Mamici de iulie august 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
bujo spune:
Boti ce ma bucur ca e totul bine.
Ralu daca nu gasesti cu capse asta e. Io nu-mi fac griji. Iar cu astea cu manusi ia si tu unu-doua si vezi. Daca e prea cald (ceea ce cred ca va fi in iulie) ii dai fara dar ai grija sa aiba unghiutele taiate sa nu se zgarie.
Mona nu cred ca s-a intors inca din Irlanda.
bujo
20+ cu 
album de nunta
burtik
mini Bujo
M&M spune:
Monica, ce bine ca ne-ai adus vesti bune. Bafta la cumparaturi!!!
Ralu, si eu stiu ca e bine sa iei bady-uri cu capse; in primele luni ii vei schimba atat de des pampersul lui bebe si o sa te chinui prea mult daca iei dintr-alea care se baga pe cap.
Cristina
16+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
mobriq spune:
Va urez o primavara frumoasa si o vara si mai si !
Raportez scurt ca sunt bine si cam busy la munca, dar va citesc pe apucate si imi sunteti f dragi.
Alina-Maria nu stiu daca o sa citeasca, dar halvaua se gaseste si la turci. E din susan spre deosebire de cea de la noi care e din seminte de floarea soarelui, cred. Cimbrul din tara e cel mai bun, fara indoiala. Thyme (sau tijm in Dutch) nu are acelasi gust. Ser fiziologic se gaseste evident la orice farmacie. Aveam si noi lista de adus din Ro, care in timp s-a micsorat iar acum, n-o sa va vina sa credeti, avem lista cu chestii de adus din Belgia, unde am locuit 6 ani si de unde ne-am mutat in 2006.
Turturica, poate imi dai linkul de la DVD-ul pe care ti l-ai luat tu ? ... ca sa nu mai caut pe amazon. Da' am dubii ca o sa ma mobilizez. Te admir ca ai alergat pana acum ... ehehe, cand eram mai tanara si la prima sarcina, eram si io mai activa
.
Monica
16+ si Eduard [05.04.04]
mobriq spune:
Bodyurile de bebe se deschid intre picioare (au capse sau ... nasturi)! Toate! Modelul care nu se baga pe cap este "parte peste parte". Edi a avut numai vre-o 2 parte peste parte si restul care se baga pe cap. Ambele modele sunt ok, nu pot spune ca la cel care se baga pe cap ne-am chinuit prea tare. Evident ca atunci cand schimbi pampersul desfaci capsele dintre picioare si ridici body-ul in sus.
Monica
16+ si Eduard (05.04.04)
ella81it spune:
Buna ziua fetelor!Va doresc o primavara frumoasa si linistita!
LA MULTI ANI ADINA!Iti doresc multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!
LORI casa de piatra!
BOTI imi pare rau ptr vestile proaste.Ce are bb pe care trebuia sa l nasesti?Va doresc numai bine!
SUN ..am citit si eu acum citeva zile de pepenele tau
De atunci caut!Am gasit decat din ala galben
Ieri mi am luat inghetata de pepene poate imi mai trece pofta dar nimic.
Fiquelle..felicitari ptr. baietel!
Alina am citit si eu listuta ta.Sper ca sora ta sa ti aduca tot ce ai ,,comandat,,Si eu cumpar halva ,eugenii siciocolata aceea cu rom de fiecare data cand ajung acasa.Insa de ceva timp s a deschis un magazin cu produse romanesti la citiva km de unde locuiesc.
Azi ma duc la eco sa l vad pe bb A lex.Sper sa fie totul bine.
Va pup pe toate!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
23+
M&M spune:
Ella, bafta multa!!! sa ne aduci vesti bune despre bebe...
Cristina
16+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
monalac spune:
sunt si eu la calculator,cu portia...
am citit asa,printre picaturi,daca m ati vedea,cum stau cu gatul intins ca o lebada,la monitorul de pe masa..
SUN,de la gr la buc sunt 62km,iar pana la pantelimon,de ex,mai fac inca o ora de la intrarea in bucuresti..iar drumul e f plin de gropi pe o portiune de 10km,pana acum nu era asa,dar dupa ce s a topit zapada aia mare nu stiu ce naiba s a intampplat...am fost atat de zgaltaita pe drum,de mi era frica sa nu nasc...
oricum,cand ma voi simti mai bine voi lua o hotarare...deocamdata n am mai sangerat,dar stau cu f mare frica...
MADINA,la multi ani,sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos!
FIQUELLE,felicitari pt baietel!
BOTI,ma bucur ca finutui e bine!prietena ta a avut sangerari?
ai grija de tine si nu te supara prea mult!
ANAXENA si eu simt la fel ca tine,ca un gol in suflet,parca lipseste//ceva//,dar cred ca e din cauza problemelor mele..
FETELOR,ARE CINEVA VESTI DE LA IRDA?ARE CINEVA NR EI DE TEL?
NU MAI POT SCRIE,VA PUP PE TOATE SI VB MAINE.
V AM SPUS VREODATA CAT DE MULT VA IUBESC PE TOATE?SUNTETI MINUNATE!
24+CU BEBE CODRIN SI MAMI DE CRIS
Mami de
Cris
Poze Cris
cristina_ana spune:
Buna fetelor! Am intrat pe la voi sa va dau vesti despre Irda. M-a rugat sa va spun ca este internata in spital. Aseara a avut contractii dureroase, care nu au cedat la no-spa, si a trebuit sa se interneze. Acum este pe perfuzii cu litice, si din fericire contractiile au cedat. Or sa o mai tina putin, sa se asigure ca totul e bine, apoi va trebui sa continue tratamentul cu gynipral acasa. Dar ea este optimista, si sigur totul va fi bine!
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
narcisa.s spune:
Multumim de vestile despre Irda...Sa se faca sanatoasa, sa fie bb bine si te rugam sa-i transmiti ca ne gandim la ea.
Boti, na ca ne-ai mai linistit.Bine ca nu-s grave problemele.Sa-i transmiti si viitorului finut din partea noastra sa stea linistit in burtica pana la momentul potrivit, da???
Ella, succes si vesti bune de la eco ![]()
Cam gata, am terminat de mancat (daaaa, Bujo, fara haleala si fara retzete), vad ca aici se pune de-o ploaie de vara...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (18+)si Vil asteptand o 
rontzy spune:
Buna seara!
Madina-LA MULTI ANI!sa fii sanatoasa!
Lori-CASA DE PIATRA si muuuuuuuuuuulta fericire iti doresc(vrem poze!)
Boti si Irda-multa sanatate va doresc!
Ella ai venit de la eco?
Sambata merg si eu la eco morfo........de-abia astept sa vad puiutzul!
rontzy
22+