Timisoara, Impreuna ...a venit primavara! (87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ma duc si io ca tot omu frant de oboseala sa ma schimb si sa incalzesc mancarea si cand revin ce gasesc?!
plugusor de primavara!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

si nu mai radeti de gaina mea grasa si frumoasa, da?! ca am o supa adevaraciuneeee din aia din gaina adevarata, de casa, cu jumari cu tot si cu untura scoasa pentru pus pe paine cu boia si usturoi! na!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

auuu mariaaaa cata untura pe pita...auuu ce imi faci tu miee...ce pofta mi
E si da am bagat mana mai adancoricum radeam dupa cum aratam el in costumatie si yo cu mainile la el in buzunar....of offf...macar atat ca nici vorba de dragaleli acolo..da recuperam noi..

Dorisake sa o stapaniti sanatosi si sa aveti parte de eaM-am gandit si la o varianta in versuri daca vrei
Restu unde sunteti?
dana cum a fost?

Mergi la inceput

Dana ne zice mai tarziu cum a fost mai sunt 10 min. din meci!
pana acum 0-0.

si o sa ziceti ca-s nebuna, acuma ma duc sa fac lapte de pasare, fiti-ar pasarea sa-ti fie Laura, ca mi-ai facut pofta acum 2 zile!
asa ca, revin

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Eu ma retrag .Noapte buna fetelor sa aveti o zi buna maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aho, aho de primavara,
Pasarele flori si soare...
Bucurii la fiecare...
Cat mi-s io de fericita
Atat sa fiti voi de implinite
Alung relele de pe la noi
Scuip in san de vreo trei ori
Fac matanii cate pot
Gargaunii sa vi-i scot
Fugi nenorocule departe
Noi de bine s-avem parte
In patru sa crape piatra
De te-oi mai vedea pe-aici
Ii sparg capu la capra
Si-ti dau una de pici...
Fugi deochi, dintre ochi,
De pe unde te-ai bagat
Si nu ne-ai dat pace
De o vreme incoace...
Si te du in lunca
Sau in lumea lunga...
Si sa stai asa...
Pana altii te-or chema...
Ca noi nu te-am vrut
Da tu te-ai bagat cu sila...
Ghinioane am avut
De ne-a batut mila...
Lasa primavara, asta minunata
Sa ne bata-n poarta...
Sa fim fericite,
mult preaiubite,
Sa avem noroace
Si spor la troace
Sa ne veselim,
Cum stim noi sa fim,
Mai du-te ghinioane
Pe unde ti se-arata
Ti-as spune eu unde
Uite acu...indata!
Si voi boli si rele
Luati-va talpasitza
De la fetele mele
Uite aici usitza!
Un fir de busuioc
Pentru mult noroc
Rosu si alb
Impletit cu drag
de la Dorisake
Pentru voi toate!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Doris super descantec ,sper sa reuseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Alo, alo ce-i cu dezmatu asta aici se vede c-o venit primavara va ganditi numa la cracanaturi si bagat mainile prin buzunare adanc, adanc sa simtzasca omu, ha ha faina faza Deya da sa stii ca data viitoare vreau si eu un pupic (pe mine m-ai uitat)
Doris, zici ca maine va Fuzionati? Super!!! Ma bucur s-o stapaniti sanatosi si vreau si io o tura cand vin acasa.
Doris, zi-mi cum mi-ar sta cu asa o freza? http://www.starmania.ro/poza.htm?geta_voinea_4.jpg
Ana, felicitari pentru Alex. Conteaza ca el a inteles ca pentru el invata si nu pentru premii si medalii. Felicitari la la cat mai multe olimpiade.
Dana, sanatate multa. Sotu e disperat ca nu poate vedea meciurile lu Poli, am incercat pe Gazeta Sporturilor dar nu merge live lor, numa te aburesc ca poti vedea meciurile live, bla, bla, bla
Unde e Anda??????
Laura, sanatate si voua.
Kati, zapada intrebi?? azi o fost o furtuna de zapada unde te uiti vezi numa zapada, m-am saturat pana peste cap de ea.
Claudia, sa ai spor. Ai inceput sa lucru full time sau tot ca inainte?
Maria, vai ce pofta mi-e de pita cu untura, boia si vegeta. Trimite si la mine niste untura ca restu am io

La noi nimic nou sub soare, ne pregatim s-o aducem pe mamanu meu la noi, cautam alta chirie, cautam masina pentru mine si cam atat.

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

E na ca acu am uitat eu pe cineva
Lore, ti-ai luat masina? Ai ramas tot la verde si da vreau o tura si cu masinuta ta cand vin acasa pentru ca e verdeeeeee si-mi place de numa

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Silva, o daaaaaaaaa!!!
Beton de beton!
La marele fix...ti-ar sta...
Du-te la un stilist si fa poza la ala in salon, sa vad si eu cum arata un hair-american, te rog!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput