Mamici de iulie august 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

si tot eram datoare: burtica de www.flickr.com/photos/12649238@N02/" target="_blank">24saptamani

Ana-Maria24+
am oMARIA!!!AMR 16sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Iaca-ma si pe mine la spartul tirgului, ma rog, al week-endului.
Mersi tuturor ca mi-ati raspuns la framintarile mele cu carnea mai in singe, sint prea aeriana, zau. Oricum, nu mai fac din astea, promit! Eu oricum nici nu stiu cum stau cu toxoplasmoza, rezultatele analizelor nu le-am primit niciodata.
Ma gindesc doar ca daca ar fi fost ceva probleme as fi aflat, asa ca pentru mine no news inseamna good news

Am fost extrem de productiva in week-end, am facut primele cumparaturi pentru bebe, adica un album de poze in care am pus ecografiile de pina acuma si apoi mi-am comandat de pe amazon carti pentru bebe. Am comandat cartea recomandata de miramar, mersi mult , iar apoi m-a luat valul si-am mai comandat baby book a lu' m. sears si inca una scrisa de asociatia americana a pediatrilor. Asa ca o sa fiu dotata si-o sa-mi fac temele pina apare bebe.

Ah, si m-am apucat de pilates pentru gravide, e tare interesant, asa ca, monica, daca te intereseaza, eu zic ca se merita dvd-ul.
Si victoria cea mare e c-am reusit sa ma abtin de la dulciuri, am facut o gramada de miscare in week-end si-n consecinta am slabit juma' de kil. Sint foarte incintata pe treaba asta, ca prea pusesem aproape 5 kile pin' la virsta asta a sarcinii.
Gata, ma duc sa maninc un mango cu capsuni, nu de alta dar imi facu sun pofta cu pepenele, iar dup-aia merg la nani, ca-ncepe alta saptamina

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Voi va laudati ca ati reusit sa va abtineti de la dulciuri si io am papat ca sparta weekendu asta. A facut mama cremshnit si choix-a-la-creme, am fost ieri in oras si am papat clatite cu inghetata si am papat si fructe. Nici nu ma mai urc pe cantar. Pana dau de vreunu
Articolu ala m-am uitat numa peste el dar stiu despre ce e vb, l-am vazut pe sotul doamnei intr-o emisiune. Intr-adevar tragic dar ce ne mai mira ce se intampla la noi?
Azi mi-a dat bb una la vezica de am zis ca ma pish pe mine.
Io am avut baba ieri si am avut parte de toate manifestarile vremii: soare, ploaie, vant, lapovita. Crek exact cum sunt io, o furtuna de toane.
Va urez o noapte buna si sa ne astepte o primavara minunata.

bujo 20+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hello,
Poate s-a mai raspuns, da' ma bag si eu in discutie

VIGANTOL - Nu e ca e bun, ci e obligatoriu. Este vit D uleioasa pentru ca la bebei nu se prea fixeaza calciul (de fapt la nimeni nu se fixeaza). Pediatrul indica d ela nastere, si se tot ia pana pe la 3 ani... Dupa 1 an jumate, parca, formula se schimba - in Vigantoletten.... In functie de anotimp, pediatrul poate schimba nr de picaturele pe care tre' sa le ia bebe. Nu mai stiu daca Elizei i-am dat 1-2 sau 3 picaturi pe zi.
Avand in vedere ca nastem vara si vom prinde iesiri la aer, soarele va ajuta foarte mult la dezvoltarea lui bebelica.
ALINA - parerea mea e ca pediatrul de la voi iti va indica ceva cel putin similar, asa ca vezi-ti de treaba cu Vigantolul de aici.
SER FIZIOLOGIC - este de fapt apa sarata la fiola. Serveste la desfundarea nasului lui bebe. DACA bebe sta sa ii pui de-ala in nas. Eliza nu a stat nici macar O DATA! Pentru mine a fost un chin curatarea nasului. Atentie, vara-mii, pediatrul ei (in Spania) o punea sa SPELE, de-a dreptu, nasul copilului cu ser fiziologic. Complet gresit si asta. Serul fiziologic se foloseste atunci cand e cazul. Nasul copilului se curata cu coltul prosopului. Ser fiziologic se foloseste numai cand are muci. Eu sper sa nu aiba muci in primele luni, ca sa pot folosi altceva. Personal voi folosi spray cu solutie marina - bebe nu simte fas-ul tot asa ca serul ala pe care i-l bagi cu seringa pe nas si care ii ajunge in gura! Cu un puf in fiecare nara se duc mucii si nici nu chinuji copilul
SO _ NU votez pentru ser fiziologic ci pentru solutii saline cu puf-puf.
SAB SIMPLEX - e drept, este mult mai eficient decat orice ceai de colici sau alte 'baby drink'-uri. Totusi, creeaza un fel de dependenta, si o sa va treziti cu un bebe constipat pana cand o merge la scoala. Nu am crezut cand mi s-a zis si asa bucuroasa am fost ca dupa Sab Simplex burtica i se potolea, ca i-am dat destul de mult (ca timp, nu cantitativ). Acum bag in ea mere si pere si suc natural de portocala, ceaiuri si lichide multe si tot greu face kk. Altfel, mananca absolut normal si cat de natural posibil (iaurt doar natural, nu cu fructe, smantata, lapte, ciorbita,... de toate), deci nu ar avea nici un alt motiv sa fie constipata. Deci, Sab Simplexul asta - care e recomandat si in constipatie - face ca fluxul intestinal sa depinde de ceva din componenta lui sau asa ceva...
Deci NU votez nici pentru asta. Mai bine ceaiuri naturale si gata. Chit ca o sa imi planga noaptea in cap...
CAVIT - pentru cine? Sotului meu ii place. Mie nu mi-a placut niciodata si nici acum nu imi place. Eliza nu vrea sa il vada. In loc de calciu si vitaminele de acolo ii dau alte chestii.
FASCONAL - pentru cine? Sunt atat de multe chestii pentru durere de cap incat Fasconalul imi pare demodat si prea putin eficient fata de altele care costa la fel.
Crema GIROVIDAL sau GEROVITAL? VOTEZ pentru toate categoriile, dar mai ales pentru ASLAVITAL cu ARGILA - extraordinara crema asta!!! Sunt super toate formulele, au nota 10+ la anti-age systems dar si la hidratare pentru zi/noapte, tenuri de toate felurile, sunt the best dupa parerea mea.
CREION DE OCHI ADA???? Fata... Grow up si lasa sentimentalismele

SUN - ce firma calca la tine nene? Eu acuma am lasat fierul din mana.
Pai de ce am eu pata pusa pe caltat:
- Elizei ii calc totul, inclusiv ciorapi si chiloti
- sotul meu "consuma" cel putin o camasa pe zi
- eu, daca nu "consum" camasi, consum bluze care trebuie obligatoriu calcate.
- calc si blugii, mai ales pe cei mai largi sub genunchi
- pentru maine mi-am calcat o fusta - cea de care va spuneam, de raiat, bej - care e un raiat fin si care nu merge nici de fel necalcata!
- e drept, exagerez pentru ca eu calc si prosoapele (bine, eu calc tot ce se calca, inclusiv perdelele, dar in contextul dat, m-as putea lipsi de prosoape calcate...) - mai, dar altfel nu imi plac, cu tot balsamul pus, mi se par aspre

Ma mai intreaba colegele de ce nu imi cumpar haine care sa nu se calce. Ce haine sunt alea mai ca eu nu stsiu unde sa le caut. Nu am fixatii pe modele sau compozitii, dar 99% avem haine de bumbac, ori astea se calca nu? Am ceva mai cu poliester si alea mei merg calcate si din doi in trei.... Dar, altfel, calc...

Partea proasta e ca daca pentru curatenie gasisem (dupa 2 ani de schimbari) o tanti (cea care s-a imbolnavit si care nu mai poate veni...) ei bine, la calcat nimeni nu m-a multumit. Si nu pentru ca am eu obsesii ci pentru ca majoritatea fac treburile prost! Daca imi calca bine, impacheta urat. Oooooofffffff.......

Si e drept, sotul meu nu se atinge de fierul de calcat - el spala vase, aspira, sterge praful... mai si gateste, dar sa nu il pui sa calce...

Ma duc la baita. SUN - mi-am luat deocamdata un uscator de la Ufesa cu tepi din aia de volum, dar tot vreau o perie rotativa. Te-ai dat mare ca imi pui poze. Ma duc sa testez uscatorul achizitionat azi

Anca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna gajici, si eu pe final de weekend la mine si inceput de sapt la voi sa vaz ce mai faceti!

ce sa spun,jenante mentionarile tuturor mincarurilor care mai de care si mai ales a dulciurilor, bai dar voi nu aveti chiar rusine, bujo tu mai ales ma faci sa visez cremsnit. narcisa total de acord cu tine ca tre sa ripostam cumva....

sun tu cind ai fost prin CA? e adearat ca mi-a placut, e prima oara cind merg prin sudul CA, noi suntem in zona Chicago si tare ne-am saturat de iarna pina peste cap. barbatu-meu vrea sa ne mutam acolo, sa vedem daca ne iese, daca da te asteptam

anka mama m-ai omorit cu calcatul ala, pai eu calc de 2 ori pe an la sarbatori mari... prefer sa fac orice altceva. sunt camasi din bumbac care nu necesita calcat, ma rog ideea e ca le atirni pe umeras ude, le netezesti un pic si sunt ok.
eu nici pt bb nu am calcat nimic, stiu ca fetele se omorau cu calcat
pe fata si pe dos si eu declar aici sus si tare ca e o aiureala, nu se sterilizeaza asa hainutele si nici nu vor fi vreodata sterile din moment ce apoi tot le atingi si le impachetezi samd, si nici nu are nevoie nici un bb de haine sterile, mai ramine sa-i punem sub un glob de sticla...

pe la noi iar a dat cu raceli, si eu si fiimea suntem coapte, m-am saturat, copilul asta a fost bolnav de cind a inceput gradi de nspe ori, citeodata simt ca ma cam duc cu capul.

am pus ceva pozici pe picassa cine vrea sa ne vada

mada distractie placuta la botez!

pup toate fetele si sa aveti o sapt placuta si usoara, nu mai nominalizez ca de-abia respir

23+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

La multi ani, Adina! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de familia ta frumoasa! Sa-ti fie Aditzul sanatos si bebe din burtica la fel! O zi minunata, draga mea!

Ana foarte simpatica burtica ta!

Turtu sa-ti foloseasca acele cartulii! Si bebe sa aiba cea mai informata mami! Sorry pt pofta de pepene..n-am vrut!

Ankule cum o cheama pe firma, nush. E doar firma de pe langa mine, unde duc la spalat si chestiile mari (gen covoare, pilote &stuff) si le iau foarte frumos aranjate si mirositoare! Dar sunt atatea..inclusiv vechiul Nufarul face asta, din cate am vazut la unii colegi ai mei! Ma gandeam asa ca mai castigai si tu timp pt tine si familie, in loc sa stai sa te coci cu fierul in mana!
Ahh, sa stapanesti sanatoasa uscatorul. Dar sa stii ca io m-am dat mare ca-ti arat poze cand ajung acasa si o gasesc prin cutii. Stiu ca e una "de la reclame", cu doua capete detasabile, cu o baza care se incarca in priza...bla bla. Am luat-o din unirea, de la un stand unde se vindeau produse "de la reclame".

Biri in primul rand n-am vazut poze pe picasa! Unde sunt??? Iar in al doilea rand, acum 4 ani am stat in San Jose. E undeva in vest...foarte aproape de San Francisco. Nasol cu raceala..sanatate multa si tie si Annei!

Mami sexy de Garga unde esti? Renovezi? Te pregatesti pt maine? Dai si tu o tzuica fara alcool?

Absentele??? Hai ca va stiti iar daca nu, incep eu sa tzip! Timp de doua sapt sunt sefa pe caprarie la job, asa ca tot imi fac iluzii ca o sa am vreme sa intru pe forum.

Va pup si va doresc o saptamana frumoasa, cu bafta la eco si controale si numai vesti bune!

SUN23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

La Multi Ani !!! madina multa sanatate, fericire, si tot ceea ce iti doresti sa ti se implineasca!!!
Iar tuturor celorlalte fete le doresc o primavara frumoasa, plina de bucurii si impliniri, sarcini cat mai usoare si bebei sanatosi!!! N-am reusit sa intru luna asta deloc, dar o sa intru diseara dupa ce vin de la servici! Va pup pe toate!!!

Adriana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

sun frumos la san francisco!!! cum nu vezi pozele, eu le vad in album?!

La multi ani, Adina! si de la noi o floare si multe ginduri bune!

Mona tu cum esti? baga o prezenta scurta pe aici.

23+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

CRISTINA-da,m-am intors cu forte proaspete.Aerul de munte mi-a facut foarte bine.Nu mi-a fost deloc greata si am putut manca gratar pt prima oara de cand sunt insarcinata.Si...Si eu nac la Medlife-doar ca doctorita mea m-a atentionat ca acolo nu primesc copii prematuri-si ca trebuie sa am mare grija ultimele luni.Noi toate,de altfel:)
TURTURICA,CRIS,DMA,MOBRIQ-hop si eu pe aici!
NARCISA.S-Si eu am un Yorkie.Pe 1 aprilie implineste un an si nu are 800 g.E o dulceata.Doar ca e obisnuita don'soara sa doarma in pat cu noi si ma gandesc ca va fi cam greu s-o dezobisnuiesc cand va aparea bebe.
IRDA-Ai grija de tine!Fara efort!
MONALAC-Ma bucur ca nu mai sangerezi!Profita de timpul asta pana pe 10 si stai in pat.Si eu cred ca ar trbui sa schimbi medicul.Nu e niciodata prea tarziu pentru binele tau si al lui bebe.
RALU79-Multumesc mult pentru parola!!!Esti o draguta.
MADINA-LA MULTI ANI!!!

Sursula16+Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

OFFFFFFFF-acum am parola contului comun-dar nu stiu cum sa-l accesez-adica...unde il gasesc.Va rog,mai ajutati-ma o data !

Mergi la inceput