*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (1)*
Raspunsuri - Pagina 21
Laura Ioana spune:
Miri, Irinuca sar'na ca ma incurajati! De cand am venit acasa am frica de temperatura....mi-e frica sa nu-i creasca, eu sa nu-mi dau seama si, Doamne fereste, sa aibe convulsii
Irinuca asa suntem noi, zuzele: daca are, de ce are, daca nu, de ce nu
Felicitari pentru clopoteii crestini!
Ereena chiar ca arati f bine si, uitandu-ma pe pozicile tale, am descoperit si eu cum se foloseste paturica aia cu capse si fermoar, ca nu stiam ca in chestiile alea de pe langa cap se baga manutele
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
irinouka spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
irinuka vad ca toate trecem prin aceleasi etape .. dupa zilele in care bitzi nu a dormit legat ziua mai mult de 2 ore .. copilu s-a potolit brusc .. somn de 2-3 ore ziua. stat cuminte, trezit si jucat singura in patut .. si chiar ma intrebam daca nu o fi copilu bolnav .. i-am luat temperatura .. am chemat dr sa vaz dac are rosu in gat .. din astea .. probabil ca incepe si ea sa-si faca un programel ziua .. nanica, jucat, papat etc .. nu haos cum era pana acu ..
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
ma apuca si rasul, pe bune. suntem de poveste. cand au copiii hanci, suntem panicate pana-n varful unghiilor ca ce-o fi cu ei, de ce plang, de ce urla, ce se intampla. cand copiii sunt linistiti, dorm ziua, isi vad de ale lor, chemam/sunam doctorul, ca daca e ceva in neregula cu ei. :-)))
ma bucur ca lucrurile merg mai bine si la voi. sper sa dureze cat mai mult. desi, nu stiu cum e la voi, dar la noi parca nu-s doua zile la fel. constante sunt, in schimb, noptile. din fericire. in sensul ca, in general, dormim 3-4 ore legate, cu doua reprize de masa.
apropo de masa...
pana acum, bebe rares sugea 20 de minute la cate un san, pe urma il mutam si aia era. de doua zile, are mese cand suge 20 de minute la un san, dupa care se demufeaza si nu mai vrea. eventual da un pic de lapte afara. ma gandesc ca trage mai vartos si se satura in mai putin timp. altfel nu imi explic. foame nu ii e, pt ca se retrage de la san cu un aer destul de multumit si nu da semne ca ar mai vrea.
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
darene spune:
Multumesc Miri.3 luni e mult,aveam de gand sa mergem la bunici in Egipt in februarie,cu pasaport palestinian nu se poate.
Al meu sot spune ca trebuia sa ma duc in Ro eu acum vreo 2 sapt,sa vina mama lui sa stea cu Khalid,asta ar fi insemnat sa pape lapte praf non stop si sa stau eu fara bebicul meu,cum sa nu.Acum e suparici ca iar o sa trebuiasca sa mearga la ambasada si a plecat cam des de la servici in ult timp.O sa merg eu maine cu taxi cu bebe sa ma cert cu ei pe acolo intre timp.
Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid
Povestea nasterei
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by ramonabquote:
Originally posted by Ellenuta
ramona eu ii pun caciulita dupa baie. ziua ii pun cand vad ca stranuta sau tuseste.
cat despre par cica asa e. dupa nastere incepe sa cada mult. eu totusi sper sa nu patesc asa ca nici nu am paru asa des .. as ramane cheala ...
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Pai Razvan stranuta in fiecare zi desi nu e racit, stranuta macar de vreo trei patru ori. Sa renunt totusi la caciula?
Mami de Razvan-Matei, 09.01.2008
http://good-times.webshots.com/album/562622931EnvRDd
poti renunta linistita mai ales daca ai temperatura recomandata in casa!!doar nu vrei sa fie un copil sensibil sa raceasca din orice!!trebuie invatat fara!o doctorita mi-a zis lege: nu imbraci copilul mai gros ca pe tine, cel mult o bluzita in plus.copii nu trebuie infofoliti!!ai in spital m-o certat si mi-o zis sa nu ma mai prinda cu caiula in cap...o zis doc.cca imipune si mie caciula in casa sa vad cum imi place.. si are dreptate..
si noi punem insa doar dupa baie
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
www.lilypie.com/first_birthday_mini.php?r=74088" target="_blank">ce mare am crescut!!
Ellenuta spune:
MULTE LUNI SI MULTI ANI INAINTE MICUTA THEA! SA FII SANATOASA, CUMINTE SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!
laurici, sa-ti traiasca minunea si sa va bucurati de ea!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Laura Ioana spune:
Elenuta multumiiiim!
Ce ma bucur sa citesc de micuta ta ca si-a format, cat de cat, un programel! Te mai poti linisti si tu
Patricia de Irlandeza Surioara ta (ca sunteti in aceeasi zi), Thea, iti transmite niste gangureli de bine!
Poze Laura
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Laura Ioana spune:
Nici eu nu-i pun caciulita in casa, doar dupa baita si nici atunci nu i-o las peste noapte.
Poze Laura
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Adryana_4u spune:
ma invatati si pe mine, va rog, cum sa-mi pun la semnatura ticker cu varsta bebitei, ca mi-am prins urechile pe la lilypie....habar n-am...
Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
galaxy spune:
Mai arunc si io cu ochiu pe aici!
Ma bucur tare mult ca sunt bine bebei lui irinouka si gatta. Sper ca trece repede si la Theea.
Multumesc pentru sfaturi. O sa incercam pe toate la rand.
Laura, eu de la inceput am implicat pe Robert(a inplenit 3ani dupa 4 zile dupa nastere lui Eric). In prima seara a vrut sa-l tina in brate. Prima ma reactie a fost sa ii zic nu, dar dupa m-am gandit am lasat si chiar am facut poze. Ii place sa ma ajute, imi duce scutecele murdare la gunoi, cand vede ca vreau sa-l schimb imi aduce scutece noi, creme, hainute. Si cand e treaz Eric e pupat de frate-su al mare, de ramane spalat pe toata fata. Ii drag lui de al mic de nu mai poate. Cu mandrie de frate al mare prezinta la oameni ca are si el un fratior. Cred ca e important sa le implicam, chiar daca ne se pare ca sunt ei mici.
Miti, chiar esti incredibil de sexy!
Adryana, fara griji, ti-a crescut bine Bianca.
Va pupam, ca imi se trezesc baietii de la somn de zi.
zeririlouiza spune:
Buna fetelor, revin si eu dupa o mica pauza, am revenit acasa cu scandal dar va povestesc alta data.
Am scris si eu cate ceva la odisee sa ramana amintirea celor 9 luni petrecute alaturi de voi, si sper ca si aici la scutece sa fim ca si la odisee cu clopotei cu tot.
Noi suntem bine, acum o infas doar noaptea si-mi doarme super, chiar de la 9 la 2, si apoi se mai scoala la 6 - 7 si incepe ziua, chiar daca nu mai doarme ea ziua ca inainte dar se joaca si asa o obosim pentru noaptea urmatoare
Felicitari noilor increstinati
Cu caciulite eu nu ii pun decat dupa baie, dar cred ca voi urma exemplul lui irinouka si ii dau cu uscatorul
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze bubulina
ce mare sunt
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara