Gravidute si mamici de Cluj - 60

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

hello

Tiadris si mami doua frumoase:) si adevarul e ca sunt multtttttt mai frumoase in realitate:)

Alexutzo, io am zis ca noi o sa mergem in Austria in august, in a doua parte a lunii, ca e aproape si e f fain.:)

Diana, cum esti scumpo??? sper ca mai bine

Gabitzo, v-ati trezit?

toate fetele

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA si multumim tu fetelor dragi
CO ai mai fost in Austria vara sau numai iarna ?
oricum cred ca i f frumos si acolo

azi la 11 30 iara la stoma ,sper sa scap repede si sa nu ma mai doara ,nu mi mai face anestezie ,ci imi omoara nervul punandu mi un pansament ,sapta trecuta asa m a durutttttt dupa ce mi a pus pansamentul ala , sper sa fie mai bine azi

GEANY oricum e f bine ca te poti aranja si singurica ,bravo

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

tu fetelor OARE UNDE GASESC CAFEA CU AROMA DE VANILIE ?

DIANA cum te simnti ?sper ca esti mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Neata,

Am vazut bb Stefan frumos si marisor, cu priviri de smecheras!!! Anca ce greutate are acum?

Tiadris e o domnisoara adevarata, cocheta si frumusica foc! Mama-mama ce picioruse grasute, sa le papi toate!

Noi avem prima noapte cand nu a papat, s-a trezit pe la 3 i-am dat suzeta si a adormit la loc pana la 6:42 cand a papat mult si acum inca doarme. Doamne dar asa e boierie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Diana esti mai bine?

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!
Diana, mi-am adus aminte asta-noapte...daca sunt probleme cu colecistul, acestea sa pot vedea la o ecografie, poti merge la clinica de radiologie, de pe Clinicilor. Si nu trebuie sa mananci nimic inainte ca sa se poata observa. Sper sa-ti fie de folos.
Alex, Tiadris e foarte cocheta, nici nu zici ca e bebelus, parca e o papusica!
Fetelor, am o rugaminte. Am facut aseara o selectie intre hainutele ce i-au ramas mici Alexiei si nu am de gand sa le pastrez pe toate, pentru ca sunt prea multe. Ce-i drept, la inceput nu prea am cumparat, multe sunt primite de la alti copilasi. Am o sacosa mare pe care as vrea sa o dau cuiva..ma gandesc la un centru maternal pentru ca sunt hainute mici(0-6 luni). Daca cunoasteti un astfel de centru imi dati de stire, va rog?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

fetelor
am fost la medstar la internista, mi-a facut si eco, si am dat si analize, sper din tot sufletul sa nu fie grav desi mi-a zis ca daca mai apar unele simptome sa merg la urgente. is varza de frica, ce se face puiuta fara mine? ea nu mananca biberon nici cu forta . in fine, doamne-ajuta.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uffffffff...diana..pupic..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

MULTUM fetelor
ADRIANA daca nu gasesti unde sa le dai du le la Manastire (eu asa fac),Manastirea din Floresti ,se bucura tare mult
ANAMICA asa mai zic si eu ,bine ca l ai pacalit cu suzeta si eu am incercat dar nu merge :)
DIANA Doamne da sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Diana imi pare rau...sa speram ca o sa fie bine. Tu acum cum te simti?

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata

Alex wow ce a crescut Triadis!! Si are par! Si e o dulce...

Mami de Alexia este centru maternal pe str Eremia Grigorescu nr 37-39.

Anamica pai ajungi sa te plictisesti cu asa bebe model!

Diana multa sanatate, o sa fie bine!!!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput