Mamici de iulie august 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
bujo spune:
Vai, bine ca s-au mai linistit apele pe aici ca tare nasol e sa stai cu griji. Mona si Irda bine ca sunteti bine si sa dea DD sa fie asa pana la sfarsitul sarcinii.
bujo
20+ cu 
album de nunta
burtik
mini Bujo
SunSmile spune:
Buna seara scumpele,
Adriana stai linistita! Intri cand poti tu, numai sa nu treaca prea mult, ca sa nu ne ingrijoram!
Biri nush de ce nu le vedeam. Am reusit mai tarziu. Suntem o familie minunata iar Anna este o scumpa! Da' si tu ca si Mada..ai fost in trecere la conceptia fie-tii:)
Kimi mie imi place burtica ta. E maricica bine...io-s chiar invidioasa:) Ma bucur ca ai reusit sa-ti reduci programul. Felicitari pt lucrusoarele primite pt bebelina!
Camy un mare bravo pt tot! In primul rand pt intelepciunea de a lupta pt familia ta!
Cris nu trebuie sa fii frustrata, Doamne feri! oricum esti o viitoare mamica tare sexy, bucura-te! Si mie imi plac florile enumerate de tine, dar gingasele dupa care sunt nebuna de-a dreptul sunt lacramioarele!
Mishuc bun venit si sarcina usoara! NUUU, nu dau nimic. Si nu trebuie sa dea nimeni..Dumnezeule, macar la privat nu-i obisnuiti asa....
Lori casa de piatra! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti un David perfect!
Madalina felicitari pt martisorul imputzat! Sa va traiasca!
Ana avem amandoua baba pe 7...poate n-o fi chiar uragan:) ceva. Eu inca n-am 24 sapt implinite, dar sunt aproape. Da' nu plang...Singurul simptom aparut de curand e ca nu prea mai pot sta aplecata, la calculator, de exemplu.
Camelia tinem pumnii sa fie perfect rezultatul la amnio!
Da mai Turtu, le fac si eu cu drag pe toate. Problema e ca am si angajati noi si zuzii mei colegi nu vor sa-i trainuiasca, asa ca pica tot pe mine. Da' le fac eu. Pepene iau din Mega Image si din Carrefour si mai rar din Cora. Foarte bine face soacra ta, asa trebuie!
O fi astenie ma Turtu...sau pur si simplu sarcina!
Boti imi pare rau ca ti s-au adunat atatea! Pt hepatita mamei exista solutii. Pt raceala ta la fel, cu grija! Sa ne rugam la DD sa existe o sansa pt prietena ta! Ce s-a intamplat totusi?
Cuscra nu da bre..nu mai zic de mancare, parol! Cartofi prajiti cu oua si ceapa verde, asta mananc pana la final..pe forum:)
Capri succes joi la morfo! Sa fie bine cu Ilinca (eu zic ca nu i-a mai crescut nimic)
Supeeeer Boti! Sa-ti traiasca finutza! Maine o felie de tort, te rog..ca si-asa m-au bagat fetele astea la austeritate!:)
Ralu pai cu cele fara capse o sa fie putin mai greu, ca bebe e molutz la inceput! Iar manusicile le poti lua separat daca ti se pare ca lui bebe ii e cald. Ei oricum isi regleaza temperatura mai greu la inceput!
Bun venit Mihamysh si sarcina usoara! Scrie repede 10 mesaje, ca sa scapi de moderare si sa-ti vedem mesajele in timp real. Da-ne si datele tale pt listuta si povesteste-ne despre voi!
Monica ma bucur ca ne scrii! Ce-ati mai hotarat cu Edi?
Ella imi pare rau ca ti-am facut pofta! Incearca la Carrefour..banuiesc ca aveti pe acolo! Io chiar tac de acum, pe bune! Succes la eco, sa vii cu vesti super!
Mona nasol cu gropile, stiu! Eu ziceam ca daca DD fereste se mai intampla ceva, sa ignori drumul si sa mergi la Bucuresti! Si noi te iubim...da' stai acolo cumintica in pat, sa se faca bebe Codrin mare!
Cristina multumim de vesti! Eu i-am dat ieri sms, dar saraca probabil era cu doctorul, pt ca nu mi-a raspuns! Sa-i spui ca-i tinem pumnii sa fie totul bine-bine!
Eu azi am cam avut contractii. Nedureroase, e drept, dar incapatzanate la no-spa! Cum am plecat la cumparaturi pt casa, cum au trecut! Acum stau iar in fund, iar au aparut...hmmmm..
Sunt prin zona...
SUN
23+
narcisa.s spune:
Pai Sun, poate o faceti constructoreasa pe Galu...Hehehe, ce tare-i gagica...Si in nici un caz informaticiana sau munca la birou...Nuuuu nuuu...Si asa zici, cartofi parijiti cu ou si ceapa verde...Eu sunt de accord si cred ca nici cuscra-ta n-are nimic impotriva
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (18+)si Vil asteptand o 
ella81it spune:
Am venit de la echo. am mancat o salata si acum la calculator.
Bb Alex e bine,are 28 cm si 700gr.E micut dar grasut
.Eu am o mica problema ,am colul scurt si deschis la capat in forma de palnie.Scuze daca nu m am exprimat corect dar asa am inteles de la doctor.Risc nastere prematura
Acu tre sa stau cuminte si sa nu mai fac nimic ,nici macar curat in casa
Si pe deasupra mai am si 66 kg

Am luat 11 pana acum !
Va multumesc celor care v ati gandit la mine!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
23+
SunSmile spune:
Da mey Narcis, are personalitate fii-mea asta! Ca sa nu mai zic ca am observat ceva..reactioneaza in 98% din cazuri cand pronunt cuvantul "NU". Eu cand am fost mica spuneam by default nu si apoi analizam ce mi se cerea....ea cu cin' sa semene?!![]()
Ella super ca e bine bebe Alex. Insa tu chiar trebuie sa stai cumintica in pat, ca sa se inchida colul, daaaaa? Sa te ridici doar joi, sa vii sa te pupam de ziua ta, in rest odihna!
Ahh, trebuie sa va spun si voua, ca maica-mea oricum rade mereu de mine. Eu am fost nascuta prematur, cica..la 8 luni. DAR...am avut 4,200kg si 56 cm...doctorii aia nici n-aveau cum sa ma declare prematur...Am fost mascota spitalului...
SUN
23+
mihamiha spune:
hello fetele!
MONA,stai linistita!poti sa suni cind vrei tu la nr de tel pe care ti l am dat!nu ti face griji!imi pare bine ca ti s a oprit singerarea!si fetelor cu recomandare de repaus la pat le doresc sanatate multa si sa stea cumintele ca nu mai e asa de mult si in curind o sa ne vedem toate bebeii in brate sanatosi,frumosi si zgomotosi!
MADA,cind ai timp poate ma treci si pe mine ci ziua lui leon.13 05 2005 si nastere la municipal cu dr badea iulian si liviu popovici!multumesc!
va pup pe toate si de abia astept sa ne intalnim sa ne masuram in burtici!
anaxena spune:
da' chiar mey gravidoaselor nu facem si noi un meeting candva in primavara aceasta???interesat cineva?
ma declar cea mai plangacioasa
, ca vad ca doar eu ma plang si ma vait de parca ash fi o baba
mi-am pus mashinutza regulamentar in parcare..si de acum mersul pe jos e prietenul meu!!
pai sa pun eu 2kg intr-o sapt??sa nu-mi fie mie rushinica??
iar imi pleaca sotzul..nimik nou..dar iar raman 2-3 zile singura...
dc e sa raman intzepenita cine ma ridica??
gasisem si eu o sala pt gimnastica prenatala,eram tare bucuroasa pana mi-a zis receptzionera ca azi e ultima zi de lucru,ca de maine inchid ca nu au avut cereri...am plecat cu coditza intre picioare
m-am dus sa-mi platesc niste amenzi de acum 4 ani si impozitul la apartament si la primarie erau muuulte cozi lungi si o incapere neventilata..asha ca nu m-au tzinut picioarele si nici nasul prea mult la coada si am renuntzat
Ana-Maria
24+
am o
MARIA!!!AMR 16sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
ankalaura spune:
Oooofff, ce tarziu este... De doua zile Eliza tuseste si nu mai dormim noaptea, nici unul... Azi facusem programare la medic, la 4, si nu am ajuns din cauza unui interviu care nu se mai sfarsea... Nici Ovidiu nu a putut pleca mai devreme, asa ca am schimbat programarea pentru maine, dar la Medlife. Baremi i-a iesit bine urocultura, e ok, mai ramane sa reusesc sa o programez si la oftalmologie (unde sun de cateva zile si e continuu ocupat!)
BOTI - imi pare rau sa aud ca ai vesti mai putin bune, dar sper ca bebe pe care il vei nasi va fi ok si tu iti vei reveni repede repede.
MARIMAR - da, pentru bebe cumpar mai ales de pe laredoute punct fr, dar am luat si de pe ebay. La ebay e mai complicat putin, ca trebuie sa urmaresti ofertele si sa bifezi criteriile corecte (de ex, sa iti afiseze numai produsele noi). Haine de gravi - majoritatea le-am luat de pe ebay dar am luat si de pe redoute. Acum mi-am luat bluzita cu bretele, bleu iar Elizei, balerini roz si acum urmaresc niste pantaloni 3/4 albi de la Next care sunt doar vreo 5 lire.
De pe Redoute am luat ceva mai ieftin, cu reducerile din ianuarie.
Cred ca am si avut putin noroc (mi s-a potrivit toate ca turnate).
Carti si DVD-uri am luat si de pe Amazon si de pe ebay.
TURTURICA - eu am ocolit "suflatorul" asta cu tepi, pana acum. Dar daca mi s-a stricat cel vechi, ceva imi trebuia. Pentru peria rotativa sunt si eu in dilema - la Rowenta ma uitam si eu dar inca nu sunt lamurita.
SUN - acuma m-am prins de care ai tu, daca zici ca e "de la reclame". Cum e - zice bine reclama, sau e doar reclama?
MA DOARE UN OCHI si ma tem sa nu imi apare vreun urcior. Este una din chestiile cele mai enervante de pe lume. Nu am avut in copilarie, si m-am gasit acum. Cred ca a avut o contributie vantul de afara - si am cam stat cu geamul deschis la birou, si era cam curent. Sper sa nu apara, ca asta e infectie, tratamentul e cu Tobrex care nu e permis in sarcina, si chiar nu am chef de asa ceva ![]()
MONALACUL 
Pai ce faceti dom'le, ai terminat tu si a inceput IRDA? Tinem pumnii.
Ma duc la nani ca pic de somn iar maine iar am o zi grea si cu sedinte de-alea "misto"
Anca
22+ 
narcisa.s spune:
Ella, pai sa stai cumintica.Bine ca bb-lu' e bine si grasun!!
Ankalaura, sa va faceti bine amandoua pana duminica...Nu aveti iar program la teatru??
Sun, ce glume ai in program!!!!!Pai cum sa ai 4,200 kg cand te-ai nascut cand acum ai atat???Tu si cu Galu impreuna!!!Ce comica esti...Mey sau poate te-au schimbat aia din maternitate, i-au luat mamei tale copilul adevarat, ala de 4,200, si te-au dat in loc pe tine.Mai stii??
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (18+)si Vil asteptand o 
atb spune:
Asa cum am promis am revenit, cu forte proaspete. Ziua de azi mi-a dat asa o stare de buna-dispozitie... cu toate ca a batut putin vantul, a fost frumos..., ma bucur de venirea primaverii si in primul rand de lungirea zilei. Pana acu, mergeam la lucru si ma intorceam acasa pe noapte, acum ma duc ziua si ma intorc ziua, alta viata, mai am si eu chef de o plimbarica, de o curatenie... Trebuie sa ma apuc de curatenia de primavara, ca pana acum am cam hibernat !!! 
Madina, cum ai sarbatorit azi?
Sunsmile si Anaxena, si eu mi-am ales baba pe 7, sa speram ca va fi o zi de primavara frumoasa, cu pasarele si miresme de flori..., iubire, fericire..., bla-bla ![]()
Mona, ma bucur mult ca te-ai intors si ca te simti mai bine, sa dea DD sa fie bine pana la capat!
Irda, muuulta sanatate si sa te intorci cat mai repede printre noi!
Ella, ne bucuram ca bebicul e bine, tu fa bine si stai in pat cat mai mult!!! Sa ti se inchida colul cat mai repede!
Mada, asteptam vesti si poze din Irlanda!!!
Danangie, ce mai faci, cum te mai simti, mai ai probleme cu stomacelul?
Mickycris, dar tu pe unde umbli ca nu te-am mai vazut demult? cum te mai intelegi cu sotul?
Narcisa, hai, curaj, pune si tu poze cu burtica... Eu n-am decat una la 15 s si nu se prea vede mare lucru, mai astept pana mai creste si capata si ea personalitate
. Inca n-am pus decat 3-3,5 kg pe mine, dar ma astept ca de-acu incolo sa incep sa iau proportii.
Boti, sper sa-ti treaca raceala cat mai repede!!! Spor la cumparaturi si multa sanatate prietenei tale si bebelucului ei din burtica!!! Iar tie, iti zic de pe-acum, (fiindca mai sunt 30 min pana in 4 martie) LA MULTI ANI!!! multa sanatate atat tie cat si lui garga Nancy, dar si mamei tale, de asemenea!!! 

Fiquelle , felicitari pt. baietel!!!
Mihamish, bine ai venit printre noi, da-ne mai multe date despre tine!!!
Ankalaura, te admir din suflet pt. daruirea ta in a calca, tare as vrea sa pot fi si eu ca tine, insa din pacate sunt diametral opusa la chestia asta, nu-mi place sa calc deloc, desi sunt nevoita aproape zilnic sa-mi calc tinuta de lucru, nu am rabdare, cum fac o cuta cum imi vine sa sar pe toti peretii!
Pe restul fetelor carora nu le-am scris va pup dulce!!!
Si va doresc sa nu va apuce astenia de primavara!!! ca eu incerc din rasputeri sa nu ma las in capcana ei, pana acum e totul ok, sunt chiar f binedispusa, dar asta depinde de vreme...
Maine am programare la TT si 3D, de-abia astept sa-i mai vad o data putzoiul bebelucului meu, de data asta il iau si pe sotz cu mine, ca data trecuta a uitat dr. sa-mi faca poza la eco si a zis al meu ca-l amagesc ca bebele e baiat si nu ma crede. ![]()
Pe voi cat v-a costat TT-ul? Aici in Cluj, unde merg eu, e 150 ron, cu 3D inclus. Revin maine cu vesti! Paa! Noapte buna!
Adriana
17+