*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (1)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Am pus www.flickr.com/photos/21448537@N03/2304983895/in/set-72157603598771075/" target="_blank">AICI poze de la 1 martie

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

auoleuuu mitsule ce mamica hot esti!!!!felicitarile mele!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

www.lilypie.com/first_birthday_mini.php?r=74088" target="_blank">ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Felicitari micutilor care au devenit crestini zilele astea... si bineinteles si mamicilor lor!
... bb Viktor de Angi, Matei de Ereena, Ana de Alina, Saara de Miki, Stefania de Natalia!

Asteptam cat mai multe poze!!! (am vazut deja pozele puse de Ereena si Miki_baby... sunt absolut superbi bebicii vostri!)

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Buna dimineata, fetelor,
In primul rand, va urez si eu o primavara frumoasa si fie ca martisoarele din bratele voastre sa va faca fiecare zi mai fericita.
In al doilea rand, ma bucur ca am ajuns cu bine in noua ipostaza, cea de "scutece"...
In al treilea rand...raportam si noi ca ieri am facut o luna...
Acum sa va zicem si ce a zis medicul la consult: lungime: 55 cm (s-a nascut cu 52cm )
Greutate 4,400 kg (s-a nascut cu 3,800, si am iesit din spital cu 3,560 kg)
Spuneti-mi si mie ce parere aveti voi vis-a-vis de greutatea Biancai, pentru ca doctora a parut putin cam sceptica, si mi-a zis sa venim peste 2 saptamani sa o cantareasca iarasi, si cica :" abia atunci ma voi putea pronunta despre cum ia in greutate"..
Pupici tuturor...
aaa...si sa nu uit, cat de frumos ati scris voi toate la sfarsitul odiseei...mi-au dat lacrimile instant, si m-as fi bucurat sa am si eu talentul de a exprima ce am simtit alaturi de voi, dar spun doar atat: va multumesc ca existati, ca alaturi de voi am mai scapat de temeri...

Adriana S. - mami de puiut BIANCA

de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Fetelor eu n-am putut deloc sa intru ieri pe forum, ca nu m-a lasat teroristu' mic...
L-o fi apucat pragu' de crestere mai repede, la 17-18 zile (ca eu stiam ca parca e la 3 saptamani)? Ar vrea numai la tzitzi... Zilele trecute (si mai ales noptile!) dormea si cate 3 ore legate... De ieri insa, se trezeste cam la 1 ora (1 ora jumate maxim)... si azi noapte tot asa am dus-o... Acum l-am adormit de vreo 45 de min... Ar trebui sa ma culc si eu, ca sunt rupta... Dar am intrat putin sa vad ce faceti voi.

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Multumim tuturor pt aprecieri!Am admirat si noi pozele noi cu clopotei superbi

va

raluca,Sonia Andreea

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Ashaaa... aveam mai multe lucruri de scris, dar probabil ca o sa mai uit din ele...

In primul rand, chiar cu intarziere, La multi ani Alexia28!!! Sa fii fericita langa comoara ta!

Bine ai revenit acasa Adina (Isidora)! Ma bucur din suflet ca ai nascut usor, asa cum iti doreai si ca ai mult laptic pentru bebic! Sa ne arati poze cu bb Ioan!

Miri, mai fata iar m-ai impresionat cu cuvintele pe care le-ai scris aici in primul tau mesaj de la Scutece... Chiar stateam ca pe jar asteptand sa scrii ceva... Multi pupici de la mine si sa dea DD sa se cuminteasca macar putin Sacha sa te poti odihni si tu un pic...

Si Gina postase un mesaj tare frumos la inceputul capitolului... Dar vad ca nu mai apare... Nu stiu de ce l-a sters...

Gatta si Irinouka, ce ma bucur ca bebicii vostri sunt bine acum! Multi pupici de la Tinna pe nasucurile lor!

Stancutza, esti un exemplu pentru toate mamicile, cum nu te-ai dat tu batuta cu alaptatul! Iar Sofia e o bebelina scumpa tare!

Laura D, nu renunta nici tu! Mai incearca sa te mulgi, chiar daca ii dai si completare!

Lala20, am vazut-o si eu pe Bibi gatita de Martisor! Ai o printesa frumoasa foc!

Mitsule, mai da' frumos mai esti! Nici nu zici ca ai nascut de o luna... Si ma bucur ca te-ai mai linistit in privinta ochisorilor lui bb, eu sunt convinsa ca n-are nimik... Fiecare bebic se dezvolta in ritmul lui... Insa bineinteles ca pentru linistea ta poti sa il duci la dr...

Darene si Cyntia, si alte fete care se simt "invizibile", sa stiti ca nu e asa! Toate am trecut la un moment dat prin asta... si pe mine ma incerca sentimentul asta acum cateva luni... Eu una intotdeauna ma bucur sa citesc vesti despre voi, ca de altfel despre oricare dintre zuzici, chiar daca nu raspund intotdeauna... Si increcati sa ne scrieti mai des!

Mai vroiam sa mai scriu... dar deja sunt cu bb atarnat la san...

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Poze botez si mir in albumul de la semnatura paginile 4-6 !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna dimi! Semnez si eu condica si vreau sa felicit ingerasii crestinati.Am vazut pozicile, tare mandrii parinti au, de mamici ce sa mai zic cred ca nu au mai fost asa frumoase niciodata, pur si simplu radiaza de frumusete si fericire.

Am pus si eu cateva poze de la botez la semnatura.

Mami de Razvan-Matei, 09.01.2008

http://good-times.webshots.com/album/562622931EnvRDd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

hello zuzici!!
multumim de aprecieri tinna...
se pare ca se anunta o zi cu nu prea multe razgaieli...sa speram k azi nu va mai fi asa plangaciosa printesa mea....
...Apopo am pus in albumul ei si un filmulet...tot din ziua de martisor...in care isi papa rochita...e o scumpik...
Mitshule...nici nu zici ca ai nascut acum o luna....
am vazut si eu pozici de puiuti de zuzici...adevarul e ca avem cei mai frumosi copii

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
UN COPIL ITI DA SENS VIETII!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lala_D

Poze botez si mir in albumul de la semnatura paginile 4-6 !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Felicitari Lala! Sa va traiasca micul crestin si sa fie sanatos!

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput