Mamici de iulie august 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

LA MULTI ANI BOTI, SA FII FERICITA SI IMPLINITA LANGA GARGA A TA SI SA FITI SANATOASE AMANDOUA
Soarili meu, lasa contractiile ca-ti iei bataie. Nu te lua dupa noi, fii si tu originala
Io sunt de acord sa vb de mancare daca e ceva ce avem prin casa sa nu ne fie pofta. De exemplu paine, apa, niste zahar, vreo bucata de ceapa
Ella si tu ai grija sa nu faci efort. Nu ti-a pomenit nimic despre cerclaj? Ar fi o solutie daca nu se inchide colu.
Alina-Alexandra wow, gemeni. Sa-ti traiasca si sa creasca mari. Nu-ti fa griji ca te descurci tu. Ce ai, fetite sau baietei? Sau de amandoua?

bujo 20+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
Originally posted by mihamysh

Buna
Sunt si eu o gravidutza de iulie-august 2008
Sunt noua pe forum

saptamana a 18-a
bebelusi sanatosi pentru toate mamicile

Bine ai venit si sa ai o usoara si un sanatos si mancacios. Daca vrei pe lista trebuie sa dai ceva date, uita-te pe prima pagina si vei vedea cam ce trebuie. Mai scrie-ne despre tine. Si dat fiind ca esti abia la inceput...scrie cat mai repede 10 mesaje ca asa scapi de moderare. Acum mesajele nu iti apar in timp real. Apar dupa ce moderatorii le controleaza. Deci scrie pana la 10 mesaje asa in nestire. De unde esti din Iasi?

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna fetelor,

Am intart si eu dupa ceva timp,dar va citesc in fiecare zi...
Alina -Alexandra...felicitari in primul rand!!!Acum sa iti dau informatiile necesare; pe dr. Iosup il gasesti fie la Centrul Medical Unirea nr de tel pt programari 327.11.88/89/90,dar acolo poti face doar eco 2D. Si mai am inca o varianta Clinica Fortis Str. Sandu Aldea nr.86 Tel 0724.464.646.unde poti face ecografie 4D. Dar am inteles tot de la dumnealui ca eco 4D e doar pentru impresia artistica . Toate masuratorile se fac de fapt 2D.
Eu am o programare pe data de 24 martie la CMU la dumnealui si daca nu e inca timpul sa ma duc ti-o voi ceda. Dar aflu abia pe 10 martie cand merg la ginecologul meu care imi va spune exact cand tb.sa fac ecografia morfofetala de trim II. Sper sa te ajute informatiile acestea.

Boti...LA multi ani!!!!! sa fii sanatoasa pentru ca vei o mamica grozava pt.garga!!!Sanatatea e cea mai importanta!!!
MAdina ..si tit iti spun cu intarziere LA multi ani!! si la fel iti doresc...multa sanatate!!!

Eu va salut pe toate si chiar vreau sa ma intalnesc cu voi......dar la serviciu nu prea am timp sa stau pe net....incerc sa reusesc macar sa va citesc..

bobitamica 19+ IRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CAPRIOARA

MONALAC multa sanatate si sa dea Domnul sa se lipeasca placenta. Ai sa vezi ca va fi bine. Ma gandesc la tine.

IRDA sanatate multa si refacere rapida.

ELLA pai sa stai la pat. Cu odihna colul isi revine. Trebuie sa stai la pat dar intinsa nu in fund. Sanatate multa.

ANKA sanatate micutei.

ADRIANA multumesc de intrebare......acu' 2 saptamani dupa 3 zile groaznice mi-a trecut........duminica asta in schimb, m-am trezit cu dureri de am zis ca lesin.....m-a durut toata ziua......de duminica seara nu am mai avut dureri. Acu'.....ori e de la smochinele care le-am mancat sambata seara.....ori de la omleta mancata sambata seara....ori nu stiu......Mult noroc la eco si TT.

BOTI La multi ani si multa sanatate!

DARA si eu am probleme cu somnul. §Pe 2 perne nu pot dormi ca imi amorteste gatul. Sanatate multa si sa treaca raceala repede.

ALINA sa ai o usoara si sanatosi si mancaciosi. E sarcina obtinuta natural? Ce frumos1 Ai fi a doua mama a acestei odisei cu gemeni.

Si eu zilele trecute am ajuns la urgente pentru ca aveam 2 zile de cand mis e intarea uterul foarte tare. Astia mi-au spus ca nu-s contractii. Atunci ce sa fie oare? Ca abdomenul meu nu e asa cand e relaxat. Cand se intareste e ca piatra. Si culmea ca mi se intarise exact cand eram pe capra aia....si astia au zis ca nu....nu-s contractii. eu nu stiu ce sa mai zic.....

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Buna fetelor,

Intru si eu repede sa va salut. Sunt extrem de obosita, pic de somn tot timpul.

Boti, La Multi Ani! si toate visele sa ti se implineasca.

Madina, cu o zi de intarziere iti urez si tie numai fericire si noroc si LA Multi ANi.

Dana, am vazut ce ai scris despre contractii. Ti se intareste toata burta sau numai o parte? Mie mi se mai intareste cate o parte, cand bebele se ridica si isi scoate fundul la mangaiat :). Nu prea stiu sa explic, dar o parte din burta se ridica super mult si s eintareste si trebuie sa-l mangai sa se potoleasca :).

Vicky 23+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Dana ai si tu grija cu stomacu ca sa nu mai ai surprize. S-ar putea sa fi fost de la omleta. Iar cu intaritu nu stiu ce sa zic. Ce descrii tu sunt contractii dar astia nu inteleg de ce au zis ca nu-s. Oricum incearca sa te menajezi. Cand apar intaririle astea?

bujo 20+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

dana, dar doctorii de acolo ce-au zis ca inseamna intarirea burtii? Ca ceva trebuie sa fi zis, daca sint asa de convinsi ca nu sint contractii.
mcoca, si mie mi-e ingrozitor de somn in ultima vreme, in primul trimestru nu m-am simtit asa de obosita ca acuma. O fi si din cauza ca ma culc mereu tirziu, desi mereu imi propun sa merg mai devreme in pat.
nati, ce harnicuta ai fost. Mmmmm, salata de boeuf, buna idee, as putea sa incerc si eu in week-end sa fac asa ceva, n-am mai mincat de secole salata din asta. Dar ai grija, nu te surmena cu gatitul si curatenia, doar nu vrei sa-l obosesti pe bebe.
Apropo de week-end, boti, am facut week-endul trecut papanasi dupa reteta data de tine, au iesit o minunatie, cred ca fac si saptamina asta inca o tura.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ca sa vedeti ca bietul meu neuron s-a plictisit de singuratate si a plecat in vacanta, la postul meu anterior am explicat f frumos cum mi-am ales eu baba - adica pt ca merg la eco pe 6 aleg baba pe 7 - foarte inteligenta explicatie!!!! De fapt vroiam sa spun ca merg la eco vineri pe 7! Se mai intampla!

Nati esti foarte harnicuta - o gospodina desavarsita! Ai grija sa nu te obosesti prea tare!

Danangie si pana la urma ce concluzie au tras doctorii daca au stabilit ca nu erau contractii? Sau te-au lasat sa pleci asa nelamurita?

Anna 20+ cu Maria
AMR 20
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Ce frumos e aici pe forum, se simte asa de bine atmosfera de sarbatoare....!
Boticelina, un sincer LA MULTI ANI! si din partea mea si sa ai parte de o viata frumoasa alaturi de cei dragi si ...Garga! Pupici...

narcisa.s...vazusem ca m-ai intrebat de Skt Pet. Am ajuns si noi pe acolo la un ditamai congresul stiintific, deh...asa e cu scolile astea superioare, ne plimba peste tot. E foarte frumos si inteleg de ce e orasul tau de suflet, pacat ca nu se vorbeste mai nimic in afara de rusa, si nici nu inteleg - asta e mare problema!

Mai revin eu indata... pana atunci petrecere frumoasa la sarbatorita...

Anaco 18s + Mara Alexandrina

Nu exista NU POT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

LA MULTI ANI BOTICELA, sa fiti sanatoase si tu si fetita ta si sa va bucurati una de alta.

Eu am fost la dr mea azi, la spital ( Elias) si m-a ofticat. De vreo saptamana am o durere suportabila in partea stanga jos, chiar in dreptul ovarului la care eu avea un chist. Astazi m-am hotarat sa o sun si sa-i spun care-i treaba. Se pare ca nu e nimic grav, poate sa fie de la constipatie sau de la gaze. Mi-a recomandat repaos. Daca tot eram acolo m-am gandit sa o intreb cate ceva de nastere de spital. In concluzie..... mi-a zis ca nu stie daca o sa fie cand o sa nasc, ca e prea devreme acum . Am intrebat-o daca ea nu o sa fie cu cine nasc .... si mi-a raspuns foarte calma ca o sa nasc cu medicul de garda, dar ca oricum o sa ma anunte din timp daca pleaca in perioada aia. Cred ca a vazut ca m-am schimbat la fata cand mi-a zis asa ceva si ca sa ma linisteasca a completat ca ea nu-si lasa gravidutele de obicei .
Vai ....ce m-a enervat....simteam cum mi se urca singele la cap.
Ziceti si voi ???? E normala ????? Sa se joace cu nervii mei ?
Apoi am mai intrebat-o de locurile din spital.... ca am auzit ca in cazul in care nu sunt locuri le trimit pe gravidute la alte spitale. Raspuns de dr :.... aaaa da.... si asta e posibil. Cred ca era trezita cu fata la cearceaf azi. Din cauza asta nu-mi place mie sa merg la spital, la cabinet se poarta mult mai bine.
Mi-a stricat ziua.

oana silvia si pruncuta Daria.. 21 sapt

Mergi la inceput