Mamici de iulie august 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Kimmy spune:
Neatza!
Am facut si eu poza la burtica de 23 saptamani dar mi se pare ca e la fel cu cea de 22,asa ca mai bine pun poza la 24
Azi e prima zi de lucru cu program redus asa ca la 6 o sa fiu deja acasa yeeeey!
Si mie mi-a aparut colostru pe la 22 saptamani dar e foarte putin si doar daca strang putin pe doamna tzitzi
Mie deja mi se aduna lucrusoarele de bebe,si inca nu am dulapior pentru ele...se pare ca trebuie sa ma mobilizez si sa-l am cat de repede.Pe dulapior vreau sa asez o salteluta de infasat,nu mai cumpar cu tot cu masa,pentru ca am foarte putin spatiu in casa.
Va pupicesc 23+
http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
Bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
'neata gagici,
iar e luni din pacate, dar macar am avut un we superb..am fost la Arges, pe drum (in Campulung mai exact)ne-am oprit la locul meu si al sotului sa mancam prajituri...am luat si pt acasa...
Am fost sa vedem si localul unde o sa botezam fetita...tatal meu s-a ocupat deja de asta, borezul il vom face la Curtea de Arges pe data de 7 septembrie, am ales meniul, acum mai trebuie sa vedem ce facem cu muzica..
Am avut un we superb, am mancat NON-STOP, am mers sambata si in club cu nasica printesei mele si cu sotul...a foste super...ne-am intors aseara tarziu, pt ca am mai poposit odata in Campulung pentru inca un rand de prajituri
Va pup, o sa intru maitarziu sa mai scriu
Camy 20+s, cu
Timeea Cristina
pustai
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/M&M/M&M.jpg)
M&M spune:
Neata!!!
MADINA, LA MULTI ANI!!!! Sa fii sanatoasa, iubita, fericita!!!
Ralu79, multumesc mult!!!
Sun, v-am zis ca sunt frustrataMADINA, LA MULTI ANI!!!! Sa fii sanatoasa, iubita, fericita!!! din cauza burticii.... Las ca o sa creasca ea mare!!!
Baba mea e maine, sper sa nu vina ploile pana maine.
Aaa...sunt innebunita dupa zambile, narcise si frezii, asa se explica fata mea din poza.
Sisi, nu stiam ca doctora de care se vorbeste in acel articol ca ar fi vinovata de moartea pacientei inca mai profeseaza.
Ana, simpatica burticutza ta!!! Ma faci sa ma simt tare frustrata!!!
Sursula, la ce doctor esti la Medlife??
Bujo, Kimmy, felicitari pt colostru!!!
Cristina 16+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
mishuc spune:
Buna dimineatza fetelor,
Mereg vreuna dintre voi la policlinica particulara pentru urmarirea sarcinii?
Daca da, mai dati vreo atentie medicului acolo, avand in vedere ca platiti consulatia?
Eu una ma fastacesc foarte tare cand e vorba de "dat" ceva si ma gandeam ca la urmatoarea consulatie sa merg cu sotul :D, dar si el e mai rau ca mine :))))
Multumecs de ajutor!
Va pup,
mishuc 21+
lcazangiu spune:
Buna dimineata mamici cu burtici,
O primavara frumoasa si fara astenii:)
La multi ani Madina, tot ce iti doresti tu in acest an!
Mona ma bucur sa-ti revad scrisul, multa sanatate sa ai.
anaxena super burtica si tzatze:)
Imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum, dar am avut o saptamana de concediu pt ca am intrat si noi in legalitate si ne-am casatorit deocamdata doar civil, pt ca nunta religioasa si restaurantul fusese deja programata in octombrie, dar daca David s-a grabit am zis sa facem mai intai cununia civila.
Sper sa reusesc sapt asta sa va pun pozici!
Acum am sa citesc din urma, caci am ceva de citit
Va pupic pe toate si va doresc o sapt usoara!
Lori23+
David
bujo spune:
Salutare fetele. Madina LA MULTI ANI si multa sanatate
Fetele cu clinicile private sa stiti ca asa e. Ne-a spus la curs de ce nu se primesc bebei prematuri. Nu din cauza ca n-au competenta sau aparatura, nici vorba. Ci pt ca nu ne permitem sa platim spitalizare pt bebei prematuri. Ne-a zis ca pt un bb prematur ajung costurile de medicatie si aparatura pana la 120mil pe zi Si ca sa ne imaginam ce inseamna sa platim 30 zile spitalizare. Io m-am linistit ca auzisem fel de fel de zvonuri ca daca bb are probleme n-au astia competenta. Asa ca sper sa ajung cu sarcina la termen ca sa nasc unde mi-am programat.
bujo 20+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
PRIMAVARA MI-A ADUS CA MARTISOR VESTEA CA VOI AVEA UN BAIETEL !!!
SUNT FERICITA, DESI MI-AS FI DORIT TOT FETITA...
SCUZE, INCA AM EMOTII...NU POT ACUM SA SCRIU MAI MULTE...DAR II MULTUMESC LUI DUMNEZEU!
MADALINA 16+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/M&M/M&M.jpg)
M&M spune:
Lori, casa de piatra!!! Sa aveti parte de o viata minunata impreuna, plina de iubire , realizari si copilasi sanatosi!!!
Fiquelle, felicitari pentru bebe-baietel.
Bujo, deci asta este explicatia pentru care clinicile private nu primesc prematuri. Las' ca bebeii nostri or sa vie la timp si or sa fie sanatosi.
Cristina 16+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
anaxena spune:
Fiquelle felicitari pt baietel
m-am trezit si eu si mi-am mancat portzia regulamentara de cereale...si acum ma tot gandesc ce sa fac,salonul il deschidem la ora 14
dupa cum va spuneam: azi merg pe jos!!
baba mea e pe 7...oare cum o fi atunci?
ori sunt eu o plangacioasa ori a inceput greul...fetele cu 24sapt ce simptome avetzi??
imi pare bine ca e frumos afara si ma pot bucura de soare...dar parca imi lipseshte ceva...e un sentiment tare ciudat!!
lcazangiu bine ai venit,shtiam ca te-ai casatorit!!deci, cand bem sucul ala??apropo am gasit sala pt gimnastica prenatala,esti interesata?se numeshte mami gym si e la fosta baia comunala
oricum teoretic tre sa intri in concediu asha ca avem timp sa ne tot intalnim!!
Ana-Maria24+
am oMARIA!!!AMR 16sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
madina71 spune:
Multumesc pt urari fetelor!!!!! Sunteti toate niste bombonici!!!!! Cu burtici!!!!! Va doresc si eu numai bine!
Monalac, ai grija de tine....o sa fie bine, ai sa vezi!!!!20+ si Adrian
(20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71