Naturiste si homeopate (35)
Raspunsuri - Pagina 19
Vivela spune:
Mara, da, intr-adevar m-a ajutat Maca, motiv pt care o caut si acum. M-a ajutat in sensul ca am simtit efectiv cum m-am "reglat": dupa cam o saptamana am inceput sa nu mai fiu obosita (eu ma trezeam dimineata f obosita si asa o tineam pana seara
). CM-ul meu era f neregulat (intre 25 si 60 de zile) si de cand am luat Maca s-a stabilizat la 29 de zile. Cantitativ, am reusit si eu sa am CM normal, adica nu doar cateva picaturi si cheaguri (dr meu suspecta o insuficienta hormonala pt care avea de gand sa ma trimita la analize. N-a mai fost nevoie, ca am ramas insarcinata). Plus ca aveam o stare de "mult mai bine", nu stiu cum sa explic altfel, desi treceam printr-o perioada destul de grea din punct de vedere emotional, financiar, profesional, ba pierdusem si o sarcina si nu-mi mai reveneam
.
Cam asa m-a ajutat pe mine Maca. Am evitat-o totusi pe perioada sarcinii (am evitat cam orice, uneori si vitaminele le luam injumatatite
).
Nu stiu daca Maca e cea care a facut minunile astea, dar a concis perioada.
Acum ma simt f obosita, am un bb "atomic" care scoate untul din mine zi si noapte. Mi-am amintit de Maca si vreau sa iau din nou, sa-mi revin un pic macar.
Am gasit la magazinele naturiste numai de la alte firme, dar nu stiu dc sunt bune, de aceea eu as vrea numai de la firma Innovatics. O sa incerc si la Magazinul Bucur Obor (multumesc de informatie
).
Succes!
DaviDependenta
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.
marynik spune:
Am fost eu zilele trecute la plafarul Naturaplant din zona pta Unirii si mi sa spus ca MACA de la Innovatics nu se mai produce de mult
Eu mi am comandat la ei MACA de la Forever care am inteles chiar si de la fetele de pe forum ca este cea mai buna
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
Vivela spune:
Marynik, multumesc de informatie, deci nu mai caut de la Innovatics
.
DaviDependenta
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.
oanaiacovita spune:
Buna fetelor,
Va cer si eu ajutorul.
Pana in Octombrie anul trecut am luat AC timp de 6 ani. Ne-am hotarat ca vrem un bebe si de atunci au inceput problemele. Primul cm a venit la 45 de zile. Cu al doilea am avut un avort menstrual...![]()
Intre timp mi-am facut analizele si am desc. ca am progesteronul mic si cortisolul mare.
In martie am facut stimulare cu closty si m-am ales cu un chist de 7 cm/6,5cm.
Dr. m-e trecut iar pe AC timp de 3 luni(asta e ultima luna). Am luat si tinctura de zmeur si dupa doar o luna am scapat de chist, dar am continuat cu AC la sugestia medicului.
Din iunie revin in lupta pentru bebe.
Ce ma sfatuiti sa iau avand in vedere ce am patit?
Sa iau VITEX FRUIT? Cum se ia? Sa iau de acum sau dupa ce opresc AC?
As vrea sa ii dau si sotului MACA.
V-as fi tare recunoscatoare daca mi-ati raspunde.
Va urez succes la toate fetele!
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
sunshine4ever spune:
Ciao fetele
Oana de vitex fruit pot sa iti zic ca e buun, si asta zice si bioenergeticianul al care umblu acuma, car einitial mi-a dat brinca ursului dar cum i-am zis ca am gasit asta a zis ca da e foarte buun si sa continui numai cu vitex sa nu combin ca are de toate si e reglator homonal foarte bun. Dar sfatul meu e sa termini cu ac si dupa sa iei orice naturale pt ca ep ac nu e prea bun naturalele.
Te pup si succes.
Va pup pe toate, fetele 

in asteptarea unui ingeras
sunshine4ever spune:
Oana cu mult aplacere, si sa dea DD sa ai si rezultate.
in asteptarea unui ingeras
DORIS_71 spune:
Ce liniste-i pe aici fetelor? A ajuns subiectul pe pagina a 3-a, nu-l mai gaseam. Haide-ti trezirea ca se raceste cafeaua.
Am si eu o intrebare ptr. Miki s-au ptr. cine ar putea sa ma lamureasca. La inceputul capitolului Miki mi-a indicat ptr. pregatirea organismului inainte de FIV, sa iau Omega 3 cu acid folic de la Doppel herz 2/zi, vitamina E forte o zi da una nu. Eu am gasit Ulei de somon omega 3 cu vitamina E de la Doppel herz(ulei de somon 800 mg, vitamina E 12 mg) si am cumparat si vitamina E de la Biofarm(100 mg) cutia rosie. Acum nu stiu ce sa fac sa le i-au pe amandoua sau doar omega 3 cu vitamina E?
Cand am sa intru pe AC pot sa le i-au in continuare sau nu?

toate naturistele si homeopatele.
andra_b spune:
Magduta, nu ai putea sa ma lamuresti cum se administreaza Vitez, pe cutie scrie ca se ia 2-3 tablete la masa. Tu cum le iei?
Ar fi ok sa iau 2 pilule dupa masa de amiazi?
Mi-am cumparat si eu astazi Vitex de la un magazin, sper sa nu ma dezamageasca!
Ale.
raluk16 spune:
quote:
Originally posted by DORIS_71
Ce liniste-i pe aici fetelor? A ajuns subiectul pe pagina a 3-a, nu-l mai gaseam. Haide-ti trezirea ca se raceste cafeaua.
Am si eu o intrebare ptr. Miki s-au ptr. cine ar putea sa ma lamureasca. La inceputul capitolului Miki mi-a indicat ptr. pregatirea organismului inainte de FIV, sa iau Omega 3 cu acid folic de la Doppel herz 2/zi, vitamina E forte o zi da una nu. Eu am gasit Ulei de somon omega 3 cu vitamina E de la Doppel herz(ulei de somon 800 mg, vitamina E 12 mg) si am cumparat si vitamina E de la Biofarm(100 mg) cutia rosie. Acum nu stiu ce sa fac sa le i-au pe amandoua sau doar omega 3 cu vitamina E?
Cand am sa intru pe AC pot sa le i-au in continuare sau nu?toate naturistele si homeopatele.
Nu ma pricep la tratamentul pentru FIV, dar vitamina e din produsul tau de omega e destul de putina. Si nu stiu daca in combinatie cu cea forte nu da deja prea mult. Nu ai gasit omega 3 cu acid folic?
Si poti lua si pe AC omega 3.