Gravidute si mamici de Cluj - 60

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Alex mie asa mi-a zis Vasilescu cand am fost la ea ,ca la 4 luni jumate s-o pun in fundik sprijinita de perne.
Bea deja vrea sa se ridice,adica isi ridica capul si parca ar vrea sa isi ridice si corpul,si cand o trag de manute,sta in fumdik,dar nu o las numai cateva secunde,sa nu oboseasca.

Iko pai nu e slaba deloc.Las ca e bine.

Sa va zic ceva.Are mama o prietena.Si copilul ei nu manca deloc bine.Si tot mergea la Miu cu el.Si i-a zis odata,Doamna,exista 2 feluri de copii:copii sac,care mananca bine si copii de matase,care nu mananca.Al tau e copil de matase.Cred ca asa e si Bea.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex, stiu de caruciorul de la Miniblu.Eu l-am luat de la Real, acolo am ajuns pentru ca aveam nevoie urgenta si nu gaseam nici in Cora, nici in Carrefour, nicaieri.Si am dat doar 200 lei, fata de 400 cat e la MniBlu.Acum au aparut peste tot, eu am vazut in Cora si Carrefour, am spus adineauri.Cele de la Primii Pasi in Cora era 120 lei.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Pai vezi tu RAMO asa si e o finutza si o scumpete de fetitza

LORE si noi vrem cu masina sa putem lua tot ce ne trebuie
cam cat vreti sa stati ?

serios tu fetelor ,pai Tiadris da de mult semne ca vrea sa stea in fundic ,si asa de mult ii place cand o ridic de manutze of cat is de ,eu asa stiam ca nu se pun in fundic ,nici macar sprijinitzi pe perne pt ca nu e bine pt coloana

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

In legatura cu statul in fund, nu va panicati, copilul cere, o sa vedeti.In momentul in care, din pozitia de culcat isi ridica capul inseamna ca vrea in fund. Alexia a stat in fund(ajutata) de la 4 luni, pentru ca daca o lasam pe spate atat de tare se forta sa se ridice incat mi-a fost frica ca isi va suprasolicita muschii gatului(am citit multe despre copii care au avut problema asta).

ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Ramo dragutza comparatia!!! Oricum evaluarea unui copil nu tb facuta numai in functie de kg, ci de cat e de vioi si activ. Daca e asacred ca noi suntem cam ”saculet”, Ana e asa de papacioasa si pofticioasa... O mai pun in scaunul de luat masa sa stea cu noi la masa cand mancam noi, ca sa se obisnuiasca, si saracuta asa face cu gurita ca si cum ar mesteca si ea, plescaie si intinde si ea manutele, of ii mortala... de-abia astept sa incepem diversificarea AMR 9 zile!!!!

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Anamica, exact asa cum zici tu ni s-a intamplat si noua..ne vedea mancand si deschidea gurita, ca si cum ar fi salivat..iar pe mine nu m-a lasat inima, n-o puteam vedea cum pofteste asa ca i-am dat cate putin din toate. Si acum face tot asa, cand ne vede mancand, trebuie sa ii dam si ei.

ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Meli, eu ma gandesc la Turcia abia peste un an, anul asta undeva cu masina, pentru ca e mai comod.

Alexutzo, intre 5-6 luni se pot face exercitii de ridicare in fundik, adica se prinde cu manutele de degetele tale si incearca sa se ridice si asa este, nu e voie sa fie pus efectiv in fundik inainte de 6 luni deoarece coloana nu ii poate sustine mai mult de 1 minut si nu e prea ok...

va

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Lore-mie mi-e ok si Bulgaria,tin numai sa ma duc cu avionul(dar putem sa ne intelnim acolo)-nu imi schimb parerea de asta,stiu din experienta cu copil mic(nu al nostru)ce inseamna masina pe drum lung.dar noi vrem in septembrie,in august avem deja portugalia,cu festivalul.daca vrea cineva...ne cuplam,hihi.

si legat de stat in fundic,si eu asa stiam ca nu ai voie s-o priponesti cu perne,si asa am ajuns ca la 6 luni sa nu stea deloc.cateva minute la inceput intr-o zi,nu fac rau,cand cere copilul,parerea mea!dar acum am depasit stagnarea,hihi,umblam deja in 4 labe.adevarat ca in spate ne place,hihi,dar si asa e bine,nu?

Iko-vine soacra pana la urma?

stiti careva ceva de puisor?sper sa fie ok si sa nu fi patit ca mine.Doamne fereste!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, eu am fost afara..chiar dc a plouat, nu a batut vantul..aer curat..bebe asculta picaturile d epe prelata, ca de dormit nu a vrut.

e tare matait azi..nu stiu..de la vaccin..o s aincerc sa+i iau temp desi nu pare sa aiba-

si noi vrem la vara sa mergem pe undeva la munte cu bb.nu ma risc la mare cu el, e prea mic.si din ce am mai citit nu prea e indicat soarele la varsta asa mica.

hahaha..lore, da da..bune sfaturi ii dai lui iko..pune+o la treaba dc tot vrea sa te ajute cu ceva.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ar putea lipsa asta a poftei de mancare sa fie un semn pt dintisori? gingii rosii, umflate, nu vad..mainile si le baga in gura..dar cred ca toti faca asa..si jucariile..

plus mataiala..

uf uf

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput