Naturiste si homeopate (35)
Raspunsuri - Pagina 9
ADA72 spune:
Buna tuturor! Va citesc de multa vreme. A sosit momentul sa va cer un sfat: am o mentrutie ceas la 27/28 de zile, insa dupa analize rezulta cicluri anovulatorii. Am inceput sa iau mugur de zmeur si-n ideea ca rezolv cat de cat un fibrom micut de 17/23mm. In acelasi timp imi monitorizez si temp. bazala, care urca in z13 la 37. Luna asta am avut toate simptomele: intepaturi in oavare, egg...dar desi am ajuns la z14 temp se incapataneaza sa ramana la 36.7. Are cumva legtra cu faptul ca mugurii sunt progesteron si inhiba ovulatia? A mai patit cineva ceva asemanator? Sa iau "mugurii" dupa ovulatiue si nu tot ciclul?
misa_21 spune:
Buna din nou!
MIKI am gasit L-arginina produs de lab. medica.E bun?,ca scrie L-arginina&tribulus terrestris.
Deci,am luat astazi in ziua 2 asa:
-acid folic 1mg
-o tb vit E,miine nu
-o tb vit C
-1 tb L-arginina,
restul mai vedem dupa ce opresc AC!DA?
Thanks you very much!!!!
PS. vit E,Vit c si arginina avind in vedere ca sunt pe AC si nu se pune probl ovulatiei le iau pina la urm ciclu si dupa?Caci AC le iau mai mul de 1 luna fara intrerupere.
raluk16 spune:
quote:
Originally posted by ADA72
Buna tuturor! Va citesc de multa vreme. A sosit momentul sa va cer un sfat: am o mentrutie ceas la 27/28 de zile, insa dupa analize rezulta cicluri anovulatorii. Am inceput sa iau mugur de zmeur si-n ideea ca rezolv cat de cat un fibrom micut de 17/23mm. In acelasi timp imi monitorizez si temp. bazala, care urca in z13 la 37. Luna asta am avut toate simptomele: intepaturi in oavare, egg...dar desi am ajuns la z14 temp se incapataneaza sa ramana la 36.7. Are cumva legtra cu faptul ca mugurii sunt progesteron si inhiba ovulatia? A mai patit cineva ceva asemanator? Sa iau "mugurii" dupa ovulatiue si nu tot ciclul?
Nu ma pricep la fibrom, dar eu la Sindrom Ovarian Polichistic iau toata luna. Tu inainte aveai ciclu regulat? La mine a fost prima luna fara AC si a tinut 43 de zile, dar am avut ovulatie in jurul zilei 30 daca bine tin minte (conform simptomelor doar, nu am fost la ecograf). E posibil sa ti-l lungeasca putin. Important e sa prestezi in continuare
raluk16 spune:
quote:
Originally posted by misa_21
Buna din nou!
MIKI am gasit L-arginina produs de lab. medica.E bun?,ca scrie L-arginina&tribulus terrestris.
Deci,am luat astazi in ziua 2 asa:
-acid folic 1mg
-o tb vit E,miine nu
-o tb vit C
-1 tb L-arginina,
restul mai vedem dupa ce opresc AC!DA?
Thanks you very much!!!!
PS. vit E,Vit c si arginina avind in vedere ca sunt pe AC si nu se pune probl ovulatiei le iau pina la urm ciclu si dupa?Caci AC le iau mai mul de 1 luna fara intrerupere.
Iarasi ma bag pana cand intra miki
desi acum chiar deloc nu ma pricep... dar deloc deloc. Sper sa nu te superi pe mine, sa zici ca ar trebui sa stau in banca mea La l-arginina scrie pe net ceva de aminoacizi bla bla bla. La tribulus terrestris scrie ca cresc testosteronul. Eu iarasi as considera ca au actiune hormonala, deci poate ca nu merg cu AC. Dar mai stii, poate actiunea asta e buna la tine... sunt si eu curioasa.
Pupici si sanatate!
miki-miki spune:
Raluk nu ma supar, chiar rog fetele sa intre sa-si spuna si ele parerea. Eu nu prea pot intra.
Deci Misa aia nu e buna. Aia i-o dai sotului. Tu cauti L-arginina simpla.
de ex asta :http://tratamente.vstore.ca/larginina-500mg90-capsule-aminoacid-activant-energetic-p-66.html
Miki
Anul asta pui de-un pui
misa_21 spune:
Fetelor va multumesc mult de tot ca aveti grija de mine!
Am luat de aia ieri si astazi da nu mai iau.Nu cred ca e grav caci abia astazi am luat prima pilula de AC.
Pai sotul meu vroia sa ia,dar mi-a fost frica sa ii dau ca el e si mai tinar are 37 in mai, dar are analizele ok. si la 38 de ani am ramas insarc. cu el.
Ce ziceti,sa ii dau chiar daca nu are probl.Nu ii dauneaza?
raluk,miki

zapp spune:
Buna fetelor,
dupa multi ani de incercari de a ramane insarcinata, acum vreau sa incerc si produsele naturiste, in care am tot mai multa incrdere;
Eu am ovare polichistice, menstre lungi si neregulate (3-4 pe an)iar sotul meu este ok
Am inceput sa luam produse naturiste, dar fara a primi sfatul medicului, deci "dupa ureche". Tratamentul pe care il luam este identic pt mine si sotul meu:
- maca - 2 capsule/zi
- brinca ursului - 2lingurite de 2 ori/zi
- napraznic - 2 capsule de 2 ori/zi
Este ok combinatia? trebuie eliminat ceva sau adaugat altceva? Pot lua acest tratament pe toata durata CM?
V-as fi f recunoscatoare daca m-ati ajuta cu aceste raspunsuri.
Va doresc la toate numai bine!
raluk16 spune:
quote:
Originally posted by zapp
Buna fetelor,
dupa multi ani de incercari de a ramane insarcinata, acum vreau sa incerc si produsele naturiste, in care am tot mai multa incrdere;
Eu am ovare polichistice, menstre lungi si neregulate (3-4 pe an)iar sotul meu este ok
Am inceput sa luam produse naturiste, dar fara a primi sfatul medicului, deci "dupa ureche". Tratamentul pe care il luam este identic pt mine si sotul meu:
- maca - 2 capsule/zi
- brinca ursului - 2lingurite de 2 ori/zi
- napraznic - 2 capsule de 2 ori/zi
Este ok combinatia? trebuie eliminat ceva sau adaugat altceva? Pot lua acest tratament pe toata durata CM?
V-as fi f recunoscatoare daca m-ati ajuta cu aceste raspunsuri.
Va doresc la toate numai bine!
Si eu am Sindrom Ovarian Polichistic. miki
mi-a explicat ca maca nu ar fi indicat sa iau pana cand imi tratez chisturile, pentru ca maca stimuleaza ovarele sa produca ovule si daca nu-l ajutam din timp cu altceva, acestea se transforma in chisturi (la noi).branca-ursului nu iau dar am mai citit aici despre ea ca nu se ia decat inainte de ovulatie. Cred ca e foarte toxica in sarcina, si poate mai sunt motive...
Napraznicul ar fi si mai bine sa-l iei si sub forma de ceai (preparat special, nu infuzie). Dupa cate tin minte, praful (deci capsulele) ar fi bune la chisturi si ceaiul e foarte bun pentru fertilitate.
Sunt sigura ca miki
iti va recomanda si ommega 3, cu vitamina E si poate cu acid folic. La barbati nu ma pricep
raluk16 spune:
Am mai scris un mesaj dar vad ca nu-mi apare.
miki
si eu speram sa scapi de mine... dar se pare ca mai am o nedumerire si nu am gasit raspunsul nici pe net, nici aici pe forum. Eu iau zmeurul cu 15 minute inainte de masa de doua ori pe zi (cate 1 ml, adica 25 de picaturi). Si vitex il iau cum scrie pe prospect, adica cu o masa impreuna. Ar trebui sa-l iau si vitex-ul inainte? Le iau bine asa?
Pupici si sanatate 
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by ADA72
Ada si eu credeam ca inhiba ovulatia dar nu este adevarat. Este OK sa iei toat luna zmeur.Mai poti lua ceai de napraznic. Despre temp nu stiu ce sa-ti zic.
Miki
Anul asta pui de-un pui