Gravidute si mamici de Cluj - 60
Raspunsuri - Pagina 14
Gabriela77 spune:
Lore, nu ma supar, noi vrem cu masina, ca sa pot cara TOT, noi vom merge Bulgaria, Albena, all inclusive, o sa o intreb exact pe sora mea hotelul. Ea a fost cu micutele anul trecut si a fost f multumita, conditii excelente pt bebe, scaun de masa, carucior, mancaruri pt bebe, piscine adulti, bebe, etc.
Cu bebe, m-as mai duce Turcia, tot all inclusive, verificat, conditii excelente.
Oana, ce ti-ai luat frumos?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
RAMONELLA spune:
Multumesc fetelor de raspunsuri.
dar oare cum e mai bine,cu 2 nivele,sau cu unul???Si nivelul de jos,nu e prea jos???adica ma gandesc ca daca ma duc cu ea la Belis,acolo e mai frig,si sa nu o traga frigul de jos...Nu as vrea sa dau mai mult de 3 milioane pe el,dar sa fie bun si sigur.Adica nu se poate rasturna,nu???Daca il zgaltaie Bea cu putere.
Cu puterea ei de musculita...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
redai spune:
Gabi te rog mult sa nu uiti,sa imi zici si mie de hotel.
Si eu as vrea cu masina,mi-ar placea intr-un fel Bulgaria, de fapt oriunde numai in ZRo nu.Sotului ii este foarte frica sa nu ii fure masina,si din asta nu il pot scoate.Dupa cate a auzit la TV.[alcool]
Ramo,tare faza cu musculitza.Banuiesc ca se poate si rasturna daca sta in picioare si zgaltaie tare.
De "prea jos" asha mi se pare mie.Si eu am inca un fix ca pe jos e rece.Nu stiu ce voi face dupa ce mai creste David, pt ca nu am numai un nivel.categoric e mai bun cel cu 2 nivele.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
ALEX29 spune:
LORE hai ca ne ai dat de gandit cu vacantza asta 
ASi super ca a fost frumos la hotelul Cocor ,,,e de retinut
GABI e f f fain ca au atatea facilitati ,de unde ai cumparat biletul cand ai fost ?
CO zici ca ti place AUSTRIA ?cate ore s cu masina ?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Morgano spune:
Lore, cu copil alergic eu nu as testa mncare prin strainatate la 1 an, as prefera un iunie sau inceput de septembrie la noi, la mamaia gasesti destule de 4 -5 stele.
Ramo, poate ne vedem la Belis, si eu de-abia astept sa scot fetele la aer curat.
Ramo, pt Belis iti sugerez sa cumperi pur si simplu un patut de lemn, simplu de tot. Nu e scump si nici nu vine aer rece de jos. Noi duceam salteluta de acasa si tarcul, da tot puneam sub 2 paturi.
Fetelor, io abia astept sambata sa ne vedem. Ma simt cumva vinovata ca tati sta acasa, insa nu avem cum altfel, n-o pot chema pe bona si de 8 martie, iar mama sta toata sapt. cu Iris, asa ca nu pot idem sa abuzez. Lasa ca beau 2 pahare si apoi il cadorisesc pe tati ca rasplata si consolare
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
redai spune:
Alex noi pana in Austria (la schi) am facut 14 ore.
Co Austria e foarte frumoasa, dar eu o prefer iarna.Vara e de mers la mare.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank">Montaj David
bex spune:
Alexutzo, cam 6-7 ore cu vreo 2-3 opriri, depinde ce trafic este. pana al viena cam atat este. Mi imi place cel mai mult in Italia, dar cu pitica cu masina e cam mult...asa ca mai asteptam putin pana sa mergem cu ea;) poate la anul. In austria e ok, preturi bune, conditii si mancare ok, cafeaua e cam slaba;))dar e fain ca e mult de vizitat, de plimbat si evident de cumparat!!! mai ales in august, cand o sa mergem noi:)
Lore, asta de dormit e graco electra deluxe, cel de joaca e hauck.
delia drga ma gandesc cu ce il cadorisesti tu pe tati dupa 2 pahare...

Si noi optam pt Turcia, au fost cunostinte cu copilasii si a fost excelent, dar inca mi se pare prea devreme. Si asa o sa mergem prin august, cand va avea papusa cam 10 luni.
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
geanina-nica spune:
ancab-ce bine ca e STEFAN sanatos,si vezi ce baietel cuminte are mama![]()
ALEX-Da sper sa ajungem de pasti si toti 3 iupyyyyyyyyy,si stam vreo 2 saptamani,vrem sa mergem si in vara sa stam 1 luna sa-i arat la sotul un pic RO.Cunoaste doar zona clujului si FELIXUL.
balaceanu_l spune:
SALUTARE FETELOR,
Ce mai faceti?Noi suntem bn,am fost azi la cantar si am pus 500g intr-o saptamana,avem 7.24kg si suntem tare bucurosi,am si crescut acum avem 67cm.
Aseara am fost in oras cu sotul si a fost bn,putin ciudat pt ca nu am mai iesit la restaurant in doi de mai bine de un an(cand am fost gravida nu puteam sa ma duc nici pana la mag.)
Loredana-Bianca mama de Alexandra
(16.10.2007)
geanina-nica spune:
am trimis mesajul fara sa vreau![]()
alex-piticu e pe aici se invarte si-mi scoate tot de prin sertare,in timp ce scriu,si vine si mi le arata.
Cu blondul da intradevar e greu de intretinut,dar eu i-mi fac suvite o data la o luna si....,intradevar eu sunt saten deschis,si mai im.mi bag si suvite maro deschis,asa pare natural,nu-l vopsesc cu vopsea.
Oricum o sa-ti stea bine am vazut pozele de la nunta si aratai ca o printzesa.
Am uitat sa va spun ca eu sunt coafeza coafeza.![]()
reday-fratele meu se numeste FENESAN IONUT,si a terminat in anul 2002 mi se pare,poate il cunosti