Mamici de iulie august 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Multumesc mult pt urari fetelor!
anaxena pei cum am intrat azi in birou, cu praji, suc si sampanie mi-a zis Georgi ca a vorbit cu tine si imi spunea de numele tau de familie, pe care eu nu-l stiam evident :) apoi am clarificat eu situatia:" e o gagicutza sexoasa si blonda" si mi-a confirmat :) asa mi-am dat seama ca vb de tine
evident ca vreau sa merg, eu sunt libera incepand de pe 26.03 (atunci imi expira contractul), dar poate reusim si mai devreme sa ne vedem.

Va pupa Lori23+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

buna,
Hai c-am revenit si eu , cum promisesem acu' o saptamana.
LA MULTI ANI tuturor! de ziua primaverii. Sa avem toate numai motive de bucurie de acum.
Ok, eu am fost la amniocenteza vineri. Ce sa va zic, a fost suportabil, dar am avut emotii, ce-i drept. E, bine ca a trecut si sper sa fie bien. Voi avea rezultatul pt.Fish joi si peste 3 sapt. o sa am si Cariotipul, daca celulele vor dori sa creasca.
Acum am o stare de rau de la stomac, de nu va pot spune. Cred ca mi se trage de la o juma de ceasca de ness de ieri dupa amiaza si apoi combinat cu ciorba de gaina de tara, cu piele din aceea grasa, care de altfel nu imi displace, dar acu se pare ca mi-a pus capac.
Eu le admir pe cele care la 20 si ceva de sapt. s-au apucat de cumparaturi pt.bbei. Eu nu am facut nici la primul asa de devreme. Mai e timp si vreau sa fiu sigura ca e totul ok mai intai. Nu sunt pesimista, dimpotriva. Doar ca mai astept un pic
Va pup pe toate.
Numai bine1

Camelia 20+ si Mik ( 03.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by mishuc

Buna dimineatza fetelor,

Mereg vreuna dintre voi la policlinica particulara pentru urmarirea sarcinii?
Daca da, mai dati vreo atentie medicului acolo, avand in vedere ca platiti consulatia?
Eu una ma fastacesc foarte tare cand e vorba de "dat" ceva si ma gandeam ca la urmatoarea consulatie sa merg cu sotul :D, dar si el e mai rau ca mine :))))
Multumecs de ajutor!

Va pup,

mishuc 21+

Mischuc, eu merg la clinia privata, dar niciodata nu am dat doctorei in plus nimic. Eu zic ca e suficient ca platesc consultatia.

Cristina 16+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

madina, la multi ani si din partea mea si toate dorintele sa ti se implineasca. Cum te sarbatoresti?
ankalaura, si eu mi-s interesata de-o perie din asta rotativa. Si tu cauti perie rotativa cu aer cald, nu? Si mie imi trebe, dar inca nu mi-am luat, tre’ sa ma hotarasc odata. Am auzit ca rowenta si philips sint bune, insa vrea sa vad daca o fi vreo diferenta intre ele. Din ala cu tepi pentru volum am si eu, insa al meu e frectie la picior de lemn, n-ajuta la nimica. Nici nu l-am mai folosit de ceva vreme, habar n-am pe unde l-oi fi aruncat.
fiquelle, felicitari pentru baietel, sa creasca mare si sanatos.
lori, casa de piatra iti doresc si eu, deci asta e motivul pentru care-ai disparut de ceva vreme.
anaxena, ce burta simpatica ai si stai linistita ca nu-i deloc mare. A mea la 16 saptamini e-aproape cit a ta. E mortal cercelul ala din buric, chiar, nu te deranejeaza acuma cind creste burtica?
sunule, deci asa, esti sefa pe plantatie, misto. Si mie mi-a plecat seful intr-o vacanta de 2 saptamnini si-am reusit sa fac majoritatea chestiilor pe care mi le lasase pe mina, asa ca acuma apuc sa mai respir si eu. Si ca veni vorba de pepene, care nu-mi iese din minte, am ajuns obsedata, de unde ti-l cumperi? Ca ma gindesc ca-n piata n-a aparut inca, e prea devreme. C-o sa-i zic si eu soacra-mii sa-mi ia pe cind venim acasa. Incep sa-i fac lista, acuma a zis ca imi face mucenici pe cind venim in aprilie, nu de alta, dar nu merge sa nu-i faci poftele unei gravide chinuite
alina, m-ai distrat cu lista ta, cred c-o poti numi lista nostalgiei. Halva cumpar si eu mereu cind sint acasa, plus pufuleti, pufarini, chiar si eugenii. Tot felul de prostii care-mi amintesc de copilarie.
sursula, da, si tu esti cu burtic mic la saptamini, hai ca mai apucam sa mai discutam o vreme de greturi. Chiar, tu inca mai ai ceva greturi? Macar stii ca nu mai e mult si in curind poti sa te bucuri de mincare. La mine, slava Domnului, s-a terminat perioada de greturi, insa incep s-adun kg, mi-e groaza de cit o sa ma fac.

Eu am o stare de apatie generala, cred ca m-a prins astenia de primavara sau o fi lipsa de vitamine? Cert e ca nu reusesc sa ma mobilizez sa fac mare lucru, imi vine doar sa dorm si sa dorm.
Eu nu-mi aleg baba, pen’ ca saptamina asta se anunta o vreme de toata jena, ploi, ninsori, geruri, asa c-am decis ca mai bine fara baba, decit cu-o baba prevestitoare de rele

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

turturica si Anka, voi de pe ce site va comandati carti, dvd, si respectiv hainute de gravidute si de bebe online???
Vreau si eu un dvd cu Pilates pt gravidute, al meu dvd cu exercitii de gravide este in container impreuna cu toate cartile si o sa ajunga peste inca o luna !!!

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , iata si eu un pic aici pana plecam , am cam terminat bagajele si respir si eu un pic .
Fetelor cat priveste lista am adunat si eu de pe ici pe colo ce cer fetele din strainatate . Acum stiu sigur ce vreau si ce nu , multumesc tuturor mai alea Ankalaura .
Oricum pana vine sora mea mai e .
Va pup si vb. dupa o saptamana .

Alina 23 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Salut fetele, imi pare rau ca m-am dat la fund in weekend dar am fost tare amarata si am avut nevoie sa-mi rumeg amaraciunile in liniste. Toate vestile proaste posibile s-au dat vineri seara in 2 ore, bine ca 29 februarie nu-i decat odata la 4 ani!

Deci, eu sunt racita, dar racita nasol, deja mi-a mai trecut, ma simt mai bine, aproape ca n-am putut nici sa mananc, mamei nasei i-a murit catelul sub perfuzii la terapie intensiva, mama mea a fost diagnosticata cu Hepatita C, si cel mai nasol, bebelonul pe care trebuia sa-l nasesc e posibil sa nu mai vina Sunt cazuta moral si chiar nu vroiam sa va incarc si pe voi.

O sa revin mai tarziu, azi mi-am luat liber de la munca sa zac inca o zi in pat, dar pentru ca ma simt mai bine, o sa ma apuc sa mai bag in cutii ce mai aveam de strans. Poate intru cu vesti mai bune mai tarziu ca prietena mea merge azi la analize si apoi din nou la doc si poate a fost doar o alarma falsa

Monica 20+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor o primavara frumoasa va doresc, multe zambete si bucurii!

Madina La multi ani!

Anaxena parca intrebai capitolul trecut de cosuri. Si eu m-am pricopsit cu cateva pe fata si pe piept in ultima vreme plus ca eu sunt genul care le rup, nu pot sa le las in pace. Solutia in cazul meu se numeste Clearasil solutia aia albastra. Mie asta imi convine ca ma dau fix pe cosuri seara si dimineata si se usuca f repede. Am evitat lotiunile cu care se spala toata fata pt ca usuca pielea si eu oricum am tenul uscat in perioada asta, dar albastreala asta de care iti zic o aplic numai pe cosuri si la mine are rezultate super.

Cami17s+ si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Boti imi pare rau ca ai atatea vesti proaste si ma rog ca bebicu pe care trebe sa-l nasesti sa fie bine. Dar sa te pui si tu pe picioare ca park maine e ziua ta nu?

bujo 20+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Urez si eu la toate burticile o primavara frumoasa, cu muult muult soare! Speram sa vina si vremea buna, ca deocamdata e innourat si frigutz....

Eu ce sa mai spun, va citesc, imi notez.... iar pentru fetele cu probleme stau cu sufletul la gura sa vad ca totul e bine... Multa sanatate si incredere!
Am reusit intr-un final sa fac si TT, rezultatele dupa cum le citesc eu, se incadreaza in normal, insa astept sa vad ce imi spune si medicul, sper sa ajung maine si ... poate ma pune si la o Echo, fiindca am vazut ca a adus aparat nou - era si cazul!...
In rest, totul ok, abia astept sa inceapa concediul de odihna ca sa mai lenevesc pe acasa.

Va pupacesc si aveti grija de voi!

17+ Mara Alexandrina

Nu exista NU POT!

Mergi la inceput