Naturiste si homeopate (35)
Raspunsuri - Pagina 18
Gianina34 spune:
irinabobe - din tot ce am citit eu pe aici un lucru am retinut clar: din momentul in care se incepe tratamentul de stimulare nu se mai ia nimic naturist.
Ai mare grija ce iei. Sfatul meu este sa renunti la branca ursului.
ladyxe spune:
Va rog sa ma ajutati si pe mine. Este vorba de socrul meu, care a fost operat acum 3 ani de neoplasm rectal, iar acum ia aparut 3 punctulete pe plamani si i s-a propus operatia. Stie ca nu poate scapa de ele dar ar incerca ceva naturist in paralele.
Asadar, recomandari de un DR HOMEOPAT, asta doresc de la voi.
VA ROG MULT DE TOT. CU ADRESA TEL, DETALII CUM SE PROCEDEAZA PT PROGRAMARE.
MULTUMESC
ladyxe
Gianina34 spune:
ladyxe - eu iti recomand pe d-na dr. Nita Greta de la MEDLIFE. Este un om exceptional. Pe mine m-a ajutat foarte mult in problemele mari care le am cu tiroida. Datorita ei acum iau doar remedii homeopate si pot spera la un copil. Programari se fac la telefon: 2094030.
MaraAnisia spune:
Buna ziua,
Ma numesc Mara, am 27 ani si incercam de 2 ani sa avem un bebe dar fara succes deocamdata. Am facut ceva investigatii si a rezultat ca am uter dublu, ceea ce ne reduce sansele de a ramane insarcinata. Deoarece suntem nerabdatori sa ne intalnim cu bebe dr. mi-a recomandat sa fac Inseminare artificiala. din diverse motive obiective deocamdata nu vom face IA decat prin iulie cred (daca va mai fi cazul).
Intre timp ne-am gandit sa incercam si ceva produse naturiste si din ce am citit pe aici cred ca MACA ar fi bun - mai ales ca zice ca e si energizant, ma mai activeaza si pe mine.
Ce credeti? porcedam corect daca luam amandoi cate 2 pastile de MACA de la Naturaplant?
Mentionez ca nu am alte pb gen ovare polichistice, pb hormonale sau cu ovulatia.
Va multumesc,
Mara
http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png
Gianina34 spune:
maraAnisia - in primul rand trebuie sa iei acid folic.
Dintre naturiste, eu as lua si tinctura de zmeur, ceai special de napraznic, capsule cu branca ursului primele 10 zile si apoi ceai de cretisoara urmatoarele zile, capsule cu omega3 si vitamina E. Pentru sotul tau este f.buna cura cu gingseng. Eu la al meu i-am dat(sa fie acolo!) si omega3 cu vitamina e, capsule cu napraznic, zinc. Toate se iau 3 luni.
iazminn spune:
Buna fetelor. Am si eu o rugaminte la voi. Ma pregatesc pt FIV pe ciclu natural si as dori sa aflu ce tratam pot sa urmez pt a avea cati mai multi foliculi. Mentionez ca hormonalele din ziua a 2 mi-au iesit OK, endometru este bun (10 mm in ziua 13). Acum am inceput sa iau acid folic 5 mg/1 zi, omega 3 1/zi, vitamina E 1 la 2 zile, maca 1/zi. Credeti ca e bine. Va multumesc anticipat!
Vivela spune:
Fetelor, caut de cateva zile Maca (de la Innovatics) la plafarurile din zona mea si nu mai gasesc. Am vazut ca pe situl lor ni pot comanda online (n-or mai avea?) si nici la naturaplant nu au pe stoc. Stiti ceva, nu se mai produce sau ce s-a intamplat?
Fetele care iau Maca, de unde va procurati?
PS: Nu intentionez sa raman insarcinata, dar cand incercam, m-a ajutat f mult si va recomand si voua. Acum as vrea sa iau pt o stare f accentuata de oboseala.
DaviDependenta
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.
marynik spune:
Fetelor , m am hotarat sa iau si eu MACA si sa i dau eventual si sotului meu
Spuneti mi si mie va rog , cum se ia , cate pastile pe zi, se ia in fiecare zi a cm ??
Nu inhiba ovulatia , nu ??
Recomandati de la vreo firma anume ?
Eu dupa ovulatie iau duphaston , in zilele respective ar trebui sa fac pauza ?
Sa nu le combin ??
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
cory_box spune:
buna, cine ma poate va rog ajuta si pe mine cu niste raspunsuri.dupa ce am citit si rascitit tot ce-am putut despre naturiste, mi-am facut eu, sa zic asa o schema personalizata.in functie mai ales de afectiunea mea, insuficienta progesteronica.si iau: asa ceai de cretisoara, de naprasnic si tinctura de zmeur.problema care-i: nu prea am inteles cum se administreaza, ca mi-e frica sa nu inhibe ovulatia.intrebare: se iau numai dupa ovulatie sau merge toata luna?
mastodynonul e bun pt. progesteron? eu stiu ca am luat prin tinerete picaturi, dar atunci le luam pt. mastoza, nu ca sa fac un copil, asa ca nu mai stiu ce contin si ce-i cu ele exact.
si ultima intrebare, f.f.f.f. importanta, daca nu vi-ati pierdut rabdarea cu mine: pot sa mai iau branca ursului in zilele 5-15 daca am exces de estradiol? ca nu am inteles daca branca e estrogenica sau progesteronica
.
si daca mai stiti cumva si alte preparate progesteronice.va multumesc
MaraAnisia spune:
Vivela, ma bucur ca in sfarsit spune cineva ca i-a folosit Maca atunci cand incerca sa aiba bebe - apropo, in ce sens te-a ajutat? ce pb aveai si cum te-a ajutat?
eu am cumparat zilele trecute de pe Lacul Tei - zona Facultatii de constructii, este un plafar in cadrul magazinului DOMINO. sau am mai gasit in magazinul Bucur Obor, la etaj.
succes si astept un raspuns vis-a-vis de rezultatele MACA.
Mersi,
Mara
quote:
Originally posted by Vivela
Fetelor, caut de cateva zile Maca (de la Innovatics) la plafarurile din zona mea si nu mai gasesc. Am vazut ca pe situl lor ni pot comanda online (n-or mai avea?) si nici la naturaplant nu au pe stoc. Stiti ceva, nu se mai produce sau ce s-a intamplat?
Fetele care iau Maca, de unde va procurati?
PS: Nu intentionez sa raman insarcinata, dar cand incercam, m-a ajutat f mult si va recomand si voua. Acum as vrea sa iau pt o stare f accentuata de oboseala.
DaviDependenta
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.
http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png