noaptea dintre azi si maine
Raspunsuri - Pagina 2
valentinag spune:
Pentru ca azi este inceputul primaverii si inceputul unei noi ere pentru tine,iti doresc tot ceea ce-ti doresti tu!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
Mariaa spune:
cate un ghiocel pentru voi doua!
unul care pare plapand dar e atat de puternic...sparge crusta inghetata a pamantului si da 'piep' cu aerul rece si proaspat de primavara!
asa sunteti voi curaj, vointa si tarie! o primavara plina de soare in suflet si bucurii de tot felul sa aveti!
mi se pare foarteee corect! decat 'nphe mii de mesaje, ce si cum sa fac...unul scurt si cuprinzator, asta am avut, asta am facut! tai raul de la radacina si mergi inainte! ca rusu', ca Elise
...mai ai ?!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
Elise spune:
he he... o fi genetica kestia asta cu rushii...
Astept sa mi se trezeasca bebelisa sa ne ducem sa ne cumparam ghiocei, si sa umplem casa. Bebelisa are o relatie foarte duioasa cu florile: le mangaie cu manuta ei grasuna: "mai, mai" - si le apasa prea tare, pentru ca asa stie ea sa mangaie deocamdata (si mie imi lasa urme pe obraji...). Asa ca le storceste. Si se uita nedumerita la ele. Si se intristeaza. Ea doar le mingaia. Dupa care mi le aduce sa le "fac la loc".
Si mama.... le face la loc.
Cit mi-as dori eu sa pot sa "fac la loc" totul, pentru ea, si cind o sa creasca... Desi stiu ca n-am sa pot.
Elise & BBLisa
buli spune:
daca spun ca simteam ca tre sa vina mesajul asta, ma crezi?
il asteptam de ceva vreme.
acum nu stiu daca e de plins sau nu. probabil ca nu, probabil ca e de tras linie si inceput o noua zi.
de primavara
iti urez ce e mai bun si am incredere ca vei depasi toate urarile
un martisor pt tine si bb-Lisa
ps - acum vazut ca nu sint singura care simtea "vintul (primavaratic al) schimbarii"
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Nora spune:
Wow, Elise, nici nu stiu ce sa spun: imi pare rau sau felicitari ? Sunt convinsa ca vei fi bine si vei stii foooarte bine sa ai grija de fetita ta! E un copil norocos, are o mamica luptatoare, puternica, desteapta si curajoasa!
Si eu imi doresc sa pot "face la loc" totul pentru copiii mei dar nu se poate, asa-i! Asa ca ii iubesc muuult si sper ca, ce facem pentru ei in familie sa le umple bateriile pentru startul in viata. De "reincarcarea" bateriilor se vor ocupa ei...Si Cel de Sus.
Sa va dea Dumnezeu sanatate si curaj!
Cu drag,
Nora
alba spune:
Dragele mele suntem aici alaturi de voi si va dorim tot binele din lume
Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
monica70 spune:
si pentru un nou inceput
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" . Nu e de parerea ta cel ce te aproba, ci cel ce te imita. (Grigore Moisil) "
Elise spune:
Pai... rau nu-mi pare nici mie, doar ca sint cam "zdruncinata" de atitea evenimente. Imi trebuie ceva timp sa ma obisnuiesc, sa diger noua realitate.
A fost totul foarte brusc.
Ma trezesc in acelasi loc, la aceeasi ora, in sforaitul linistit al bebelisei. Prima tendinta cind deschid ochii, inainte sa ma dezmeticesc, este sa ies tiptil din camera sa imi urmez rutina.
In drum spre baie incep revelatiile: nu, nu ma impiedic de sot pe buda pentru ca nu mai locuieste aici de ieri. Nu, n-are rost sa imi verific telefonul pentru ca X e o poveste incheiata aseara. N-am precis nici un mesaj. Nu, nu plec nicaieri deci n-am de ce sa ma mai grabesc de azi, si nici sa imi pun problema cu ce ma imbrac.
Ramin cu un picior in aer... ma gindesc putin... oare asa o fi... m-am trezit, nu m-am trezit, mi se pare, nu mi se pare...
Concluzionez ca nu, nu mi se pare.
Si ma cuibaresc la loc in pat, linga bebe, cu o senzatie de vacanta, dar si de nedumerire... Persista intrebarea ...ok, si ce urmeaza?!
Ei, om trai si om vedea si ce urmeaza.
Elise & BBLisa
desprecopii spune:
Elise, suntem alaturi de tine.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Qamar spune:
Elise, sunteti doua fete faine, tu si bblisa
Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
Motionless, I stay and go: I am a pause