Mamici de iulie august 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

marimar, cartile le-am luat de pe amazon, insa dvd-ul cu pilates pentru gravide l-am luat de pe ebay, e nou-nout. La hainute de pe net nu ma bag, anka e experta in trebile astea, insa cred ca ea comanda majoritatea lucrurilor de bebei de pe la redoute. Insa cred ca o sa-ti zica ea mai multe.
boti, imi pare rau s-aud c-ai avut parte numai de vesti rele. Multa sanatate iti doresc si sper sa se rezolve problema prietenei tale. Poate nu e chiar asa de rau. In cite saptamini e ea insarcinata? Care e problema cu bebicul ei? Poate n-ar fi rau sa ceara parerea mai multor doctori. Numai bine le doresc si tie la fel, ai grija de tine.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

CRISTINA,SUN-VA MULTUMESC MULT!!!Sunteti tare dragute!!!
CAMY-Ma bucur pentru weekendul tau reusit!
CRISTINA-dr mea nu da consultatii la Medlife,doar participa la nasteri acolo.Se numeste Ivanov.Problema e ca mi-a spus ca s-ar putea sa nu fie acolo in august nici ea,nici dr Pelinescu(cu care lucra)-pt ca va fi in concediuTu la ce dr mergi?
MISHUC-nici eu nu ma impac cu "cadourile" .Platesc consultatia cea scumpa si cam atat:)
FIQUELLE-WOW!Felicitari pentru bebe cu putza.Avem baietei de-o seama in burtica.
Da,TURTURELULE-inca ma lupt cu greturile.E drept ca sunt mai mici ca durata ,dar tot exista.Oricum,simt ca voi scapa de ele in curand.Si mie mi-e foarte somn.As dormi non stop.Chiar am intrebat-o pe dr. daca e normal la varsta asta a sarcinii si mi-a spus ca DA.Sa ma bucur acum ,pentru ca dupa ce vine Tudorel s-a zis cu dormitul!!Asa ca ...sa ne ascultam organismul!
BOTICELINA-uf,cate necazuri.Inima tare -nu supara copilasul!!Cum sa nu mai vina bebeblonul pe care trebuie sa-l botezi???

Sursula16+Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ankaura, multumesc si eu pentru explicatiile de pe lista.Am mai completat si eu lista.
Bujo, sunt alaturi de tine, te sustin...Si eu am infulecat ieri o juma de cioco cu alune si alaltaieri gogosele facute de barbatu-meu.
Biri - noi suntem in suferinta amandoua...E adevarat ca fetele astea n-au nici o jena...Ba se trezeste Bujo cu cremsnit, ba Sun cu amandine ba ii mai dau si cu niste gogosari, zau asa, ar trebui sa luam niste masuri de protest.Cu calcatul si spalatul nici pe aici nu se omoara cu hainele pentru bb, unde mai pui ca nici o masina de spalat nu incalzeste apa
Adinaaaa - LA MULTI ANI si din partea mea!!!Sa fii sanatoasa, frumoasa si draguta si cu un bb-loi la fel
Atb - recuperezi tu, stai linistita...
Sursula - daca vrei ne incuscrim.Al meu are 3 ani, din parinti campioni si n-are prietena...Si al meu a dormit in pat cu noi dar de vreo 2 ani n-are incotro, are patutzul lui, chit ca mai face scandal din cand in cand
Camy, dar ati luat avans, nu gluma...cu botez, cu restaurant, cu tambalau...Bravoooo
Numai ce am terminat eu cu frustrarile cu burtica...Uite ca a inceput Cristina...Stai linistita iubita ca recuperezi
Lori stim ca ati fost in luna de miereeee...Ne-a spus Anaxena...Casa de piatra si sa fiti fericiti.Si noi suntem tot civil casatoriti...Cum veti face cu casatoria religioasa, cum v-ati gandit??
Fiquelle, felicitari pentru baietzoi......Las ca urmatorul e fetitza!!
Madaaaaa - cum a fost??Pove pove??Cred ca acum se recupereaza dupa botez...
Boti, ce face Garga Nancy??Stai ca acum am citit...Sa nu mai vina finutzul??Cum adica??Ce inseamna asta???Pai si mama ta Hepatita C? Sigur doctorul i-a dat vreun tratament, eu stiu ca ajuta mult pastilele de anghinare, alge marine, armurariu...cam astea imi amintesc acum... Si tu raceala de unde si pana unde???
Turturica da stii ca pufuletii cei mai buni sunt aia cu ariciu' pe ei??
Anaco, ai aparut!!Sa ne pove de Sankt Petersburg, cum ati ajuns acolo...
Violeta Tm, cum o fii??Sa speram ca totul e in regula...Am vazut ca nici Carissma n-a mai dat vreun semn
Ma duc sa ma uit pe picassa
Si revin.

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (18+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Auziti bre, voi sa nu va luati de cremsnitu meu ca si io am baloshit la retetele voastre pana acu de a trebuit sa umblu tot orasu dupa pepene Ia, de-acu cenzura la descris mancaruri ca murim toate baloase.
Boti nu te inggrijoara scumpa cu hepatita C. O prietena foarte buna de-a mea a descoperit tot asa ca are si ne-am cam panicat. A facut tratament 1 an si a tinut in pic de regim (adik nu prajeli si grasimi desi papa cam odata pe luna cartofi prajiti ca erau preferatii ei) si acu s-a vindecat complet. Deci nu e incurabila daca e descoperita la timp. Multa sanatate.

bujo 20+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetele!

Imi fac si eu o aparitie scurta pe la odisee. Am citit insa doar cateva pagini din urma...

In primul rand va urez la toate o primavara frumoasa!

Madina, La Multi Ani!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de un bb sanatos, frumos, destept si cuminte!

Boti, imi pare rau sa citesc ca ai necazuri. Tin pumnii pentru bb (finutul tau) sa fie totul bine pana la urma, iar mami al tau sa se faca bine repede.

De Mona nu am reusit sa citesc inca nimic. E mai bine? Ii urez sanatate multa!!!

Irda, sanatate multa!

Camy, ma bucur sa citesc ca ai avut parte de un weekend de vis. Ai vazut ???

Salutari speciale pentru Mada, Anaxena, Bujo, Anka, Dara, Sun, Danangie, Nati, Lcazangiu, Marimar, Sursula, Narcisa, Turturica.

Si multi, multi pupici pentru toate burticile!!!

Noi joi avem eco morfo de trim II, cand speram sa aflam sigur-sigur daca bb e Ilinca sau Luca (pana acum cica e Ilinca ).
Bebe e din ce in ce mai activ, si cand loveste se vede cum se ridica burtika mea.
Bafta tuturor care merg la eco saptamana asta!

pup you all,

Caprioara 21+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Bujo - nu trage dom' Semaca!!Gata, fara haleala...
Vazut si eu poze, burtica frumoasa si printzesa de Biri pe picasa...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (18+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Monica, hepatita C se trateaza , exista tratament special la care se adauga si regimul igieno-dietetic. Multa sanatate mamei tale. Dar de ce zici ca nu vei mai boteza? Poate ca a speriat-o vreun doctor nepriceput pe prietena ta, mai tii minte ce a patit Anka cu TT.
Narcisa, pai ce numai tu sa fii frustrata???
Ai vazut si tu ce burtici au fetele, cum sa nu ma simt frustrata!
Sursula, eu merg la dr. Mirela Popa la control. Am mers la dansa de cum am aflat ca vom avea un bebe.
Anaco, bafta maine la doctor.

Cristina 16+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetelor, va multumesc pentru sprijin, sunteti niste dragute .

Am vesti superbune! Deci, prietena mea e bine, voi avea o finuta, Ilinca, bebe e bine, dar prietena mea era suspecta de un fel de mola hidatiforma invaziva, adica o anomalie a placentei, care la 15% dintre paciente chiar se duce in coriocarcinoame, adica cancer. Dar, analiza de sange a iesit bine si doc a conchis ca sunt doar hematoame in urma unor decolari de placenta, cam cum are si Mona, si trebuie doar sa nu faca efort.

Mi s-a luat o piatra de pe inima, nu vreti sa stiti ce implicatii ar fi avut o astfel de afectiune asupra unei femei. Si are doar 24 de ani!

Deci acum sunt happy, ma duc la cumparaturi pentru maine pt ziua mea, fac cinste, fac tort, sarbatoresc!

Monica 20+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Madina- la multi ani si muuuuuuuuulta fericire

Fiquelle- felicitari pentru baietzel!

Biribu, Kimmy, Anaxena- foarte frumoase poze!

Boti-imi pare rau pentru atatea vesti rele. Sa speram ca totul va fi bine pana la urma

Sursula- ti-am trimis e-mail cu detaliile. Sper sa nu fi gresit ceva de data asta.

Lori- Casa de piatra! Asteptam poze!

Oare Mada cand se trezeste? E tare ciudat cand nu este niciun post de-al ei.

Fetelor, eu am o intrebare- am citit ca in primele 2 luni e preferabil sa ii iei bebelasului body-uri cu capse de sus pana jos (care sa nu se traga pe cap), dar eu nu prea am vazut. E vreo problema daca luam din celelalte? Si cineva de aici (nu tin minte cine) zicea sa luam body-uri cu totul (adica cu tot cu manusi)- nu ii va fi cald bebelasului?

Pupicei tuturor

Ralu
20+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamysh spune:

Buna
Sunt si eu o gravidutza de iulie-august 2008
Sunt noua pe forum

saptamana a 18-a
bebelusi sanatosi pentru toate mamicile

Mergi la inceput