Gravidute si mamici de Cluj - 60
Raspunsuri - Pagina 15
redai spune:
Geany, Ionut a fos in clasa A si eu in B.Deci am fost colegi de generatie.Sigur stie de mine.Ii poti spune.Numele meu de fata a fost Taliha Loredana. Ce mica e lumea. Chiar, ce mai face, pe unde este?
Delia la noi in in iunie sau septembrie ce faci?Ai fost vreodata? Eu am fost si nu mai vreau.Plus ca am mai mare incredere in alte hoteluri, de dincolo.In tara te-ai uitat ce preturi sunt la 45 stele?6-800 euro de presoana.Exagerat.Daca nu e papa de bb, o sa ii dau legume fierte si carnitza.Ne descurcam noi.In cel mai rau caz apelam la borcanele.
Gabi sa stii ca ne-am hotarat (cu sotul). Am ales si noi Albena.MAi trebuie sa analizez hotelurile.Astept sa imi zici si tu de acel hotel.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
anca.b spune:
am pus poze noi. sper sa se vada. 
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
geanina-nica spune:
redayca sa vezi ce mica-i lumea,el acum terminba faculatea de chineto-terapie sibdupa nu stie ce va face inca,vrea sa vina incoa.
acum lucreaza in POLUS,LA MAG,PULL-BEER.
ACUM MA DUC SA-I FAC BAITA LA PICI CA E PLIN DE NISIP DIN PARK.
dpop spune:
tu fetele de 3 zile am febra. am fost la dr de fam azi a zis ca e criza de colecist, dar cred ca totusi ar fi trebuit sa-mi treaca, sa nu discut de faptul ca tanti aia e o incapabila superficiala.
ce naiba sa fac???? la ce dr ma duc pt un diagnostic? si mai ales, unde?
mami de irina
redai spune:
Diana imi pare rau ca ai frebra. Nu stiu ce sa zic, la ce dr sa mergi.
Fetelor va doresc noapre buna.
Am ales hotelul (in proportie de 90%). Este Hotel Gergana,Albena.Gabi mersi de pont
Inca nu stim exact periada. E foarte ieftin.Cine vine cu noi? ![]()
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
anamica spune:
Diana alte simptome nu ai? Poti incerca la o policlinica privata gen Medstar, AsRo Medica la un medic internist... Multa sanatate iti doresc.
mami_alexia spune:
Diana, daca iti este foarte rau, mergi la urgente. Va doresc o seara placuta!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA
ALEX29 spune:
BIANCA bravo pt puiutz si bravo voua ca v ati facut timp de iesit singurei 
GEANY ,mersi mult
,deci esti coafeza oooooo pai acum inteleg cum reusesti sa ti faci singurica suvitele
si zici ca puiutzu nu prea are stare :) sa stii ca sunt ceva clame pt sertare si bebeii nu le pot desface 
CO zici ca anu asta stai prin jurul casei ?
si eu ma gandesc ca e prea mic bebele dar ma tenteaza f tare mai ales ca zic fetele ca sunt conditii bune si preturile acceptabile
DELIA pai chiar ca merita sotioru tau ceva frumos din partea ta ![]()
de ce nu iei si fatutzele ?nu vor fii numa bebelashi ,nasha lui Tiadris isi ia baietelu ,are 7 anisori e tare tare dragalash
DIANA draga de tine ,cum esti acum ?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ANCA ai un bebeeeeeee scump ,scump si frumos ,frumos
LORE imi place ffffffff multttttt numele tau de fata ,ce origine are ?
eu sunt interesata de o vacanta in ALBENA 
AM PUS poze fetelor
va pup noapte buna
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
geanina-nica spune:
diana-sper sa te faci bine,repede.
alex-ce scumpica-i TIADRIS cu caciuluta tricotata,si frumoasa foc.ca si mama.
DA sunt coafeza dar nu im-i pun eu suvitele
doar ma coafez
fetelor NOAPTE BUNA.