAlina spune:
redai - si eu sunt interesata de un carucior cam cu aceleasi caracteristici! cand gasesti ceva te rog anunta! mersic!
ce face printul? papa acum?
Oana-Alina si
Maria-Teodora
mami_alexia spune:
Sunt si la Cora, la promotie acum, cele de la Primii pasi, am vazut pe albastru, 120 lei.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA
OanaAlina spune:
in weekend vin ai mei!
yuhuuuuuuuuuuu! vine mama cu oala de sarmale si papa bun!
imi trimit bunica porumb fiert! il adoooooooooooor! e de o mie de ori mai bun decat cel de cumparat! yammi!
gabriela - ma intrebai ce am cumparat din polus.... o carte de povesti!
pe vremea asta ce putem face... am vrut sa imi iau si o pereche de cizme de la leonardo care sa mi se potriveasca la geanta pe care am primit-o de martisor ca erau reduceri mari insa care mi-au placut nu erau de piele...
aste este... ramane pe altadata...
ati papat supica de legume? voi ati inceput diversificarea la 4 luni si jumatate sau la 4 luni???
Oana-Alina si
Maria-Teodora
OanaAlina spune:
alex - ca tu iti luasei "uneltele" de diversificare mai recent... de unde le-ai cumparat? cam pe cand vrei sa incepi diversificarea? la 6 luni? sau mai repede? ai pus-o pe tiadris in fundulet sau inca nu???
unde gasesc lingurita de silicon?
azi iesiti afara?
Oana-Alina si
Maria-Teodora
redai spune:
Oana pentru fetite am vazut ceva in Carrfour de la bertoni.Nu m-am uitat foarte atenta pentru ca erau numai portocalii siu rosii.
Adriana o sa merg sa vad in Cora ce este.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David