Mamici de iulie august 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Anaxena poti sa iei Oscilococcinum ca e bun pt starile de raceala si e homeopat. Multa sanatate!

Anna 20+ cu Maria
AMR 20
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Boti- la multi ani si muuuuuuuuuuuulta fericire! Ma bucur ca vestile s-au mai imbunat.

Raluk- tu la ce doctor esti? Mai sunt pe fete 2 fete din timisoara (Vio si Carissma), asa ca se intareste si vestul

Mikycris
- esti bine? Ce mai fac printzesele?

Mcoca- ce dragutz! Cum vine bebe la mangaiat!!!

Fetelor, eu le-am innebunit pe toate mamicile sa imi dea lista cu ce considera ele necesar pt. bebe- mai astept una si pun apoi lista pe yahoo. Oare mamicile de bebe 2 cand au putin timp nu vor sa ne faca si ele listuta? Eu sincer nu m-am gandit la o groaza de lucruri care se pare ca sunt foarte importante

Pupicei tuturor

Ralu
20+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Boticelina LA MULTI ANI !!!, multa fericire, sanatate, sarcina usoara si bebe sanatos!!!

Fetelor, ce spor aveti la scris! Eu va citesc, dar de scris nu prea pot tine ritmul vostru

Noi suntem bine, azi dimineata am fost la controlul de luna 4a, totul e ok pana acuma. Am auzit a doua oara inimioara bebelusului, a fost asa de emotionant! Nu mai am rabdare inca o luna pana o sa aflam daca e sau .

Pupici la burtici!

Cristina P 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Am fost si eu la TT de dimineata, si m-am bucurat cand am auzit ca au primit aparatura noua, mai performanta, si ca-mi dau rezultatele testului dupa-masa. In pretul de 150 ron a fost inclus si 3D, numai ca de data asta nu am mai primit poza cum imi dadea dr.-itza mea (de data asta am fost la spital si nu la cabinet unde mergeam de obicei), si numai dr. a vazut ce era pe ecran, eu nu l-am vazut deloc pe bebe. Dar m-a asigurat dr. ca totul e bine, sa nu-mi fac probleme. Cat despre rezultatul testului, a fost sotul meu sa-l ridice dupa-masa, si cand a cerut lamuriri i s-a spus ca interpretarea rezultatului o va face dr. mea. asa ca maine o sa aflu ce e si cu TT-ul meu, desi cred ca e ok pt ca peste tot scrie ca riscul e scazut. Va mai scriu maine ce-am aflat.
Azi din pacate a fost vreme urata si mi-a cam pierit si mie buna-dispozitia de ieri, mi-a fost toata ziua somn, si am avut tensiunea f scazuta (100/50), la servici numai ca nu-mi cadea capul pe tastatura. Cat despre curatenia de primavara cu care ma laudam ieri, azi nici vorba sa pot face ceva...
E 18:15 si nu mai poooot de somn!!! Turtu, parca si tu ziceai ca ti-e mai somn acum in perioada asta decat in primul trimestru. Asa sunt si eu. Dar azi poate ca de-aia am fost asa pt. ca m-am trezit mai de dimineata ca sa merg la TT, apoi a fost si vremea asta nasoala, aici la mine la Cluj a fost innorat si a plouat.
Dana, ma bucur sa aud ca te simti mai bine cu stomacelul, sper sa nu mai ai contractii sa trebuiasca sa mergi la spital, stai cat mai mult in pat si relaxeaza-te. Cat despre ceea ce au zis doctori... hmmm, nu sunt eu in masura sa judec ceea ce au zis, dar daca nu au fost contractii atunci ce au fost?
Boti, cum ai petrecut azi? Ma bucur ca baba ta a fost frumoasa, aici in V tarii, cine si-a ales baba pe 4 nu prea a avut parte de vreme buna... Eu sper ca pana pe 7 se va mai schimba vremea pe la noi, daca nu... dau o fuga la voi!!!
Madina sper sa-i treaca cat de repede baietelului tau raceala, si sa nu trebuiasca sa-i dai antibiotice, iar tie ca sa-ti treaca durerea de cap, iti trimit un pupic.
Pup toate fetele, ma bag putin in pat fiindca simt ca mi se lipesc ochii, si sotzul ma tot trimite la culcare desi mi se pare ciudat sa dorm la ora asta!!! Sper sa nu dorm pana dimineata! Pupici!

Adriana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Monica La multi ani si o garga sanatoasa si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
Alina Alexandra bun venit si sarcina usoara! Curaj, ca tre sa fie tare frumos cu doi bebei!
SunSmile si fetele care mi-au raspuns in legatura cu vacanta lui Edi la bunici: ne-am hotarat sa nu-l lasam singur in Ro. Partea buna e ca am aflata ca la varsta lui nu-i o problema daca lipseste de la scoala, asa ca o sa stea cu taicasu o luna in tara in iulie si apoi se intorc si cu mama sau incercam sa aranjam baby-sitting cu prietenii din apropiere. Daca io am DPN-ul pe 16 august, nu nasc inainte de 1 august , nu ? ... stiu ca nu se stie nicodata, dar Edi a intarziat 5 zile si cred ca nici asta micu n-o sa fie prea grabit. Asta daca n-o sa fie cezariana planificata. Of, of , tare-i complicat sa faci planuri depinzand de data nasterii.

Turturica intreba de nasterea in Olanda. Am vazut o statistica din 2000 conform careia cam 32% dintre femei nasc acasa si cam 60% si-ar dori ca la o viitoare nastere sa nasca acasa. Io nu as fi avut nici cea mai mica ambitie sa nasc acasa. Din fericire nici nu se pune problema, pt ca am deja o cezariana. Mai exista si nasterea in regim de "policlinica", adica vii cand ai contractii la 5 minute, nasti, te odihnesti un pic si pleci acasa cu . In general stai mai putin de 24 de ore in spital. Is tare curioasa sa vad ce ma asteapta.

Monica 16+ si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

salutare fetelor!!

anaxenaam intrat si eu sa vad pozele tale de la nunta si celelalte.
Si acuma trebuie sa vorbesc ca sa ma descarc: femeie esti o bomba sexi!!! N-am vazut asa ceva decat la televizor. Bravo tie!!!

Pup toate fetele!!!

20+ bebe Vlad

Never say NEVER.
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by ileanna

salutare fetelor!!

anaxenaam intrat si eu sa vad pozele tale de la nunta si celelalte.
Si acuma trebuie sa vorbesc ca sa ma descarc: femeie esti o bomba sexi!!! N-am vazut asa ceva decat la televizor. Bravo tie!!!

Pup toate fetele!!!

20+ bebe Vlad

Never say NEVER.
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

multzumesc mult,dar cred ca "exagerarea" este sindrom de sarcina
de asta scrie diferenta intre poza si fotografie..eu nu arat ca in pozele acelea..varianta live e dezamagitoare..mai ales acum!!!
dar in luna a7a imi programez un nou shooting unde o sa arat din nou incredibil!!!dar credeti-ma cred ca fotograful meu are ceva in aparat de ma scoate asha buna..ce mai: ma iubeshte aparatul!!!
si eu pe el!!

Ana-Maria24+
am oMARIA!!!AMR 16sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

ce papa Ana acum??
rahat!!!!mmm buuunnn..nu mai mancasem de mult
mi-am stors si 4 portocale si am bagat la burdihan 500ml de suc de portocale...am mai papat nishte branzica dietetica de vacutza si niste porumb bonduelle...si gata...acum cat sa ma ingrash de la meniul meu de seara??
si in timpul zilei am papat 3 felii de pizza si un hot dog!!
cam mult?? ce credetzi?
trebuie sa vad unde greshesc in alimentatie

Ana-Maria24+
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca acum Maria asculta volumul Sunt furios,iar mai devreme mami a delectato cu Sunt suparat!!! si super-reactioneaza la muzica..micutza mea minune!!parca imi dau nishte lacrimi cand ma gandesc ca am o viatza in mine!!si e fetitza mea...aoleu!!tre sa-mi revin ca o dau in plans

Ana-Maria24+
proiectul bebe pink

Mergi la inceput

si ca sa fiu insistenta
haine de pe www.anastefania.ro!!!

Ana-Maria24+
proiectul bebe pink

Mergi la inceput