Naturiste si homeopate (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deBilutza spune:

Am reveniiiiiiit

Fetelor, ieri mi-am luat o zi libera, asa frumos a fost afara ca mi-a parut rau sa ma duc la work hahahahaha m-am plimbat, am mirosit o floare, am spionat niste copii draguti in curtea scolii am uitat de griji si deadline-uri, am mancat in oras de pranz, mi-am mai luat naiba o cosmeticala in loc de vesnicele ceaiuri si tincturi (fara a minimaliza in vreun fel importanta naturistelor, of course ), mai fac din astea nefacute ca sa nu uit ca viata e frumoasa si gustoasa si intre orele 8 am si 6 pm, nu??
Revenind la numaratorile noastre, sa va spun ca azi e z 32, pai ce v-am povestit, daca nu mi-am cumparat test de sarcina pana acum?? hihihii, da ma pastrez zen, nu sper nici intr-o parte, nici in alta, maine sau poimaine imi cumpar test de sarcina ca sa ma lamuresc, pana atunci las ursitoarele sa ma surprinda
iaura21: mersi pentru raspuns, sa-nteleg ca la tine a fost doar o vacanta reusita, fara sa ai si rezultate "concrete"? eu trompe infundate nu stiu sa am, desi nu am facut pana acum operatiunea aia ciudata cu lichidu de contrast hsg-u' , in schimb am avut anexita si o rana nasoala pe col, doamne ajuta s-a rezolvat cu amandoua si de ceva timp nu mai sint probleme deloc. Asa am auzit si eu, ca vara e super din punct de vedere al temperaturii lacului, apei, al peisajului, dar ca duduile de-acolo ar fi mai superficiale intr-ale tratamentului, acum sa vedem ce-o fi si cu albastrelele din buzunar, ca am inteles ca e musai de stat doua saptamani si se cam aduna si cu cazare, masa, distractie ufff
Raluk: nu ne lasaaaam orice ar fi, am asa o pofta de trait frumos cu sau fara burikizi in juru' meu incat declar infertilitatea invinsa la puncte, undeva printr-un colt, adunandu-si dintii de pe jos
Va pupicesc cu mult entuziasm si incredere, haideti sa alungam impreuna esecuri si incercari in zadar, sa lasam in urma noastra impacare si seninatate, sa fim actorii propriului nostru film cu final fericit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klaussa spune:

deBilutza draga!!! Intr-adevar viata este frumoasa cand stii sa o traiesti frumos!Trebuie sa ne aducem aminte de asta mereu, indiferent de esecurile pe care le avem in viata....
Iti doresc din tot sufletul mult dorita liniuta de pe testul de sarcina!!! La toate aspiramtele le doresc acelasi lucru!!!!
puuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Sarbatori fericite, pline de soare, flori si liniste!

Si... deBilutza , asteptam o veste buna de la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele. Lumina sfanta a Invierii sa coboare in sufletele si in inimile voastre.
HRISTOS A INVIAT!

Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deBilutza spune:

Hristos a-nviat!!!

Mai poate cineva fi suparat cand de buna dimineata de Pasti se trezeste cu ciclistii ciclosi?....daca tot a-nviat, trebuie ca ma pune DD la mare incercare, asa ca declar ziua de Pasti Z1....da' noi continuam ca si cum nimic nu s-a-ntamplat, sa nu ne iesim din mana

Fetelor, sa avem casa plina de bunatati, oaspeti dragi, inima usoara si muuulta incredere ca sarbatoarea asta o sa fie ultima sarbatoare fara brotaceii nostri

Va pup cu drag si voie buna, sa ne auzim sanatoase si graviduteeee

Cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

buna fetelor, cine s-a tratat cu dr. vladutu? mi-a fost recomandata si ma intrebam cine a mai fost la d-ei. eu ma voi duce pentru menstruatie abundenta. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klaussa spune:

Hristos a inviat!!!
Fetelor, sunt Z30 si uratzii vad ca nu dau semne sa vina..desi sarcina nu cred ce este...ieri am facut test si a iesit neg...
Asa ce ma bucurasem ca mi se reglase ciclu la 28 zile din cauza ceaiurilor de napraznic si cretisoara...Totusi, in privinta sindromului premenstrual (mai ales la sani) va pot spune ca a facut minuni...abia daca imi simt sanii!!!!In ultimele 3 zile parca simt ceva ...dar mai mult ca o mancarime.
Acum astept si sper ca menstruatia sa vina mai repede, sper sa nu fie ceva rau care cauzeaza acesta intarziere....
multa sanatate tuturor!!!
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Buna fetelor,
Am mare nevoie de ajutorul vostru pentru ca sunt intr-o mare dilema. Bine-nteles ca am citit capitolele anterioare insa cand e vorba de mine parca mi se sterg toate din minte. Sa va spun pe scurt povestea mea: am 35 ani, hipertiroidie basedow-graves (in remisimie in prezent), am facut 2 IA (cu stimulare - closty+puregon, si pregnyl), analizele mele sunt bune, sotul e OK. Luna aceasta sunt programata la histeroscopie (HCG nu pot sa fac din cauza substantei de contrast, insa din ce s-a vazut la echografii si dupa cum am simtit eu in timpul inseminarilor, numai trompa stanga ar fi in regula, in principiu)si ma indrept spre FIV(sper!). In perioada asta de respiro, ce credeti ca as putea sa iau sa ma mai echilibrez hormonal si sa pregatesc organismul pentru marea incercare? Acum iau acid folic, omega3+vitamina E (2cp/zi), extract de zmeur (3ml/zi-dimineata).
Stiu cat sunteti de dragute si pricepute asa ca astept sfaturile voastre.

cu drag,
gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

scuze: bine-nteles ca era vorba de HSC si nu HCG cum am scris eu - cred ca am ramas setata pe testul de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Fetelor daca luna aceasta fac stimulare cu closty pot lua si branca ursului? si daca da pana cand o iau doar pana la ovulatie? multumesc mult.

Mergi la inceput