Mamici de iulie august 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
rontzy spune:
jjovanaaaaaaaaaaa!
nu ma inebuni cu chestii de-astea
si eu tot la Elias nasc........dar merg la cabinet particular la dr. care are si nasteri la elias si euroclinic.........
mie nu mi-a spus despre asa ceva-cum ca daca nu sunt locuri te trimite la alt spital
FFFFFFFFFF nasolllllllll.
cum se numeste dr tau?
rontzy
22+
AnnaBaby spune:
Jjovana nu vreau sa te superi pe mine, dar eu cred ca e mai bine ca dr ta a fost sincera cu tine. Mai anormal mi s-ar parea sa-ti faca promisiuni imposibile (pt ca trebuie sa recunoastem ca e imposibil sa spui de pe acum ca o sa fii cu siguranta intr-un anumit loc peste cateva luni). Mie de exemplu mi-a spus de acum o luna dr mea ca in iulie o sa fie in concediu. Asa ca o sa fie exact cum mi-o fi norocul. Depinde in ce perioada o sa nasc, poate nu o sa coincida cu concediul ei. La urma urmei dr sunt si ei oameni si nu roboti pe care sa-i programezi. Dar asta este, oricum altceva nu pot face. Oricum eu am apreciat sinceritatea ei.
Anna
20+ cu
Maria
AMR 20
vinebarza
bebe
poze
mishuc spune:
quote:
Originally posted by jjovana80
[. Daca tot eram acolo m-am gandit sa o intreb cate ceva de nastere de spital. In concluzie..... mi-a zis ca nu stie daca o sa fie cand o sa nasc, ca e prea devreme acum . Am intrebat-o daca ea nu o sa fie cu cine nasc .... si mi-a raspuns foarte calma ca o sa nasc cu medicul de garda, dar ca oricum o sa ma anunte din timp daca pleaca in perioada aia. Cred ca a vazut ca m-am schimbat la fata cand mi-a zis asa ceva si ca sa ma linisteasca a completat ca ea nu-si lasa gravidutele de obicei .
Si eu am patit acelasi lucru ca si tine. Cand am intrebat medicul daca ma poate asista si la nastere mi-a raspuns ca isi ia concediu
dar ca nu ma va lasa singura si ma va prezenta unei colege de care este sigura ca ma va ajuta.
In prima faza si mie mi-a picat fatza si aveam de ales intre a cauta alt medic sau a continua in varianta asta. Am ales sa continui tot cu medicul meu pentru ca voi fi 39 de saptamani cand isi va lua concediu si daca bb se hotaratste sa vina mai devreme nu va trebui sa merg la alt doctor, daca nu asta este....
Oare mai este cineva care o fi patit asa? eu cred ca da.....
oricum acum sunt mult mai calma cand ma gandesc la nastere. pana acum eram ingrozita. stau numai si ma gandesc cum va fi momentul intalnirii cu bebe si sunt sigura ca va fi bine :)
mishuc
22
mishuc spune:
Stie cineva sa-mi spuna cam in cat timp se modereaza mesajele? mai bine mai scriu cateva sa fac 10 ![]()
bujo spune:
Eu am luat de la inceput in calcul ipoteza ca va fi in concediu, sa nu uitam totusi ca nastem exact in toiul verii. Inca n-am intrebat-o daca va fi la nastere dar mai am timp. Si la mine mai e o chestie: daca ea e de garda la maternitate (io vreau sa nasc la clinica privata) atunci nici atat n-o sa ma asiste. Dar am incredere in ceilalti medici de acolo.
Cu medicii de garda... sa stiti fetelor ca tre sa urmeze un protocol. Adik chiar daca va asista medicul care v-a urmarit sarcina, o sa fiti probabil consultate si de cel de garda pt ca el raspunde de tot ce se intampla pe perioada garzii. Dar fiti optimiste ca o sa fie bine.
bujo
20+ cu 
album de nunta
burtik
mini Bujo
narcisa.s spune:
Boti, la multi ani...Sa iti dea Dumnezeu sanatate, liniste si o gargarita speciala ca mamica ei si ca bunica ei...Eh, si umpic de soare si de la noi asa, sa fie si mai frumoasa baba ta...
Citesc si revin...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (18+)si Vil asteptand o 
mishuc spune:
Salutare!
Stie cineva ceva despre pad-urile acelea de alinare a durerii post-natale (se folosesc dupa epiziotomie)? sunt de la mothercare.
am vazut acum mai multe pagini ca se discuta despre bagajul de spital si ma intrebam daca s-ar merita sa cumparam asa ceva.
mishuc
22
AnnaBaby spune:
Mada nu s-a intors din Irlanda inca? Mada unde esti, ne e dor de tine! 
Anna
20+ cu
Maria
AMR 20
vinebarza
bebe
poze
raluk_ spune:
Buna ziua la toate fetele si mii de
, va multumesc din suflet pentru primire si imi cer scuze ca nu am mai intrat sa va raspund la intrebari...ufffff....dar mult mai scrieti fetelor, nu am apucat sa citesc chiar tot si nu mai retin exact numele fetelor care mi-au pus intrebari asa ca dau doar rasp:
- mi s-a spus ca probabil prin 14 august voi naste
- intre copii va fi intradevar o diferenta maricica , respectiv 14 ani jumate
Am vazut ca mai este o gravidutza din Arad pe care o cheama tot Raluca , asa ca l-a un mom dat cred ca restul intrebarilor de pe forum erau pt ea.
am facut vineri analizele la toxo si au iesit bine . si am mai facut AFP-ul si initial am tras o mare sperietura, pt ca pe rezultat scria 21.16 valoarea mea iar tot acolo era trecuta o valoare medie pt 16 sapt de 41.4......m-a lamurit medicul meu ca e bine totusi
anaxena spune:
Turturica intradevar este perie rotativa cu aer cald,are 2 perii cu diametre diferite…ideea este ca pt un coafat corect trebuie impartit parul si sa ai rabdare…trebuie tzinuta ferm perie pt ca dc nu ai un control asupra ei pactic”te cam tragi de par”,pt mine este foarte ushor de folosit,dar am salon si mai mult ma fac aici…dar face treaba buna si te scuteshte de banii de la coafor..dar tre sa ai mare rabdare dc vrei sa iasa ceva klumea
La multi ani Boticelina!!!cam tarziu itzi zic,dar acum m-am ashezat la calc
Cam linishte azi pe forum…se pare ca m-am pricopsit cu o raceala,aseara am transpirat de imi storceam camasha de noapte..tare nashpa mi-a fost
Ana-Maria
24+
am o
MARIA!!!AMR 16sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!