Naturiste si homeopate (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Livia , f interesant ceea ce ai spus despre sustinerea ovarelor. Vreau sa-ti spun ca Raluk are PCOS si stiu ca produsele estrogenice ii sunt contraindicate. Si dc ia mararul 21 de zile incepand cu Z 1 ii inhiba ovulatia iar luna respectiva este ratata. Napraznicul e ok dar mararul nu cred ca e binme sa-l ia.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

quote:
Autor: kamynet
Raspuns la: 13/03/2008 14:32:35
Sotul meu face un tratament naturist pt oligospermie cu branca ursului (tinctura), napraznic, zinc, vit E, si apipropolen(apilarnil+propolis+polen) de vreo luna si jumatate. Problema e ca trebuie sa luam antibiotic amandoi ca sa omoram un streptococ care mi-a iesit mie la o lama si nu stiu daca e bine sa ia tratamentul naturist in paralel cu antibioticul. Nu as vrea sa-l intrerupa pt ca trebuie tinut minim 3 luni si deja are o luna jumate. voi ce stiti?

Pe perioada antibioticelor se intrerup naturistele deoarece ac le ia degeaba. Asta o stiu de la dr Soare. Antibioticele afecteaza spermograma si ca sa te convingi uita-te pe prima pag de la sub Azoo unde am trecut eu mai multe antibiotice si cum afecteaza . Deci intrerupeti si reluati dupa terminarea antibioticelor si mare grija cu BU pt ca la unele pers nu da rez bune. Afecteaza prostata si de aici rez proaste la spermograma.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Miki: Multumesc....vom vedea ce va fi......daca vor fi efecte am sa va tin la curent!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamynet spune:

Vai de mine !! Si cum stim noi pt cine buna branca ursului si pentru cine nu? Am citit undeva ca daca apare o jena sau usturimi la urinat, sa se intrerupa tratamentul cu BU. Altfel cum am putea sa stim daca ne face bine sau din contra, rau? Oare ar fi bine sa nu mai ia si sa ramana doar napraznicul si produsele apicole?

Mergi la inceput

Kamynet in loc de BU poate sa ia Multi Maca de la Forever Living. Uita-te pe prima pag la AZOO unde am scriS eu ce tb luat pe afectiuni: mobilitate, nr, anormali.... Te inspiri de acolo. Carnitina e f buna pt mobilitate.
Maria 08

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Buna fetelor!
Unde ati disparut?

Eu am fost la intilnirea cu dr. Dracea si m-a terminat.Mi-a explicat faptul ca la virsta mea ovulele sunt imbatrinite si e mare riscul de piedere al sarcinii asa cum s-a intimplat si data trecuta,numai ca a incintat-o faptul ca la virsta mea am avut o mica sarcina la primul fiv si cu un sing. embrion.A zis ca asta e un semn bun si voi incepe stimularea undeva prin mai.
Acum pina la urm intilnire pe 14 apr. mi-a zis ca in ziua 2 sa fac analizele si din z 3 sa iau AC pina cind ne intilnim.Mi-a mai dat acid folic 1 mg/zi.
Ciclu mi-a venit astazi dupa 7 zile de duphaston,la 3 zile dupa ce l-am intrerupt.
Miine fac analizele.
MIKI...Daca acum voi fi pe AC vreo 30 de zile,ce fac?Din cele ce ,mi-ai zis( as prefera vitexfruit + vit E),le mai iau cu AC.
Cred ca AC mi le-a dat pt. ca am un chist mititel.A zis ca se duce pina luna viitoare.
AC tre sa le incep de miine dupa analize.

Multumesc mult pt. informatii!Numai bine!

KORA,am citit la fiv despre necazul cu nasul tau.Imi pare f. rau si sincere condoleante din partea mea.
In rest Doamne ajuta in noua "lupta"!

Va pup fetelor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

quote:
Originally posted by misa_21

Buna fetelor!
Unde ati disparut?

Eu am fost la intilnirea cu dr. Dracea si m-a terminat.Mi-a explicat faptul ca la virsta mea ovulele sunt imbatrinite si e mare riscul de piedere al sarcinii asa cum s-a intimplat si data trecuta,numai ca a incintat-o faptul ca la virsta mea am avut o mica sarcina la primul fiv si cu un sing. embrion.A zis ca asta e un semn bun si voi incepe stimularea undeva prin mai.
Acum pina la urm intilnire pe 14 apr. mi-a zis ca in ziua 2 sa fac analizele si din z 3 sa iau AC pina cind ne intilnim.Mi-a mai dat acid folic 1 mg/zi.
Ciclu mi-a venit astazi dupa 7 zile de duphaston,la 3 zile dupa ce l-am intrerupt.
Miine fac analizele.
MIKI...Daca acum voi fi pe AC vreo 30 de zile,ce fac?Din cele ce ,mi-ai zis( as prefera vitexfruit + vit E),le mai iau cu AC.
Cred ca AC mi le-a dat pt. ca am un chist mititel.A zis ca se duce pina luna viitoare.
AC tre sa le incep de miine dupa analize.

Multumesc mult pt. informatii!Numai bine!

KORA,am citit la fiv despre necazul cu nasul tau.Imi pare f. rau si sincere condoleante din partea mea.
In rest Doamne ajuta in noua "lupta"!

Va pup fetelor!!!!

Pana intra miki ma bag eu. Dupa cate tin minte, ea ne sfatuia ca nu sunt indicate plante cu rol hormonal impreuna cu AC. Deci vitamina E e voie, dar vitex nu prea cred. Dar sigur ea te va lamuri mai bine.

Pupici multi si sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Multumesc RALU....
Azi e z2,mai astept pina diseara si daca nu intra si MIKI sa imi dea verde,merg dupa logica si iti dau dreptate.
AC de miine tre sale iau!!!

te puuup!!

Mergi la inceput

Misa e cotect ce a zis Raluk nu ai voie vitex cu AC. Poti lua numai ce are actiune nehormonala: vitamina E(una la 2 zile), L-arginina pt endometru si vitamina C.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Sar' mana MIKI!

Vineri voi avea rez la analize si mai intru atunci!

Sa vad daca gasesc L-arginina in comert,daca nu voi da comanda pe net!Dar,abia miine am timp.Sper ca e bine si asa.

Mergi la inceput