* Gravidute & Mamici de Iasi (32) *
Raspunsuri - Pagina 5
ralnied1 spune:
pai n-am fost chiar tarziu... pe la 8 am ajuns... am fost sa papam ceva (a luat sotul bonurile alea de masa, ca bani... 0!) si apoi acasa...
addiana spune:
fac cornuri.... si le pazesc...astept sa se coaca ca sa fac si eu nanita. ce sa fac daca azi am fost fleandura cu fetele
...si maine vreau sa merg la cimitir la mama sa dau de pomana.
Celia spune:
Diana, faci cornurile dupa reteta data de Miha dimineata?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
ralnied1 spune:
si bunica face azi praznic pentru bunicul :(
si sper sa ajung si eu la cealalta bunica, ca a zis ca ne da de pomana mai multe, sa ne ducem...
Diana, harnicuto!!! Bravo!
addiana spune:
da celia, dupa reteta de cornuri moi moi si pufoase!!! imi pare rau ca am uitat sa cumpar ciocolata sa le umplu...
mihamora spune:
Ralu - deci sa papati, ma gandeam ca ati fost la film.
Diana - spor la gatit.
Celia - mutumim de urari, la fel si tie.
Ati cumparat martisoare?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Celia spune:
Le-am facut si eu...buuuune. Eu am facut portie dubla , din una am facut cornuri , jumatate cu dulceata si umatate cu cate o bucatica de mar,iar din a doua am facut branzoaice. Au iesit bune , a papat si Andrei , el de regula nu prea papa branza de vaci asa ...fara smantana...dar in astea cu praful ala a iesit ca o crema. Chiar bune,m-am abtinut ca sa am ce da maine in vase... Asa ca ...multumim Miha.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
addiana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Diana, harnicuto!!! Bravo!
multumesc, multumesc! daca nu erati voi sa stiu ca am cu cine sta, nu cred ca ma mai apucam de ele...
eu n-am mai ajuns la bunici de nu stiu cand...sa-mi fie rusine!
eu am vrut sa iau martisoare dar am uitat...prin billa n-am vazut, ca daca erau zic eu ca-mi sareau in ochi, si nici ceva masute n-am vazut prin zona!!!
addiana spune:
quote:
Originally posted by Celia
Le-am facut si eu...buuuune. Eu am facut portie dubla
esti mai harnica decat mine!
eu nu cred ca apuc sa le gust ...direct la nani... ca maine iar ma trezesc de dimineata!!!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Ralu - deci sa papati, ma gandeam ca ati fost la film.
pai fara bani crezi ca ne primeste la film? :)) :)) :)) si nici cu bonuri de masa nu ne-ar fi primit... numai de alea aveam la noi...
ne-am dus sa papam ca pe la noi bate vantul si nici nu stiu ce sa mai fac...
maine sigur primim sarmalute... da' azi...