Mamici de iulie august 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
SunSmile spune:
Buna,
Sisi da, asa e! Unii doctori ar trebui sa citeasca aici...
Mona stai in pat si fa-te bine! O sa se lipeasca si placenta, sunt convinsa! Stiu ca mai sunt si gropi de la Giurgiu dar in mare e un drum ok. Eu zic ca mai bine suporti 30 km de drum cu gropi ca sa mergi la un medic adevarat, decat sa mai mergi la...tanti aia, de un profesionalism indoielnic! Poti vorbi la telefon cu dr recomandat de Miha si sa-i spui istoricul tau. Eu nu cred ca te va refuza! Pup si stai linistita!
Sursula cu mare drag ti-as trimite parola, numai activeaza-ti pm-ul. Cred ca de undeva din stanga paginii de forum...sau de pe bara de sus unde scrie "contul meu"->mesaje private....
Asteptam vesti de la Irda! Sper sa fie din cele mai bune!
Ce liniste azi pe aici...
SUN23+
Ralu79 spune:
Mona- ma bucur ca esti acasa. Si eu zic sa incerci sa iti schimbi doctoul- ce incredere mai poti avea in ea? Incearca sa te odihnesti cat poti de mult si dupa ce sotul nu va mai fi in concediu- ce daca nu e luna casa ta? Bebe Codrin e mai important. Pupici si sa ai grija de tine.
Irda- sper sa fie totul ok si sa nu te interneze in spital.
Sursula- ti-am trimis e-mail cu parola de pe picasa. Sper sa o fi primit.
Cristina- ce burticutza dragutza ai!
Pupicei tuturor
Ralu
20+ Miruna
narcisa.s spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Neataaaa,
Noi ne-am trezit. Vad ca oboseala s-a transformat in energie si dormim foarte putin! Da' e bineee!
Narcis daca tot a crescut burtica inseamna ca pot fi optimista? Optimista c-o sa pui poze in cateva zile? Io as vrea azi, dar am rabdare!
Va astept sa va treziti!
SUN23+
Eu am fost la plaja...Sun iubita, as pune poze dar...in fine, ne-au disparut din casa mai multe lucruri printre care si aparatul de fotografiat.Oricum, incerc sa fac cu telefonul mobil, sa vad ce iese.Si pun...Si daaa, a crescut, am vazut azi pe plaja, si mainile mi s-au umflat, si picioarele...Ma transform intr-o elefantzica
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (18+)si Vil asteptand o
SunSmile spune:
Cris ce burtica miiiica! Noroc ca stiu ca esti gravi, ca altfel n-as fi zis! Foarte simpatica poza cu zambilutzele!
Narcis adica au intrat hotii in casa??? Oohh, nasol... Eu astept poze oricum ar fi! Ce frumos..oftica-ma asha..ai fost la plaja, daaaa, siiigur! Si pe mine m-a batut vantul azi si mi-a bagat tot praful in ochi!
Am uitat sa va intreb..v-ati ales baba? Io da, pe 7!(parca prevad un uragan, ceva)
Acum stateam si ne uitam unu la altu si iubi zice: auzi bubi, n-ar manca fetele mele o mega clatita cu ciocolata? Si evident ca as manca, pt ca-s o porcusoara...asa ca ne suim in masina si plecam spre clatitarie!
Revin...
SUN23+
narcisa.s spune:
Irda, eu sper sa nu te interneze si sa vii acasa, sa die bine
Mona, ma cert cu tine...Acum esti bine, s-a oprit sangerearea, asta e important.Tu deja te gandesti ce o sa faci dupa 10 martie...Lasa grija zilei de maine zilei de maine si gandeste-te ca azi esti bine, ca BB Codrin e bine, ca esti acasa cu familia...Bucura-te de momentele astea...Si doctorita, daca te simti mai bine si mai in siguranta cu alt doctor, schimb-o
Articolul nu l-am citit...Am aruncat ochii peste el, am vazut ca-i despre o tragedie si am refuzat sa il parcurg in intregime...
Dupa cum va spuneam, am fost la baie, la plaja, am vazut o gramada de puradei cu mamicile lor si cu taticii lor, se jucau frumos pe plaja, se zbenguiau, tzipau, radeau...Asa vom fii si noi in scurt timp!!Pushtoaica mea a facut baie in burtica la mami, s-a plimbat, s-a bronzat putin si acum, dupa dus, se odihneste...Ceea ce va doresc si voua..
narcisa.s spune:
Sun - Nu erau hotzi...Ma rog tot hotzi se cheama dar din familie...In fine, vom cumpara altul...
Pai plaja si Ocean, da????Da tu ai mancat AMANDINE!!!Adica acele prajituri insiropate si cu super glazura de ciocolata peste...Si n-ai mancat UNA....Nuuuuu, nuuuuu...Ai mancat si ai mai zis si la altii care, saracii, n-au de unde...Asa ca am echilibrat balantza!!!
SunSmile spune:
Asa Narcis, intoarce cutzitu-n rana si mai bine! Ei, trece si perioada sarcinicioasa si apoi primele cateva luni, si o sa plecam si noi la mare/soare!
Imi pare rau ca erau chiar din familie....
Am mancat clatita, am baut o tona de suc si acum zac in sfarsit cu o mega burta in sus. Si ma uit la meci!
Tacute tare burticile weekendul asta!
Ce-o face Mada? Cum s-or distra?
SUN23+
sisisailberg spune:
quote:
Originally posted by cristina_26
Mona, stai linistita!!! Ce bine ca nu mai sangerezi. Trebuie sa gasesti un doctor ca lumea care sa te ia in evidenta, dar acum trebuie sa stai linistita !!!
Irda, sa fie totul bine si sa nu te interneze.
Sisi, articolul este vechi. Acum cateva luni stiu ca a fost in voga. Oricum, trebuie stiut ca uneori nu totul este atat de roz pe cat pare.
Sursula, sper ca ai venit cu forte noi.
Am pus 3 poze de azi la semnatura. Sper sa nu oripilez pe nimeni,,,
Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel
DA EU ASTAZI AM DAT PESTE EL!!
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
sisisailberg spune:
Da sti ca ste mai vechi dar doctoritza aia tot acolo este!!! Eu astazi am dat peste el!!
anaxena spune:
eu am fost la mama,ca in fiecare weekend de altfel
azi mi-a explodat din nou burta,iar de kg nu are rost sa ma mai plang
merg ca o ratza,pana si banalul ridicat de pe scaun il execut cu greu si cu mari dureri de ligamente
asha ca dc tzine DD cu mine in privintza vremii,de maine merg pe jos la salon..cred ca-mi lipseshte mishcarea
nu mai am chef de nimik si simt ca-mi lipseshte ceva si nu shtiu ce...pana la nashtere mi se pare o veshnicie
aaa...mi-am luat minge medicala ca sa pot face exercitiile lamaze
o sa pun poza pe net
Ana-Maria24+
am oMARIA!!!AMR 16sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!