* Gravidute & Mamici de Iasi (32) *
Raspunsuri - Pagina 4
Celia spune:
Si deja e 1 MARTIE , o primavara frumoasa , cu multa sanatate , bucurii , implinirea celor mai frumoase vise alaturi de cei dragi.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
ralnied1 spune:
la mine la munca de vreo 2 saptamani e starea asta nasoala... dureri de cap, chef de duca... un fel de astenie sau poate chiar astenia in persoana...
mai rau e ca ne-a lovit incet-incet, cate 1-2, pana a prins pe aproape toata lumea de acolo
Foto Ralu
"Eu, cele mai frumoase flori,/ Asterne-ti-as mereu in cale,/ Dar nu-s pe lume asemeni flori,/ In fata frumusetii tale.../ De dragul tau n-as pregeta/ Sa mor cum mor in vant petale,/ Dar moartea mea ce-ar insemna,/ In fata frumusetii tale?/ In cele mai frumoase tari,/ Pe brate eu te-as duce agale,/ Dar nu-s pe lume asemeni tari,/ In fata frumusetii tale..."
mihamora spune:
Claudia - bine ai venit!
Miha - super tortul!Sa-ti fie de bine!
Monica - poate nu vine raceala, ia si tu ceva preventiv.Saracutu' Andrei 4 o data...
Si noi am fost in copou azi pe la 2 si am stat pana la 5 aproape.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Celia spune:
Michelle, ce face Domi? N-a mai avut program de intalneala cu fetite?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
mariussimiuc spune:
Merg la nani.
O noapte asa cum vreti voi!

Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
addiana spune:
astenie? cred ca si la mine!!!
celia multumim mult! si tie la fel!
zgatiile dorm... si barbatul doarme... eu...pe-aici si prin bucatarie...
Celia spune:
Noapte buna, Miha.
poze
intalnire DC Iasi
ralnied1 spune:
ce faci in bucatarie la ora asta, Diana?
Salutare, Michelle!
Celia, multumim de urari! La fel sa ti se intoarca si tie!
Miha, noapte buna!
Eu ma gandesc daca sa ma duc la nani, ca dimi vreau sa plec la ai mei... Da' nici nu mi-e somn si m-as chinui daca ma bag in pat... Asa ca mai stau pe loc.
mihamora spune:
Celia - acum doarme si el, azi nu s-a mai intalnit cu nici o fetita:)
DIana - ce faci la ora asta in bucatarie? mananci?
Miha - noapte buna!
Ralu - ce ati facut la mall, asa tarziu?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!