Mamici de iulie august 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
anaxena spune:
eu am perie de la Rowenta: ce vretzi sa shtitzi???
Ana-Maria
24+
am o
MARIA!!!AMR 16sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
Nati spune:
Buna fetele,
boticelina, bine ca vestile sunt bune pana la urma,si prietena ta e bine si finutul tau la fel, ca am avut parte de o repriza de plans la ingrijorarea ta.
Sanatate multa mamei tale, cu regim, medicatie se rezolva, rabdare si regim.
Te pup!
Caprioara, pupacim fata!
madina71, cu mare intarziere iti urez si eu La Multi Ani fericiti, sa fii iubita si fericita alaturi de cei dragi.
Irda, sanatate multa, ai grija de tine si de bebe mic,....o sa fie bine pana la urma.
Te pup!
mona, stai cumintica in pat, si fa bine si mergi la un medic mai bun, sa nu ai surprize pe parcurs.
Te pup si vezi sa nu incepi cu treburile prin casa, stiu ca iti stau pe creier, da lasa-le ca se fac ele mai tarziu.
ella81it, ai grija de tine, lasa treburile prin casa, ca ai sa ai timp dupa ce apare bebe sa tot faci curat si sa muti muntii.
Stai cumintica,si are sa fie bine.
Felicitari pt grasunul vostru.
Pup!
Pup fetele, azi am program administrativ, si am o leneee, ca as da-o si gratis.
Spor la treburi si aveti grija de voi.
24+
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
SunSmile spune:
Neatzaaaa,
Multi ani traiascaaaa, multi ani traiascaaaaa, Laaaa muuulti Aaaaani! Mami de Garga sa traiasca si sa infloreasca! Si sa fie sanatoasa tun, sa aiba o bebelina superba, o mamica la fel de ingenioasa si cu nepotica si o finuta Ilinca plina de sanse! La multi ani, draga Moni! O zi speciala ca tine iti doresc!
Ankule pup sa treaca repede tusea Elizei si ochisorul tau! Dap. perie d'aia am. E buna, se invarte pana iti face parul in directia rotita, are doua viteze parca, numai ca nu baga si caldura! Doar te ciufuleste acolo. Uite Ana are si ea, poate a ei baga caldura!
Adriana succes la TT si eco. O sa fie bine! La Bucuresti cam atat costa fara eco. Speram sa avem o baba frumoasa!
Ana imi pare rau ca nu mai fac aia cursul...Hai ca daca pleaca sotiorul iar, stai si tu mai mult cu noi! Foarte bine faci ca mergi pe jos...
Narcis razi tu razi! Ca toti prietenii care imi spuneau ca in 27 de ani am luat si eu 40 kg in greutate! Dar zau, saraca mama avea niste emotii cand i s-a rupt apa....si in 4 ore m-a nascut..ditai monstruletu! La 8 luni!![]()
Nati spor la trebi! Esti bine, da?
Cu intalnirea...eu sunt de acord! Singurul weekend liber insa, e ultimul din martie, pt mine! Veniti si voi cu propuneri si stabilim si o data si un loc, unde sa poata ajunge cat mai multe fete!
Multe fete absente...alooo, adunarea!
Va pup si va doresc soare in suflet si vesti extraordinare!
SUN
23+
sursula spune:
Buna dimineata fete frumoase!Azi e soare ,e frumos,primavara in toata regula!
CAPRIOARA-Bafta joi!Sunt curioasa daca Luca era degizat in Ilinca.
CRISTINA-esti multumita de dr ta?
BOTICELINA-ma bucur pt finuta Ilinca si pt mamica ei.Si pt tine ca esti fericita!
RALU79

MIHAMYSH-Bine ai venit!
ELLA-Inghetata de pepene????

M-ai innebunit!!!Felicitari pentru grasutul de 700 g!
Sursula
16+
Tudor
lcazangiu spune:
Buna dimineata mamici cu burtici,
La Multi Ani Boticelina multa sanatate si fericire!
De asemenea multa sanatate fetelor cu probleme, trebuie sa fim optimiste si tari pt ca deja ne apropiem de ultimul trimestru, sper sa se incheie totul cu bine.
Multumesc fetelor pt urarile de bine, sa dea domnul ca si casniciile voastre sa fie pline de impliniri, iar bebelusii sa ne aduca multe fericiri.
Narcisa noi cununia religioasa si petrecerea au fost deja programate de anul trecut pana sa aflu ca voi avea un bebe, vor avea loc pe 25.10.2008, dar cum prichindelul s-a grabit am zis sa facem cununia civila mai intai. Botezul o sa-l facem cred ca in august, iar in octombrie nunta, rochita de mireasa mi-am ales-o deja, sper doar sa reusesc sa incap in ea![]()
Maine ma duc la buc sa-l vad pe David, sa-i arat si dct morfo-fetala pe care am facut-o saptamana trecuta, abia astept sa-i mai vad nasucul carn. Sper sa obtin si un concediu de risc maternal caci m-am saturat de servici ca de mere padurete.
Lori
23+
David
Caprioara spune:
Neatzaaaaa!!!
Si pentru Boti special, cu dedicatie, cant si eu din toti plamanii
:
MULTI ANI TRAIASCA,

MULTI ANI TRAIASCA
,

LAAA MUUULTI ANI!!!

Boti, sa fi sanatoasa si sa-ti dea Doamne-Doamne numai bucurii, sa te faca Garga cea mai fericita mamica.
In incheiere, pup dulce toate fetilii si fug la treaba.
Caprioara
21+, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
M&M spune:

MONICA,MAMI DE GARGA, LA MULTI ANI!!!!! MULTA SANATATE, MULTE REALIZARI, IMPLINIRI SI SARCINA USOARA MAI DEPARTE !!!!

Cristina
16+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
Neata tuturor!!! Sa aveti o zi minunata !!!
Sursula, eu sunt multumita de doctora mea.
Cristina
16+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
dara_d spune:
LA MULTI ANI BOTI.
Neata tutror fetelor cu burtici sa aveti o zi frumoasa.
Eu nu am mai intrat ca nu m-am simtit prea bine m-a luat o raceala mica si am stat in pat cu ceaiuri si cand nu am mai pututu am luat oscillococcinum si acum am venit si la birou .Ieri nu am venit la birou si acasa nu mergea bine calculatorul cred ca are si ala ceva trebuie sa il repare sotul, dar nu prea are timp ca ne-am pus si aer conditionat si a trebuit sa faca singur curat dupa montaj si este obosit draga,ca nu e obisnuit cu din astea.Dar a bucur ca nu se lasa pe tanjeala face asa cum poate si sunt multumita ca ma ajuta si ma protejeaza in perioada asta.
Eu seara am niste arsuri de simt ca mor ,nu mai pot dormi intinsa dorm pe 2 perne,ca sa fie capul mai sus decatz corpul parca e mai bine asa.
Pupici tuturor
21+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
alina_alexandra spune:
Salut!
Intru si eu la subiectul asta pentru ca august este luna in care ar trebui sa nasc. Sunt insarcinata in 15 saptamani cu gemeni si stresata rau ca nu prea stiu pe unde s-o apuc. Sunt pacienta prof. Marinescu insa as vrea sa fac o eco 4D la dr. Iosup. Ma puteti ajuta sa imi spuneti la ce clinica il gasesc? Si eventual un numar de telefon. Stiu ca e f aglomerat dar poate gasesc totusi o programare cat mai curand.
Multumesc mult
Alina